Lucovitaal Visolie & Knoflook

19.99

Lucovitaal Visolie & Knoflook is een supplement met een unieke combinatie van visolie, knoflookolie en vitamine E. De omega 3-visolievetzuren EPA en DHA in dit supplement dragen bij aan een normale werking van het hart en helpen bij het handhaven van een normale bloeddruk bij een dagelijkse inname van 250 mg. DHA is ook goed voor de hersenfunctie en het gezichtsvermogen bij een dagelijkse inname van 250 mg. De capsules zijn op oliebasis en worden direct door het lichaam opgenomen. Het supplement is beschikbaar in een verpakking van 180 stuks, zodat je langer van de voordelen kunt profiteren.

Door het regelmatig innemen van Lucovitaal Visolie & Knoflook kun je je hart en bloedvaten ondersteunen. De combinatie van visolie, knoflookolie en vitamine E heeft een synergetisch effect op het lichaam. Knoflook heeft bijvoorbeeld een bloeddrukverlagend effect en kan een positieve invloed hebben op de cholesterolgehaltes. De aanwezigheid van vitamine E als antioxidant draagt bij aan de bescherming van gezonde cellen en weefsels. Bovendien zorgt de oliebasis van de capsules ervoor dat de ingrediënten direct door het lichaam worden opgenomen, waardoor de voordelen sneller merkbaar kunnen zijn.

Lees meer <
 • One a day

 • Draagt bij aan een normaal vetgehalte in het bloed*

 • DHA en EPa zijn goed voor de bloeddruk

Anderen kochten ook

Populair in visolie capsules

1 + 1 Gratis
Daily Co Visolie omega-3

Daily Co Visolie omega-3

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie 1400 TG met D3

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie Forte

Ingrediënten

Samenstelling

    RI*
Omega 3 visolie 487 mg (EPA 18% / DHA 12%, totaal N-3 vetzuren)
Vitamine E (D-alfa-tocopherol) 10 mg 83%
Knoflook concentraat (Allium Sativum) 3 mg

*Referentie-inname

Ingrediënten
Visolie, varkens- en rundergelatine, vitamine E (soja), knoflookconcentraat.

Allergenen informatie
Bevat vis en soja.

Gebruik

Onderhoudsdosering: eenmaal daags 1 capsule.
Als kuur: driemaal daags 1 capsule. Capsules voor of tijdens de maaltijd met water innemen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

 1. Lis

  Lucovitaal Visolie & Knoflook is een geweldig supplement voor een gezonde hartfunctie en bloeddruk, en het wordt snel opgenomen dankzij de oliebasis van de capsules.

 2. Anne

  Deze combinatie van visolie, knoflookolie en vitamine E heeft een synergetisch effect op het lichaam en kan de cholesterolgehaltes verlagen en gezonde cellen beschermen, waardoor Lucovitaal Visolie & Knoflook een uitstekende keuze is voor een gezonde levensstijl.

 3. Bart

  Ik heb onlangs Lucovitaal Visolie & Knoflook gekocht en ik ben onder de indruk van het positieve effect op mijn gezondheid. Ik heb altijd al moeite gehad om genoeg Omega-3 vetzuren in mijn dieet te krijgen, maar deze capsules maken het zo gemakkelijk. Het toegevoegde knoflook en vitamine E zorgen voor extra gezondheidsvoordelen en verbeteren mijn immuunsysteem. Ik ben heel blij met mijn aankoop en zal het zeker blijven gebruiken!

 4. Romy

  Lucovitaal Visolie & Knoflook heeft me echt geholpen om mijn cholesterolgehalte te verlagen. Ik was op zoek naar een natuurlijke oplossing om mijn gezondheid te verbeteren en deze capsules bleken perfect te zijn. De combinatie van visolie en knoflookolie helpt bij het verlagen van het LDL-cholesterolgehalte, wat belangrijk is voor een gezonder hart. Ik heb ook gemerkt dat mijn huid er gezonder uitziet en mijn haar glanzender is sinds ik begonnen ben met het nemen van deze supplementen. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om hun gezondheid te verbeteren!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Bij kamertemperatuur (15-25°C) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Waar is visolie capsules goed voor?

Visolie is rijk aan omega-3-vetzuren, met name EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), die verschillende gezondheidsvoordelen bieden. Bij het kiezen van een goede visolie zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waaronder: zuiverheid, duurzaamheid en bio-beschikbaarheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Visolie & Knoflook?

Er zijn veel positieve ervaringen met Lucovitaal Visolie & Knoflook. Mensen ervaren dat het hun hart en bloeddruk ondersteunt, hun hersenfunctie verbetert en hun gezichtsvermogen bevordert. Ook wordt de combinatie van visolie, knoflookolie en vitamine E als prettig ervaren.

Waarom deze aanbieding van Lucovitaal Visolie & Knoflook kopen?

Deze aanbieding van Lucovitaal Visolie & Knoflook is voordelig, omdat je 180 capsules krijgt. Dat is genoeg voor een lange tijd en je hoeft niet steeds nieuwe verpakkingen te kopen. Bovendien bevat het product een unieke combinatie van visolie, knoflookolie en vitamine E die bijdraagt aan een normale werking van het hart en bloeddruk.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Visolie & Knoflook?

Lucovitaal Visolie & Knoflook heeft verschillende voordelen. Zo ondersteunt het je hart en bloeddruk, verbetert het je hersenfunctie en bevordert het je gezichtsvermogen. Daarnaast bevat het product een combinatie van visolie, knoflookolie en vitamine E die goed wordt opgenomen door het lichaam.

Heeft Lucovitaal Visolie & Knoflook bijwerkingen?

Er zijn geen ernstige bijwerkingen bekend van Lucovitaal Visolie & Knoflook. Sommige mensen kunnen echter last krijgen van een visachtige nasmaak of lichte maagklachten. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts voordat je het product gebruikt.