Lucovitaal Omega 3-6-9

19.99

Lucovitaal Omega 3-6-9 is een supplement dat de juiste verhouding van onverzadigde vetzuren bevat. Omega 3, 6 en 9 zijn belangrijke vetzuren die het lichaam nodig heeft voor bepaalde functies. Omega 3-vetzuren zijn voornamelijk afkomstig van vette vis en dragen bij aan een normale hartfunctie en gezichtsvermogen. DHA, een van de omega 3-vetzuren, helpt ook bij het behoud van een normale hersenfunctie. Omega 6-vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren die niet door het lichaam worden aangemaakt en daarom via voeding moeten worden verkregen. Linolzuur en gamma-linoleenzuur zijn de omega 6-vetzuren in dit supplement. Omega 9-vetzuren zijn enkelvoudig onverzadigd en worden door het lichaam zelf aangemaakt, maar extra omega 9 kan nog steeds waardevol zijn.

Het supplement van Lucovitaal biedt veel voordelen. Het bevat niet alleen de belangrijke omega 3-vetzuren, maar ook de moeilijker te verkrijgen omega 6- en 9-vetzuren. De juiste verhouding van deze vetzuren kan bijdragen aan een normale hartfunctie, gezichtsvermogen en hersenfunctie. Bovendien kan het helpen de bloeddruk op een gezond niveau te houden. Het is ook handig voor mensen die weinig vis eten of moeite hebben om voldoende omega 6- en 9-vetzuren binnen te krijgen via voeding. Dit supplement biedt een handige en gemakkelijke manier om de juiste verhouding van deze belangrijke vetzuren binnen te krijgen.

Lees meer <
  • EPA en DHA hebben een positieve bijdrage aan de normale werking van het hart*1

  • DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie

  • Lucovitaal omega 3 6 9 in handige capsules

Anderen kochten ook

Populair in visolie capsules

1 + 1 Gratis
Daily Co Visolie omega-3

Daily Co Visolie omega-3

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie 1400 TG met D3

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie Forte

Ingrediënten

Samenstelling per dosering van 2 capsules

Concentraat van 22,5% visvetzuren 890 mg
Waarvan 200 mg Omega 3
Concentraat van borage-olie 110 mg
Waarvan 9% GLA + 39% LA = 52 mg Omega 6
en 4% oliezuur = 4 mg Omega 9

GLA = gammalinoleenzuur
LA = Linolzuur

 

Ingrediënten

visvetzuren concentraat (bevat soja, melk, lactose), varkens- en rundergelatine, borage-olie, vulmiddel (aardappelzetmeel, talk), antiklontermiddel (siliciumdioxide).

Allergenen informatie
Bevat vis, soja, melk en lactose.

Gebruik

Gebruik Omega 3-6-9 vetzuren
Eenmaal daags twee capsules met water innemen of open maken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

  1. Sanne

    Ik ben zeer tevreden met de Omega 3-6-9 vetzuren van Lucovitaal®! Ik merk dat mijn hart en hersenen beter functioneren sinds dat ik deze capsules dagelijks neem. Het is ook fijn dat het product van hoogwaardige kwaliteit is. Ik kan dit supplement zeker aanbevelen aan iedereen die zijn of haar gezondheid serieus neemt.

  2. Nick

    Na lang zoeken naar een goed supplement met Omega 3-6-9 vetzuren heb ik besloten om de capsules van Lucovitaal® uit te proberen. En ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb! Mijn energieniveau is gestegen en ik voel me fitter dan ooit tevoren. Bovendien zijn de capsules makkelijk in te nemen en heb ik geen last van nare bijwerkingen. Dit product is een absolute aanrader!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product bevat vis, soja, melk, lactose.

Waar is visolie capsules goed voor?

Visolie is rijk aan omega-3-vetzuren, met name EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), die verschillende gezondheidsvoordelen bieden. Bij het kiezen van een goede visolie zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waaronder: zuiverheid, duurzaamheid en bio-beschikbaarheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Omega 3-6-9?

Mensen hebben over het algemeen positieve ervaringen met Lucovitaal Omega 3-6-9. Veel gebruikers melden dat ze zich na regelmatig gebruik fitter voelen en dat hun huid er gezonder uitziet. Ook merken sommigen een verbetering in hun concentratie en geheugen. Het is belangrijk om te onthouden dat elk lichaam anders is en dat de ervaringen kunnen variëren.

Waarom deze Lucovitaal Omega 3-6-9 aanbieding kopen?

De Lucovitaal Omega 3-6-9 aanbieding is een goede kans om dit supplement uit te proberen. Door de juiste verhouding van omega 3, 6 en 9 vetzuren is dit product een goede aanvulling op uw dagelijkse voeding. Het kan helpen bij het behoud van een gezond hart en gezichtsvermogen en het verbeteren van de hersenfunctie. Daarnaast kan het een gunstig effect hebben op de bloeddruk. Door te profiteren van deze aanbieding kunt u deze voordelen ervaren voor een voordelige prijs.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Omega 3-6-9?

Lucovitaal Omega 3-6-9 is rijk aan onverzadigde vetzuren, waaronder omega 3, 6 en 9. De EPA en DHA vetzuren dragen bij aan een gezond hart en normale hersenfunctie en gezichtsvermogen bij dagelijkse inname van 250 mg per dag. Het kan ook helpen bij het behouden van een gezonde bloeddruk. De omega 6 vetzuren linolzuur en gammalinoleenzuur, die niet door het lichaam zelf worden aangemaakt, zijn ook aanwezig in dit supplement. Bovendien kan extra omega 9 waardevol zijn voor uw lichaam. Al met al kan dit product een waardevolle aanvulling zijn op uw dagelijkse voeding.

Heeft Lucovitaal Omega 3-6-9 bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen negatieve bijwerkingen gemeld bij het gebruik van Lucovitaal Omega 3-6-9. Het is echter altijd belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Personen met een allergie voor vis dienen voor gebruik een arts te raadplegen. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts voordat u begint met het gebruik van voedingssupplementen.