Mollers Omega-3 levertraan appel

 • 250 Ml
 • 250 Ml

19.08

€0.08 per Ml

Möller’s Omega-3 Appel Levertraan is een gezond voedingssupplement dat rijk is aan omega-3 vetzuren en vitamine A, D en E. Het wordt gemaakt van de lever van wilde Arctische kabeljauw die duurzaam is gevangen in Noorwegen. Het bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen en ook geen suikers of zoetstoffen. Bovendien heeft het een lage oxidatiewaarde, waardoor het geen oprispingen veroorzaakt. De zachte appelsmaak maakt het gemakkelijk in te nemen en het feit dat het vloeibaar is, zorgt ervoor dat het snel wordt opgenomen door het lichaam. Door de natuurlijke triglyceridevorm wordt de omega-3 beter door het lichaam opgenomen.

Het nemen van Möller’s Omega-3 Appel Levertraan heeft vele voordelen. Omega-3 vetzuren zijn goed voor het hart, de hersenen, de ogen en de algehele gezondheid. Vitamine A, D en E dragen bij aan het behoud van gezonde botten en tanden, en spelen een belangrijke rol bij het immuunsysteem en het behoud van een gezonde huid. Bovendien is de duurzame visvangst van Möller’s Omega-3 Appel Levertraan beter voor het milieu dan andere visvangstmethoden. Door te kiezen voor dit supplement draagt men bij aan de bescherming van de oceanen en de vispopulaties.

Lees meer <
 • Pure vloeibare omega-3 visolie met zachte appelsmaak

 • Compleet met vitamine A, D3 en E

 • 1.000 mg DHA en EPA per dagelijkse lepel

Anderen kochten ook

Populair in visolie capsules

2+1 Gratis
Daily Co Visolie omega-3

Daily Co Visolie omega-3

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie 1400 TG met D3

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie Forte

Ingrediënten

Voedingswaarde per 5 ml

*RI
Omega-3 vetzuren 1.2 gram
  DHA 0.6 gram
  EPA 0.4 gram
Vitamine D 10 mcg 200%
Vitamine A 250 mcg 31%
Vitamine E 3 mg 25%

*RI= Referentie Inname

Ingrediënten
Levertraan afkomstig van duurzaam gevangen Arctische kabeljauw (vis), natuurlijk appelaroma, dl-α-tocoferylacetaat (vitamine E) en natuurlijke tocoferol (antioxidant).

Allergenen informatie
Bevat vis. Bevat geen conserveermiddelen en geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

Gebruik

Advieshoeveelheid voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen: 5 ml (= 1 dessertlepel).
Ook aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Neem de olie bij voorkeur bij de maaltijd in, voor optimale opname van de voedingsstoffen.

Advieshoeveelheid voor kinderen vanaf 6 maanden

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor kinderen vanaf 6 maanden: 2,5 ml (= 1/2 dessertlepel).
Het advies is om te beginnen met een halve dessertlepel per dag. Zodra het kindje gewend is aan de olie, kan deze hoeveelheid opgebouwd worden naar 1 dessertlepel per dag.

Ook kinderen vanaf 6 maanden hebben baat bij levertraan. Omega-3 vetzuren zijn nodig voor de normale groei en ontwikkeling van kinderen. Omega-3 (DHA) is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en ondersteunt daarnaast de ontwikkeling van het gezichtsvermogen. Vitamine D is essentieel voor een goede ontwikkeling van botten en tanden (zie ‘Voor wie’). De Gezondheidsraad adviseert om kinderen tot 4 jaar extra vitamine D te geven.

Mollers reviews

 1. Lis

  Möller’s Omega-3 Appel Levertraan is een heerlijk smakend en gezond supplement dat snel door het lichaam wordt opgenomen en bijdraagt aan een gezonde levensstijl.

 2. Romy

  Met Möller’s Omega-3 Appel Levertraan krijg je niet alleen de voordelen van omega-3 en vitamines, maar draag je ook bij aan een duurzamere toekomst voor onze oceanen en vispopulaties.

 3. Iris

  Ik heb onlangs Möller’s Omega-3 Appel gekocht en het is een geweldig supplement! De appelsmaak is zo zacht en subtiel dat het de visachtige nasmaak volledig maskeert. Ik ben zo blij om te weten dat ik mijn omega-3 intaked op een aangename manier. Bovendien is het geweldig dat één dessertlepel al 1.000 mg DHA en EPA en vitamine A en D bevat. Ik raad dit product ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een heerlijke manier om zijn omega-3 inname te verhogen.

 4. Maria

  Möller’s Omega-3 Appel heeft mij aangenaam verrast. Ik nam eerder capsules met visolie-supplementen, maar deze levertraan met appelsmaak smaakt veel beter en is ook makkelijker in te nemen. Ik heb ook gemerkt dat mijn huid er beter uitziet en dat mijn algemene gezondheid beter is na het gebruik van dit product. Ik vind het geweldig dat het bekroond is met de Superior Taste Award omdat het de uitzonderlijk goede smaak ook echt verdient. Kortom, ik ben zeer tevreden over dit product en zal zeker opnieuw kopen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

We adviseren om de ongeopende fles bij kamertemperatuur te bewaren.
Bewaar voor een optimale frisse smaak de geopende fles in de koelkast. Na opening is Möller’s 3 maanden houdbaar. Het is altijd verstandig om voedingssupplementen buiten bereik van jonge kinderen te bewaren.

Waar is visolie capsules goed voor?

Visolie is rijk aan omega-3-vetzuren, met name EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), die verschillende gezondheidsvoordelen bieden. Bij het kiezen van een goede visolie zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waaronder: zuiverheid, duurzaamheid en bio-beschikbaarheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Mollers Omega-3 Appel Levertraan?

Er zijn veel positieve ervaringen met Mollers Omega-3 Appel Levertraan. Mensen vinden het makkelijk in te nemen door de zachte appelsmaak en het feit dat het vloeibaar is. Ook zijn ze tevreden dat het geen oprispingen geeft en dat het duurzaam is.

Waarom deze Mollers Omega-3 Appel Levertraan aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige omega-3 supplement dat ook nog eens lekker smaakt, dan is deze Mollers Omega-3 Appel Levertraan aanbieding ideaal voor jou. Bovendien bevat het vitamine A, D3 en E en is het MSC-gecertificeerd. Profiteer nu van deze aanbieding en zorg goed voor jezelf!

Wat zijn de voordelen van Mollers Omega-3 Appel Levertraan?

Mollers Omega-3 Appel Levertraan bevat veel gezonde vetzuren en vitamines A, D3 en E. Het heeft een zachte appelsmaak en is gemakkelijk in te nemen. Bovendien is het duurzaam en MSC-gecertificeerd en bevat het geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen of suikers of zoetstoffen.

Heeft Mollers Omega-3 Appel Levertraan bijwerkingen?

Er zijn geen bekende bijwerkingen van Mollers Omega-3 Appel Levertraan. Het is een hoogwaardig en natuurlijk supplement dat veel gezonde voedingsstoffen bevat. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij eventuele gezondheidsproblemen altijd een arts te raadplegen voordat je dit of een ander supplement gaat gebruiken.