Mollers Omega-3 levertraan citroen

 • 250 Ml
 • 250 Ml

19.08

€0.08 per Ml

Moller’s Omega-3 Citroen is een levertraan met een natuurlijk citroenaroma die rijk is aan omega-3 vetzuren DHA en EPA en vitamine A, D en E. Het is een voedingssupplement dat kan bijdragen aan de ondersteuning van het immuunsysteem, het hart, de hersenen en het gezichtsvermogen. De levertraan wordt geproduceerd van duurzaam gevangen Arctische kabeljauw en is ‘Friend of the Sea’ gecertificeerd. Bovendien blijft de goede smaak en kwaliteit van de visolie behouden dankzij het unieke stoomproces dat Moller’s gebruikt. Dit voedingssupplement is verkrijgbaar in verschillende smaken en in capsulevorm, zodat het voor iedereen gemakkelijk is om het dagelijks in te nemen.

Het dagelijks innemen van Moller’s Omega-3 Citroen kan bijdragen aan de gezondheid van het lichaam en kan ook helpen bij het verminderen van het risico op ziekten. Het is een natuurlijke en duurzame bron van essentiële voedingsstoffen die niet altijd voldoende in het dieet voorkomen. Door het stoomproces behoudt de levertraan zijn kwaliteit en smaak, waardoor het voor veel mensen gemakkelijker is om dagelijks in te nemen. Dankzij de verschillende smaken en de capsulevorm is dit supplement gemakkelijk in te nemen voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige bron van omega-3 vetzuren en vitamines.

Lees meer <
 • Pure vloeibare omega-3 visolie met frisse citroensmaak

 • 1.000 mg DHA en EPA per dagelijkse lepel

 • Compleet met vitamine A, D3 en E

Anderen kochten ook

Populair in visolie capsules

1 + 1 Gratis
Daily Co Visolie omega-3

Daily Co Visolie omega-3

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie 1400 TG met D3

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie Forte

Ingrediënten

Samenstelling van een dagdosering van 5 ml (1 dessertlepel)

RI*
Omega-3 vetzuren 1200 mg
–         DHA 600 mg
–         EPA 400 mg
Vitamine D 10 mcg 200%
Vitamine A 250 mcg 31%
Vitamine E 3 mg 25%

 

* Referentie-inname

Ingrediënten
Levertraan (afkomstig van duurzaam gevangen Arctische kabeljauw (vis)), natuurlijk citroenaroma, dl-alfa-tocoferylacetaat (vitamine E) en natuurlijke tocoferol (anti-oxidant).

Allergenen informatie
Bevat vis. Bevat geen conserveermiddelen en geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

Gebruik

Advieshoeveelheid voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen: 5 ml (= 1 dessertlepel).
Ook aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Neem de olie bij voorkeur bij de maaltijd in, voor optimale opname van de voedingsstoffen.

Advieshoeveelheid voor kinderen vanaf 6 maanden

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor kinderen vanaf 6 maanden: 2,5 ml (= 1/2 dessertlepel).
Het advies is om te beginnen met een halve dessertlepel per dag. Zodra het kindje gewend is aan de olie, kan deze hoeveelheid opgebouwd worden naar 1 dessertlepel per dag.

Ook kinderen vanaf 6 maanden hebben baat bij levertraan. Omega-3 vetzuren zijn nodig voor de normale groei en ontwikkeling van kinderen. Omega-3 (DHA) is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en ondersteunt daarnaast de ontwikkeling van het gezichtsvermogen. Vitamine D is essentieel voor een goede ontwikkeling van botten en tanden (zie ‘Voor wie’). De Gezondheidsraad adviseert om kinderen tot 4 jaar extra vitamine D te geven.

Mollers reviews

 1. Tom

  Moller’s Omega-3 Citroen is een uitstekend voedingssupplement dat rijk is aan omega-3 vetzuren en vitamines en gemakkelijk in te nemen is dankzij de smaak en de capsulevorm.

 2. Eva

  Ik ben erg tevreden met Moller’s Omega-3 Citroen, het heeft geholpen bij het ondersteunen van mijn immuunsysteem, hart, hersenen en gezichtsvermogen en het stoomproces zorgt ervoor dat de visolie van hoge kwaliteit blijft.

 3. Iris

  Ik heb de Möller’s Omega-3 Citroen gekocht en het heeft mijn verwachtingen overtroffen! De zachte citroensmaak maakt het echt aangenaam om in te nemen. Bovendien bevat het hoge hoeveelheden DHA en EPA, dus ik voel me goed wetende dat ik mijn dagelijkse dosis omega-3 binnenkrijg. De vitamine A en D zijn een extra bonus. Al met al is dit echt een geweldig product!

 4. Martijn

  Als iemand die niet echt van de visachtige smaak houdt, was ik aangenaam verrast toen ik Möller’s Omega-3 Citroen probeerde. De citroensmaak maakt het echt aangenaam om te consumeren, en ik hoef me geen zorgen te maken over eventuele nasmaak. Het is ook erg handig dat het zoveel omega-3 bevat – wat me een goed gevoel geeft over mijn gezondheid. De vitamine A en D maken het nog beter! Ik zou dit product zeker aanbevelen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

We adviseren om de ongeopende fles bij kamertemperatuur te bewaren.
Bewaar voor een optimale frisse smaak de geopende fles in de koelkast. Na opening is Möller’s 3 maanden houdbaar. Het is altijd verstandig om voedingssupplementen buiten bereik van jonge kinderen te bewaren.

Waar is visolie capsules goed voor?

Visolie is rijk aan omega-3-vetzuren, met name EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), die verschillende gezondheidsvoordelen bieden. Bij het kiezen van een goede visolie zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waaronder: zuiverheid, duurzaamheid en bio-beschikbaarheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Moller's Omega-3 Citroen?

Ervaringen kunnen variëren per persoon, maar over het algemeen wordt Moller’s Omega-3 Citroen gewaardeerd om de frisse citroensmaak en de positieve invloed op het hart, de hersenen en het gezichtsvermogen. Daarnaast wordt het product gewaardeerd vanwege de duurzame productie en het behoud van kwaliteit van de visolie.

Waarom deze Moller's Omega-3 Citroen aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig omega-3 supplement met een frisse citroensmaak, dan is deze aanbieding van Moller’s Omega-3 Citroen een goede keuze. Door te profiteren van de aanbieding kun je het product voordeliger aanschaffen en genieten van de voordelen van omega-3 vetzuren en vitamines A, D en E.

Wat zijn de voordelen van Moller's Omega-3 Citroen?

Moller’s Omega-3 Citroen is rijk aan omega-3 vetzuren DHA en EPA, vitamine A, D en E. Deze vetzuren en vitamines hebben een positieve invloed op het hart, de hersenen en het gezichtsvermogen. Daarnaast ondersteunen vitamine A en D het immuunsysteem en heeft vitamine E een antioxidatieve werking. Het product is gemaakt van duurzaam gevangen Arctische kabeljauw en het unieke stoomproces zorgt voor behoud van kwaliteit en smaak.

Heeft Moller's Omega-3 Citroen bijwerkingen?

Over het algemeen wordt Moller’s Omega-3 Citroen goed verdragen en zijn er geen bijwerkingen bekend bij normaal gebruik. Echter, als je allergisch bent voor vis of andere ingrediënten in het product, is het belangrijk om eerst je huisarts te raadplegen voordat je het product gebruikt.