Lucovitaal Omega 3 Microalgen Vegan

14.99

Op voorraad

Lucovitaal Omega-3 Microalgen zijn speciaal ontwikkeld voor vegetariërs en veganisten. Dit voedingssupplement bevat omega-3 uit microalgen, wat een uitstekende bron is van de essentiële omega-3 vetzuren EPA en DHA. Het lichaam kan deze vetzuren niet zelf aanmaken, waardoor ze via voeding of supplementen moeten worden verkregen. DHA is belangrijk voor het behoud van een normale hersenfunctie en gezichtsvermogen en het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. Daarnaast bevat het supplement ook vitamine E, een krachtige antioxidant die bijdraagt aan de bescherming van lichaamscellen tegen oxidatieve stress en invloeden van buitenaf.

Het gebruik van Lucovitaal Omega-3 Microalgen heeft verschillende voordelen. Het supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten, omdat het afkomstig is van microalgen en niet van visolie. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van dieren en het voorkomt de aanwezigheid van eventuele verontreinigingen in visolie. Daarnaast draagt het bij aan het behoud van een normale hersenfunctie en gezichtsvermogen en kan het helpen bij het verminderen van ontstekingen in het lichaam. Tot slot kan vitamine E bijdragen aan een gezonde huid en het verminderen van de zichtbare tekenen van veroudering, zoals rimpels en fijne lijntjes.

Lees meer <
  • 100% vegan Omega-3 capsules

  • 1 capsule per dag

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in visolie capsules

2+1 Gratis
Daily Co Visolie omega-3

Daily Co Visolie omega-3

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie 1400 TG met D3

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie Forte

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

    RI*
Algenolie (Schizochytrium sp algae) Bevat 115 mg Omega-3 Waarvan: 110 mg DHA (Docosahexaeenzuur) 250 mg
Vitamine E (d-alfa-tocopherol) 2 mg 16.67%

* Referentie inname

Ingrediënten
Algenolie (Schizochytrium sp algae), Capsule (Carrageen, Glycerine, Hydroxypropylzetmeel), Vitamine E.

Allergenen informatie
Vij van melk, lactose, gluten, noten, pinda’s, ei, soja, vis, schaaldieren, weekdieren, selderij, mosterd, lupine, sesamzaad en sulfiet.

Gebruik

1 x daags 1 capsule met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

  1. Nick

    Ik ben onlangs begonnen met het gebruik van de Lucovitaal Omega 3 Microalgen Vegan capsules en ik ben zeer tevreden over dit product! Ik ben geen vegetariër of veganist, maar ik ben toch blij dat er nu een optie is voor omega-3 supplementen die niet afkomstig zijn van vis. Het feit dat deze capsules DHA bevatten uit microalgenbronnen maakt het nog beter. Naast de voordelen voor de hersenfunctie en het gezichtsvermogen, maakt de toevoeging van vitamine E dit supplement nog waardevoller. Ik heb al gemerkt dat ik me energieker en helderder voel sinds ik deze capsules ben gaan gebruiken. Ik kan dit product ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een veganistisch omega-3 supplement van hoge kwaliteit.

  2. Sanne

    De Lucovitaal Omega 3 Microalgen Vegan capsules zijn een fantastisch product! Ik ben al lang op zoek naar een omega-3 supplement dat mijn vegetarische levensstijl ondersteunt en dat ook nog eens goed is voor mijn hersenen en gezichtsvermogen. Deze capsules hebben het allemaal, en meer – de toevoeging van vitamine E zorgt ervoor dat mijn cellen beschermd zijn tegen externe invloeden. Ik heb gemerkt dat ik me scherper voel sinds ik deze capsules ben gaan gebruiken, en ik ben blij dat ik nu een supplement heb dat mijn gezondheid en welzijn ondersteunt op een duurzame en diervriendelijke manier. Ik zou dit product aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een kwalitatief hoogstaand omega-3 supplement dat geschikt is voor vegetariërs en veganisten.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is visolie capsules goed voor?

Visolie is rijk aan omega-3-vetzuren, met name EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), die verschillende gezondheidsvoordelen bieden. Bij het kiezen van een goede visolie zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waaronder: zuiverheid, duurzaamheid en bio-beschikbaarheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Omega-3 Microalgen?

Er zijn veel positieve ervaringen met Lucovitaal Omega-3 Microalgen. Mensen die het supplement gebruiken, melden dat ze zich energieker voelen en dat het hun algehele gezondheid verbetert. Ook zijn er veel vegetariërs en veganisten die blij zijn dat ze een omega-3 supplement kunnen nemen dat speciaal op hun dieet is afgestemd.

Waarom deze Lucovitaal Omega-3 Microalgen aanbieding kopen?

Deze aanbieding van Lucovitaal Omega-3 Microalgen is een geweldige kans om dit hoogwaardige voedingssupplement uit te proberen tegen een scherpe prijs. Bovendien is dit supplement speciaal ontwikkeld voor vegetariërs en veganisten, wat betekent dat het geen dierlijke producten bevat. Dit maakt het een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzaam en gezond dieet.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Omega-3 Microalgen?

Lucovitaal Omega-3 Microalgen bevat DHA, een omega-3 vetzuur dat bijdraagt aan de hersenfunctie en gezichtsvermogen. Dit supplement is speciaal geformuleerd met omega-3 uit microalgen, wat betekent dat het geschikt is voor vegetariërs en veganisten. Daarnaast bevat het supplement vitamine E, een krachtig antioxidant dat lichaamscellen helpt beschermen tegen vrije radicalen en invloeden van buitenaf. Het is een geweldige manier om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.

Heeft Lucovitaal Omega-3 Microalgen bijwerkingen?

Lucovitaal Omega-3 Microalgen is over het algemeen veilig en heeft geen ernstige bijwerkingen. Echter, net als bij alle voedingssupplementen, kan het zijn dat sommige mensen een allergische reactie krijgen op een van de ingrediënten. Als je last krijgt van bijwerkingen, stop dan met het gebruik van het supplement en raadpleeg een arts. Het is ook belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden.