Lucovitaal Super levertraan

7.99

Lucovitaal Levertraan Vitamine A & D Capsules is een voedingssupplement dat een hoog gehalte aan levertraan bevat, gewonnen uit de lever van vis. Elke capsule bevat 415 mg levertraan, rijk aan vitamine A, vitamine D en omega 3 vetzuren. Vitamine A ondersteunt het behoud van gezonde slijmvliezen, terwijl vitamine D een belangrijke rol speelt bij de botaanmaak en het immuunsysteem ondersteunt. Omega 3-vetzuren hebben een gunstig effect op de hart- en bloedvaten en dragen bij aan een gezonde cholesterolspiegel. Dit voedingssupplement is geschikt voor mensen die niet genoeg vitamine A en D binnenkrijgen via hun voeding.

Lucovitaal Levertraan Vitamine A & D Capsules is een handige en eenvoudige manier om dagelijks voldoende vitamine A en D binnen te krijgen. De capsules zijn makkelijk in te nemen en hebben geen onaangename geur of smaak, in tegenstelling tot traditionele levertraanoliën. Bovendien is dit supplement geschikt voor vegetariërs omdat het alleen visolie bevat en geen andere dierlijke producten. Het hoge gehalte aan omega 3-vetzuren in de levertraan kan bijdragen aan een goede werking van het hart- en vaatstelsel. Daarnaast kan het regelmatig innemen van deze capsules helpen bij het handhaven van een gezonde cholesterolspiegel.

Lees meer <
 • Vitamine D3 zorgt voor het behoud van sterke botten

 • Vitamine A Draagt bij tot de instandhouding van normale huid en slijmvliezen

 • Levertraan is rijk aan omega 3 vetzuren

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in visolie capsules

1 + 1 Gratis
Daily Co Visolie omega-3

Daily Co Visolie omega-3

Nu -8%
Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie 1400 TG met D3

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie Forte

Ingrediënten

Samenstelling per capsule

%ADH
Levertraan (Cod Liver oil) 415 mg
Vitamine A (Retinylpalmitaat) 397 mcg 50%
Vitamine D3 (Cholecalciferol) 3,4 mcg 68%

Ingrediënten

Levertraan (vis), Varkens- en Rundergelatine, verdikkingsmiddel (Glycerol).

Allergenen Informatie
Bevat vis

Gebruik

Gebruiksaanwijzing:
Volwassenen: dagelijks 1 capsule, bij voorkeur bij de maaltijd, innemen. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

 1. Dave

  Lucovitaal Super Levertraan is een handige manier om dagelijks voldoende vitamine A en D binnen te krijgen en ondersteunt een gezonde cholesterolspiegel en hart- en vaatstelsel.

 2. Tom

  Deze capsules zijn makkelijk in te nemen, hebben geen onaangename geur of smaak en zijn ook geschikt voor vegetariërs. Een geweldige bron van vitamine A en D en omega 3-vetzuren.

 3. Iris

  Ik ben zeer tevreden met Lucovitaal Super levertraan capsules! Ik had nooit gedacht dat ik zou genieten van het nemen van levertraan, maar deze capsules zijn zo makkelijk in te nemen en laten geen nare nasmaak achter. Na een paar weken van regelmatig gebruik voel ik me energieker en merk ik dat mijn huid er gezonder uitziet. De aanwezigheid van vitamine A en D maakt het een compleet supplement voor mijn dagelijkse voeding.

 4. Melissa

  Ik kan Lucovitaal Super levertraan capsules ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig omega-3 supplement. Ik vond het moeilijk om een supplement te vinden dat niet alleen voedzaam maar ook smakelijk was, tot ik deze capsules probeerde. De hoeveelheid levertraan per capsule zorgt ervoor dat ik niet veel nodig heb, waardoor de fles langer meegaat. Bovendien heb ik gemerkt dat mijn stemming verbeterd is sinds ik regelmatig deze capsules neem. Kortom, een geweldig product voor een betaalbare prijs!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Waar is visolie capsules goed voor?

Visolie is rijk aan omega-3-vetzuren, met name EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), die verschillende gezondheidsvoordelen bieden. Bij het kiezen van een goede visolie zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waaronder: zuiverheid, duurzaamheid en bio-beschikbaarheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Levertraan Vitamine A & D Capsules?

Ervaringen met Lucovitaal Levertraan Vitamine A & D Capsules zijn over het algemeen positief. Veel mensen merken dat hun slijmvliezen gezonder zijn en hun immuunsysteem sterker is geworden. Sommige mensen vinden de capsules echter wel wat groot om door te slikken.

Waarom zou ik deze Lucovitaal Levertraan Vitamine A & D Capsules aanbieding kopen?

Door deze Lucovitaal Levertraan Vitamine A & D Capsules aanbieding te kopen, bespaar je geld op een hoogwaardig supplement dat je kan helpen je immuunsysteem te versterken en je slijmvliezen gezond te houden. Daarnaast bevat het grote hoeveelheden omega 3 vetzuren die goed zijn voor je algemene gezondheid.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Levertraan Vitamine A & D Capsules?

De voordelen van Lucovitaal Levertraan Vitamine A & D Capsules zijn onder andere dat het rijk is aan vitamine A en D, die respectievelijk zorgen voor gezonde slijmvliezen en een sterk immuunsysteem. Het bevat ook grote hoeveelheden omega 3 vetzuren die goed zijn voor je hart en bloedvaten.

Heeft Lucovitaal Levertraan Vitamine A & D Capsules bijwerkingen?

Lucovitaal Levertraan Vitamine A & D Capsules zijn over het algemeen veilig en hebben geen bijwerkingen, tenzij je overgevoelig bent voor vis of visolie. In dat geval kun je last krijgen van maag- en darmklachten. Als je twijfelt of dit supplement geschikt is voor jou, raadpleeg dan een arts of diëtist.