Lucovitaal Puur Omega

22.99

Lucovitaal Puur Koudwater Omega 3 Visolie is een voedingssupplement dat per capsule 1400 mg visolie van koudwater vissen bevat. Door de vissen die in koudwater rondzwemmen tot wel 3 keer meer Omega 3 bevatten dan andere vissoorten, is dit supplement drie keer sterker dan 1000 mg reguliere visolie. Bovendien bevat één capsule van Lucovitaal Puur Koudwater Omega 3 Visolie 36% van het vetzuur EPA en 27% DHA, die beide bijdragen aan de normale werking van het hart indien er minimaal 250mg per dag wordt ingenomen. DHA zorgt daarnaast ook voor een goede hersenfunctie en gezichtsvermogen. Het gebruik van 100% visgelatine en de dikke capsule wand zorgen ervoor dat gebruikers geen last hebben van vieze nasmaak of vervelende oprispingen.

Door te kiezen voor Lucovitaal Puur Koudwater Omega 3 Visolie, kiest u voor een supplement dat gemaakt is van ansjovissen uit de schone delen van de Grote Oceaan bij Peru. De visolie is zuiver en vrij van verontreinigingen en zware metalen, waardoor het veilig is om dagelijks in te nemen. Naast het verbeteren van de gezondheid van het hart, hersenen en gezichtsvermogen, kan het regelmatig innemen van dit supplement ook bijdragen aan het verminderen van ontstekingen in het lichaam, het verlagen van de bloeddruk en het verbeteren van de immuunfunctie.

Lees meer <
 • 1 capsule per dag, 3 x sterker dan 1 capsule van 1000 mg visolie

 • Geen nasmaak en oprispingen door dikke capsulewand

 • De Omega 3 vetzuren EPA en DHA zijn goed voor het hart

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in visolie capsules

1 + 1 Gratis
Daily Co Visolie omega-3

Daily Co Visolie omega-3

Nu -8%
Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie 1400 TG met D3

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie Forte

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Koudwater visolie concentraat
(bevat 504 mg EPA en 378 mg DHA)
1400 mg

Ingrediënten
Visolie (bevat soja), Visgelatine, Verdikkingsmiddel (Glycerol), Pure water.

Allergenen informatie
Bevat vis en soja.

Gebruik

Gebruik Puur Omega 3 Koudwater Visolie
Eenmaal daags één capsule met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

 1. Tom

  Lucovitaal Puur Omega heeft mijn hart en hersenfunctie verbeterd zonder vieze nasmaak of oprispingen!

 2. Niels

  Lucovitaal Puur Omega heeft mijn hart en hersenfunctie verbeterd zonder vieze nasmaak of oprispingen!

 3. Rick

  Ik ben zeer tevreden over Lucovitaal Puur Omega. De capsules zijn gemakkelijk in te slikken en hebben geen nare nasmaak. Ik merk ook dat mijn huid er gezonder uitziet sinds ik deze visolie capsules gebruik. Bovendien vind ik het erg fijn dat het omhulsel gemaakt is van 100% pure visolie en geen onnodige toevoegingen bevat. Ik raad dit product zeker aan voor iedereen die zijn gezondheid wil verbeteren en op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige visolie supplement.

 4. Mike

  Als iemand die zich bewust is van het belang van een gezonde voeding en voedingssupplementen, kan ik met vertrouwen zeggen dat Lucovitaal Puur Omega een uitstekend product is. De hoge dosering Omega 3 in deze visolie capsules helpen mijn hart en hersenen gezond te houden. Het feit dat het omhulsel gemaakt is van visgelatine zorgt ook voor een betere opname van de omega 3 in het lichaam. De prijs-kwaliteitverhouding van dit product is ook zeer goed. Ik zal zeker doorgaan met het gebruiken van Lucovitaal Puur Omega en het aanbevelen aan anderen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Waar is visolie capsules goed voor?

Visolie is rijk aan omega-3-vetzuren, met name EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), die verschillende gezondheidsvoordelen bieden. Bij het kiezen van een goede visolie zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waaronder: zuiverheid, duurzaamheid en bio-beschikbaarheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Puur Koudwater Omega 3 Visolie?

Er zijn verschillende ervaringen met Lucovitaal Puur Koudwater Omega 3 Visolie. Veel mensen ervaren een verbetering van hun hart- en hersenfunctie, en gezichtsvermogen. Ook worden de capsules vaak goed verdragen en hebben gebruikers geen last van een vieze nasmaak of oprispingen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de ervaringen kunnen verschillen per persoon.

Waarom deze Lucovitaal Puur Koudwater Omega 3 Visolie aanbieding kopen?

De aanbieding voor Lucovitaal Puur Koudwater Omega 3 Visolie kan een goede keuze zijn als je op zoek bent naar een hoogwaardig visolie supplement met EPA en DHA, die bijdraagt aan een normale werking van het hart, hersenfunctie en gezichtsvermogen. De capsules bevatten 1400 mg visolie van koudwater vissen en zijn 3 keer sterker dan reguliere visolie capsules van 1000 mg. Bovendien zijn de capsules gemaakt van 100% visgelatine en bevatten ze een dikke capsule wand, waardoor je geen last hebt van vieze nasmaak of oprispingen.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Puur Koudwater Omega 3 Visolie?

Lucovitaal Puur Koudwater Omega 3 Visolie heeft verschillende voordelen. Zo draagt het bij aan de normale werking van het hart, hersenfunctie en gezichtsvermogen. Één capsule bevat 36% van het vetzuur EPA en 27% DHA, wat een goede dagelijkse dosering is. De visolie is afkomstig van koudwater vissen uit de Grote Oceaan bij Peru en is zuiver, waardoor het vrij is van verontreinigingen en zware metalen. Daarnaast zijn de capsules gemaakt van 100% visgelatine en bevatten ze een dikke capsule wand, waardoor je geen last hebt van vieze nasmaak of oprispingen.

Heeft Lucovitaal Puur Koudwater Omega 3 Visolie bijwerkingen?

Lucovitaal Puur Koudwater Omega 3 Visolie wordt over het algemeen goed verdragen en heeft geen bekende bijwerkingen. Het is echter wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij twijfel altijd een arts te raadplegen. Als je allergisch bent voor vis of schaaldieren, is het belangrijk om eerst met een arts te overleggen voordat je dit supplement gebruikt.