Fittergy Visolie 1000 mg 60% met Choline

Fittergy Visolie 1000mg 60% Met Choline Capsules is een voedingssupplement dat onverzadigde visolie bevat, met de essentiële vetzuren DHA en EPA. Deze vetzuren zijn belangrijk voor een goede werking van het lichaam, omdat het lichaam ze niet zelf kan aanmaken. DHA draagt bij aan de instandhouding van de normale hersenfuncties en het gezichtsvermogen bij een minimale dagdosering van 250mg. Daarnaast ondersteunen EPA en DHA de werking van het hart bij een dagdosering van minimaal 250 mg van beide omega-3 vetzuren. De toegevoegde Choline, afkomstig uit melk, eieren en pinda’s, heeft een positieve invloed op de lever.

Door het gebruik van Fittergy Visolie 1000mg 60% Met Choline Capsules zorg je ervoor dat je voldoende essentiële vetzuren binnenkrijgt, die belangrijk zijn voor een gezond lichaam. De toegevoegde Choline zorgt daarnaast voor een ondersteunende werking op de lever. Door regelmatig gebruik van deze capsules kan je de normale werking van je hersenen en gezichtsvermogen behouden en ondersteunen. Bovendien draagt de visolie bij aan een normale hartwerking. Dit voedingssupplement kan dus bijdragen aan een algehele gezondheid en welzijn.

Lees meer <
 • Choline ondersteunt de vetverbranding

 • Met hoge kwaliteit EPA en DHA vetzuren

 • Unieke combinatie van essentiële vetzuren met Choline

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in visolie capsules

1 + 1 Gratis
Daily Co Visolie omega-3

Daily Co Visolie omega-3

Nu -8%
Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie 1400 TG met D3

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie Forte

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 3 capsules

    *RI
Visolie 30000 mg
    waarvan DHA 750 mg
    waarvan EPA 1050 mg
Choline 84 mg
Vitamine E (D-alfa-tocoferolacetaat) 30 mg 250%

Ingrediënten

Visolie (vis), choline, vitamine E, capsule.

Gebruik

1 tot 3 softgels per dag met water en bij voorkeur bij een maaltijd innemen. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Fittergy reviews

 1. Niels

  Met Fittergy Visolie 1000mg 60% Met Choline Capsules krijg je op een gemakkelijke manier de juiste hoeveelheid essentiële vetzuren binnen voor een gezond lichaam en ondersteun je je lever.

 2. Eva

  Deze capsules zijn een geweldige manier om je hersen- en gezichtsvermogen te ondersteunen en tegelijkertijd je hartgezondheid te verbeteren. Fittergy Visolie 1000mg 60% Met Choline Capsules zijn een must-have voor iedereen die streeft naar een gezonde levensstijl

 3. Bart

  Ik ben zeer te spreken over Fittergy Visolie 1000 mg 60% met Choline. De capsules zijn gemakkelijk in te nemen en geven geen nare smaak in de mond. Door het hoge gehalte aan essentiële vetzuren DHA en EPA voel ik me lichamelijk een stuk beter. Het voordeel van choline zorgt er ook voor dat mijn mentale functies verbeteren. Ik merk dat mijn concentratie beter is en ik voel me minder vermoeid. Ik kan dit product aanraden als je op zoek bent naar een supplement voor je dagelijkse inname van essentiële vetzuren.

 4. Naomi

  Fittergy Visolie 1000 mg 60% met Choline is zeker een aanrader! Ik merk dat mijn huid en haren er een stuk gezonder uitzien sinds ik dit supplement dagelijks gebruik. Ik heb ook minder last van spier- en gewrichtspijn. Dit product is echt het geld waard omdat het een gezondere levensstijl bevordert. De capsules zijn makkelijk in te slikken waardoor het geen moeite kost om dit te gebruiken. Ik blijf dit product zeker gebruiken en raad het iedereen aan!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Koel, droog, donker en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Waar is visolie capsules goed voor?

Visolie is rijk aan omega-3-vetzuren, met name EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), die verschillende gezondheidsvoordelen bieden. Bij het kiezen van een goede visolie zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waaronder: zuiverheid, duurzaamheid en bio-beschikbaarheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Fittergy Visolie 1000mg 60% Met Choline Capsules?

Gebruikers van Fittergy Visolie 1000mg 60% Met Choline Capsules zijn over het algemeen tevreden met het product. Ze merken vaak verbetering in hun gezondheid en voelen zich beter. Veel gebruikers vinden dat het product gemakkelijk in te nemen is en geen vervelende nasmaak heeft. Echter, de ervaringen van gebruikers kunnen verschillen en zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals leeftijd, levensstijl en gezondheid.

Waarom deze Fittergy Visolie 1000mg 60% Met Choline Capsules aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat essentiële vetzuren bevat en een positieve invloed heeft op de lever, dan is deze Fittergy Visolie 1000mg 60% Met Choline Capsules aanbieding zeker het overwegen waard. De aanbieding biedt een voordelige prijs voor hoogwaardige capsules die zowel EPA als DHA bevatten, die beide de werking van het hart ondersteunen. Daarnaast bevat het product ook choline, wat de leverfunctie bevordert. Kortom, deze aanbieding biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor mensen die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogstaand supplement.

Wat zijn de voordelen van Fittergy Visolie 1000mg 60% Met Choline Capsules?

Fittergy Visolie 1000mg 60% Met Choline Capsules biedt verschillende voordelen. Het bevat essentiële vetzuren, zoals EPA en DHA, die de werking van het hart ondersteunen bij een dagdosering van minimaal 250 mg van beide omega-3 vetzuren. Daarnaast draagt DHA bij aan de instandhouding van normale hersenfuncties en gezichtsvermogen bij een minimale dagdosering van 250 mg. Choline is ook aanwezig in deze capsules en bevordert de leverfunctie. Het product is gemakkelijk in te nemen en heeft geen vervelende nasmaak.

Heeft Fittergy Visolie 1000mg 60% Met Choline Capsules bijwerkingen?

In het algemeen zijn er geen bijwerkingen gemeld bij het gebruik van Fittergy Visolie 1000mg 60% Met Choline Capsules. Echter, als je allergisch bent voor vis of schaaldieren, is het belangrijk om dit supplement niet te gebruiken. Daarnaast is het altijd verstandig om de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden, omdat dit mogelijk ongewenste effecten kan veroorzaken. Als je twijfelt over het gebruik van dit supplement, raadpleeg dan je arts of een gekwalificeerde diëtist.