Orthica GLA & EPA

Orthica GLA & EPA is een voedingssupplement dat rijk is aan omega-3 en -6 vetzuren uit gezuiverde borage- en visolie. Dit supplement is van hoge kwaliteit en biedt een goede aanvulling op de vetzuren die onze voeding vaak mist. Dit kan het gevolg zijn van verschillende factoren, zoals het vermijden van vis in uw dieet. Het gebruik van Orthica GLA & EPA softgels kan het omega-gehalte in uw lichaam op peil houden. Bovendien zijn deze softgels gemakkelijk te combineren met elke Orthica Multi.

Het product is verpakt in flacons van 100% gerecycled plastic (rPET). Dit is een duurzamere verpakkingsoplossing die bijdraagt aan een circulaire economie en het verminderen van de hoeveelheid nieuw plastic dat geproduceerd moet worden. Door te kiezen voor Orthica GLA & EPA softgels, krijgt u niet alleen de voordelen van omega-3 en -6 vetzuren, maar draagt u ook bij aan een duurzamere wereld door de aankoop van producten met gerecyclede verpakkingen.

Voordelen van Orthica GLA & EPA softgels zijn onder meer de ondersteuning van een gezonde hersenfunctie, hart- en vaatgezondheid, en het verminderen van ontstekingen. Het product is een uitstekende keuze voor mensen die onvoldoende omega-3 en -6 vetzuren binnenkrijgen via hun dieet en op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardig supplement om hun gezondheid te ondersteunen.

Lees meer <
 • Omega-6- en –3-vetzuren uit gezuiverde borage-en visolie

 • Rispt niet op

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in visolie capsules

1 + 1 Gratis
Daily Co Visolie omega-3

Daily Co Visolie omega-3

Nu -8%
Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie 1400 TG met D3

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie Forte

Ingrediënten

Samenstelling per 2 softgels

Diversen
visolie 280 mg
– omega 3-vetzuren ( 35% relatief vetzuurpercentage) 92 mg
– epa (eicosapentaeenzuur) ( 18% relatief vetzuurpercentage) 44 mg
DHA (docosahexaeenzuur)(12% relatief vetzuurpercentage) 29 mg
Kruiden – planten ( bestanddelen)
Borago officinalisolie (borago)(met omega-6-vetzuren) 360 mg
– GLA (gamma-linoleenzuur)(22% relatief vetzuurpercentage) 72 mg
Vitaminen
Natuurlijke tocoferolenmix

bestaande uit:

– 50 % D-alfa-tocoferol

– D-bèta-tocoferol

– D-gamma-tocoferol

– D-delta-tocoferol

5 mg

Ingrediënten

Borago officinalisolie, enterische gelatine, visolie, geleermiddel (glycerine), tocoferolenmix.

Allergenen informatie
Bevat vis. Vrij Gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Gebruik

De aanbevolen dosering is 2 mini softgels per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De onderhoudsdosering is 1 mini softgel per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.

Orthica reviews

 1. Lis

  Orthica GLA & EPA softgels zijn een geweldige aanvulling op mijn dieet en helpen mijn omega-gehalte op peil te houden. De gerecyclede verpakking is een extra bonus!

 2. Eva

  Ik heb gemerkt dat mijn hersenfunctie en hartgezondheid zijn verbeterd sinds ik Orthica GLA & EPA gebruik. Een topkwaliteit supplement met duurzame verpakking

 3. Lars

  Ik heb onlangs Orthica GLA & EPA gekocht en ik ben zo blij dat ik de switch heb gemaakt naar dit supplement! Het bevat een perfecte verhouding van omega-3 en omega-6 vetzuren die cruciaal zijn voor een gezond en gelukkig lichaam. Sinds ik dit supplement neem heb ik mezelf niet alleen fysiek beter gevoeld, maar ook mijn humeur en energieniveau zijn gestegen. Ik ben nu een loyale klant van Orthica GLA & EPA en kan het iedereen aanraden!

 4. Nick

  Ik gebruik al enkele weken Orthica GLA & EPA en ik merk al aanzienlijke veranderingen in mijn gezondheid. Mijn huid lijkt helderder en mijn haar ziet er gezonder uit, wat geweldig is omdat ik voorheen veel last had van droge huid en broos haar. Ik heb ook gemerkt dat ik me mentaal meer alert voel en beter ben in staat om me te concentreren op mijn werk. Over het geheel genomen ben ik erg tevreden met dit product en zal het zeker blijven gebruiken om mijn welzijn te verbeteren!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Waar is visolie capsules goed voor?

Visolie is rijk aan omega-3-vetzuren, met name EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), die verschillende gezondheidsvoordelen bieden. Bij het kiezen van een goede visolie zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waaronder: zuiverheid, duurzaamheid en bio-beschikbaarheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica GLA & EPA?

Orthica GLA & EPA wordt over het algemeen goed ontvangen door gebruikers. Veel mensen merken dat het supplement hun omega-gehalte op peil houdt en dat het gemakkelijk te combineren is met andere supplementen, zoals de Orthica Multi. Het supplement is rijk aan onverzadigde vetzuren omega 3 en -6, wat belangrijk is voor een gezond lichaam. Het kan vooral handig zijn voor mensen die niet genoeg van deze vetzuren binnenkrijgen via hun reguliere voeding.

Waarom deze Orthica GLA & EPA aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een voedingssupplement dat je omega-gehalte kan aanvullen en op peil kan houden, dan is de Orthica GLA & EPA aanbieding zeker de moeite waard om te overwegen. Door deze aanbieding te kopen, kun je profiteren van een hoogwaardig supplement dat rijk is aan onverzadigde vetzuren omega 3 en -6 uit gezuiverde borage- en visolie. Bovendien zijn de flacons waarin de supplementen worden geleverd gemaakt van 100% gerecycled plastic, wat bijdraagt aan een meer circulaire economie. Kortom, met de Orthica GLA & EPA aanbieding krijg je een kwalitatief supplement én draag je bij aan duurzaamheid.

Wat zijn de voordelen van Orthica GLA & EPA?

Het grootste voordeel van Orthica GLA & EPA is dat het supplement rijk is aan onverzadigde vetzuren omega 3 en -6, die belangrijk zijn voor een gezond lichaam. Door het nemen van dit supplement kun je ervoor zorgen dat je omega-gehalte op peil blijft, zelfs als je niet genoeg van deze vetzuren binnenkrijgt via je reguliere voeding. Daarnaast is het supplement goed te combineren met andere supplementen, zoals de Orthica Multi. Bovendien zijn de flacons waarin de supplementen worden geleverd gemaakt van 100% gerecycled plastic, wat bijdraagt aan een meer circulaire economie.

Heeft Orthica GLA & EPA bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van Orthica GLA & EPA. Het supplement is veilig te gebruiken en bevat geen toegevoegde kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Het is echter altijd verstandig om voor gebruik de bijsluiter te lezen en bij twijfel een arts te raadplegen. Mensen die allergisch zijn voor vis moeten extra voorzichtig zijn met het nemen van dit supplement, omdat het visolie bevat.