Davitamon Actifit 65 Plus Omega-3 Visolie Capsules

26.49

Davitamon Actifit 65 Plus Omega-3 Visolie Capsules 150st is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld voor volwassenen vanaf 65 jaar. Het bevat belangrijke vitaminen en mineralen die bijdragen aan het behoud van een gezonde levensstijl. Daarnaast zijn de capsules verrijkt met zuivere visolie, wat een goede bron van omega-3 vetzuren is. Deze vetzuren dragen bij aan de ondersteuning van het hart, de hersenfunctie en het gezichtsvermogen. Het dagelijks innemen van Davitamon Actifit 65 Plus Omega-3 Visolie Capsules helpt bij het behoud van een actief en vitaal leven en draagt bij aan de algehele gezondheid van ouderen.

De visolie in Davitamon Actifit 65 Plus Omega-3 Visolie Capsules is afkomstig van zuivere vis en is speciaal gezuiverd om zo min mogelijk schadelijke stoffen te bevatten. Omega-3 vetzuren zijn belangrijk voor de algehele gezondheid van het lichaam en hebben een positief effect op de werking van het hart, de hersenen en het gezichtsvermogen. Daarnaast zorgen de toegevoegde vitaminen en mineralen in de capsules voor een dagelijkse aanvulling van voedingsstoffen die bijdragen aan het behoud van sterke botten, een goede weerstand en een gezonde huid. Kortom, Davitamon Actifit 65 Plus Omega-3 Visolie Capsules ondersteunen ouderen bij het behoud van een gezonde en vitale levensstijl en dragen bij aan een algehele verbetering van de gezondheid.

Lees meer <
 • Goed voor het hart en de hersenfunctie

 • Goed voor de weerstand

 • Goed voor behoud van sterke botten en spieren

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in visolie capsules

1 + 1 Gratis
Daily Co Visolie omega-3

Daily Co Visolie omega-3

Nu -8%
Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie 1400 TG met D3

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie Forte

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Vitamines   RI*
A (waarvan 33% Bètacaroteen) 600 µg 75%
B1 2.2 mg 200%
B2 2.8 mg 200%
B3 16 mg 100%
B5 6 mg 100%
B6 2.8 mg 200%
B8 100 µg 200%
B11 (foliumzuur) 400 µg 200%
B12 7.5 µg 300%
C 80 mg 100%
D3 (cholecalciferol) 10 µg 200%
E 12 mg 100%
Mineralen   *RI
Jodium 60 µg 40%
Koper 1500 µg 150%
Magnesium 56.25 mg 15%
Selenium 110 µg 200%
IJzer 14 mg 100%

Overig

Geconcentreerde visolie met EPA (min. 33%) en DHA (min. 22%), totaal omega-3: min. 55% 500 mg

* Referentie inname volgens de gezondheidsraad
** Dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA
*** Dagelijkse inname van 250 mg DHA

Ingrediënten

Visolie, gelatine, vitamines, bevochtigingsmiddelen: glycerol, sorbitol, mineralen, bevochtigingsmiddelen: glycerol, sorbitol, emulgatoren: glycerylmonostearaat, Sojalecithine, sojaolie, kleurstof: betacaroteen, glansmiddel: bijenwas.

Allergenen informatie
Bevat vis en soja.

Gebruik

1 capsule per dag. 

Davitamon reviews

 1. Demi

  Davitamon Actifit 65 Plus Omega-3 Visolie Capsules zijn een geweldige manier om de gezondheid van ouderen te ondersteunen met essentiële voedingsstoffen en zuivere visolie.

 2. Eva

  Deze capsules zijn een must-have voor ouderen die willen genieten van een actief en vitaal leven met een gezonde hartfunctie, hersenwerking en gezichtsvermogen.

 3. Julia

  Ik ben erg tevreden met Davitamon Actifit 65 Plus Omega-3 Visolie capsules! Deze capsules hebben mijn hartgezondheid aanzienlijk verbeterd. Ik voel me nu veel actiever en fitter, het is net alsof ik weer jong ben! Ik merk ook dat ik me beter kan concentreren en scherper kan zien. Het enige nadeel is dat de capsules een beetje groot zijn, maar dat is een klein minpuntje in vergelijking met alle voordelen die dit product biedt.

 4. Laura

  Als een persoon op leeftijd is, is het belangrijk om de gezondheid te onderhouden. Davitamon Actifit 65 Plus Omega-3 Visolie capsules zijn een geweldige manier om dit te doen. Ik heb gemerkt dat deze capsules mijn hartgezondheid aanzienlijk hebben verbeterd en ik voel me nu veel energieker dan voorheen. Daarnaast helpt het ook om mijn hersenfunctie en gezichtsvermogen te ondersteunen. Het is een geweldig product dat ik iedereen kan aanbevelen die zijn of haar gezondheid wil verbeteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Bij kamertemperatuur op een droge en donkere plaats (in de originele verpakking) bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Waar is visolie capsules goed voor?

Visolie is rijk aan omega-3-vetzuren, met name EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), die verschillende gezondheidsvoordelen bieden. Bij het kiezen van een goede visolie zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waaronder: zuiverheid, duurzaamheid en bio-beschikbaarheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Davitamon Actifit 65 Plus Omega-3 Visolie Capsules?

Er zijn veel positieve ervaringen met Davitamon Actifit 65 Plus Omega-3 Visolie Capsules. Gebruikers merken dat ze zich vitaler voelen en meer energie hebben na het gebruik van deze capsules. Ook wordt gemeld dat het de hart- en hersenfunctie ondersteunt en het gezichtsvermogen behoudt. Sommige gebruikers geven aan dat ze de capsules gemakkelijk kunnen slikken en geen nare nasmaak ervaren.

Waarom deze Davitamon Actifit 65 Plus Omega-3 Visolie Capsules aanbieding kopen?

De aanbieding van Davitamon Actifit 65 Plus Omega-3 Visolie Capsules is een geweldige kans om deze hoogwaardige supplementen tegen een gereduceerde prijs te kopen. Met deze aanbieding kunt u uw dagelijkse dosis van essentiële vitamines, mineralen en zuivere visolie met 55% omega-3 vetzuren binnenkrijgen, die bijdragen aan het goed functioneren van uw hart, hersenen en gezichtsvermogen. Profiteer nu van deze aanbieding om uw gezondheid te ondersteunen en uw actieve en vitale levensstijl te behouden.

Wat zijn de voordelen van Davitamon Actifit 65 Plus Omega-3 Visolie Capsules?

Davitamon Actifit 65 Plus Omega-3 Visolie Capsules biedt een scala aan voordelen. De capsules zijn speciaal ontwikkeld voor volwassenen vanaf 65 jaar en voorzien in de dagelijkse aanvulling van vitamines en mineralen die belangrijk zijn voor het behoud van een gezonde levensstijl. De toegevoegde zuivere visolie met 55% omega-3 vetzuren ondersteunt uw hart, hersenen en gezichtsvermogen, wat belangrijk is voor een actief en vitaal leven. Bovendien zijn de capsules gemakkelijk in te nemen en zorgen ze voor een dagelijkse boost van energie.

Heeft Davitamon Actifit 65 Plus Omega-3 Visolie Capsules bijwerkingen?

Davitamon Actifit 65 Plus Omega-3 Visolie Capsules zijn over het algemeen veilig en effectief voor dagelijks gebruik. Zoals bij elk voedingssupplement is het belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen. Bijwerkingen zijn zeldzaam en kunnen bestaan uit lichte maagklachten of diarree. Raadpleeg bij twijfel altijd uw arts voordat u dit of een ander voedingssupplement gebruikt.