Orthica Omega 3 1000

Orthica Omega 3-1000 Softgels is een krachtig visolie supplement dat dagelijks kan worden ingenomen als aanvulling op de voeding. Deze softgels bevatten 1000 mg omega 3-vetzuren en zijn verrijkt met natuurlijke tocoferolenmix. Aangezien de meeste mensen via hun voeding onvoldoende omega-3 vetzuren binnenkrijgen, is Orthica Omega 3-1000 ideaal om het lichaam te voorzien van de nodige vetzuren. Het product voldoet aan strenge kwaliteits- en duurzaamheidsvoorwaarden. Bovendien is het gemakkelijk in te nemen vanwege de kleine softgel, die voorzien is van een speciale enterische coating om oprispen of opboeren te voorkomen.

Een ander voordeel van Orthica Omega 3-1000 is dat het bijdraagt aan verschillende aspecten van de gezondheid. Zo dragen DHA en EPA bij tot het instandhouden van normale triglyceridengehalten in het bloed en dragen ze bij aan de normale werking van het hart. DHA draagt ook bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en is goed voor de hersenfunctie. Bovendien draagt DHA samen met EPA bij tot het instandhouden van een normale bloeddruk. Een ander belangrijk punt is dat de Orthica supplementen zijn verpakt in 100% gerecycled plastic (rPET). Dit draagt bij aan een circulaire economie doordat er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden.

Lees meer <
 • Omega-3 vetzuur voor jong en oud

 • Kleine softgel capsules die makkelijk in te nemen zijn

 • Smaakt niet naar vis

Anderen kochten ook

Populair in visolie capsules

1 + 1 Gratis
Daily Co Visolie omega-3

Daily Co Visolie omega-3

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie 1400 TG met D3

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie Forte

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 softgel

Visolie 1200 mg
 omega-3 vetzuren (89% relatief vetzuurpercentage 1000 mg
 EPA (eicosapentaeenzuur) (52% relatief vetzuurpercentage) 576 mg
 DHA (docosahexaeenzuur) (35% relatief vetzuurpercentage) 384 mg
Natuurlijke tocoferolenmix (bestaande uit – D-alfa-tocoferol, D-bèta-tocoferol, D-gamma-tocoferol, D-delta-tocoferol) 5 mg

Ingrediënten
Visolie, enterische gelatine, geleermiddel (glycerine), tocoferolenmix.

Allergenen informatie
Bevat vis. 

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 mini softgel per dag, tenzij anders wordt geadviseerd.

Orthica reviews

 1. Eva

  Orthica Omega 3-1000 is een krachtig en duurzaam supplement dat helpt bij het verbeteren van de gezondheid en het voorkomen van tekorten in de voeding.

 2. Anne

  Ik ben erg tevreden met Orthica Omega 3-1000, de kleine softgels zijn gemakkelijk in te nemen en hebben geen onaangename nasmaak. Ik voel me al gezonder sinds ik dit supplement ben gaan gebruiken!

 3. Niels

  Orthica Omega 3-1000 is een krachtig en duurzaam supplement dat helpt bij het verbeteren van de gezondheid en het voorkomen van tekorten in de voeding.

 4. Anouk

  Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop van de Orthica Omega 3 1000 supplementen. Ik heb altijd al geweten dat Omega 3 goed is voor je hart en hersenfunctie, maar ik kon eerder nooit de juiste supplementen vinden die ik echt fijn vond om te gebruiken. Met deze softgel capsules is dat probleem gelukkig verleden tijd. Ze zijn ontzettend makkelijk door te slikken zonder gelatine-smaak of nasmaak, en de enterische coating zorgt er ook nog eens voor dat ik geen oprispingen krijg. Als bijkomend voordeel, houdt het feit dat de visolie gezuiverd en duurzaam geproduceerd is, mij gerustgesteld dat ik geen negatieve impact heb op de vispopulaties. Ik zou deze Omega 3 supplementen zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsproduct.

 5. Martijn

  Als persoon die soms moeite heeft met het slikken van supplementen, was ik een beetje sceptisch over de claims van de Orthica Omega 3 1000 softgel capsules. Maar ik ben blij te kunnen zeggen dat ze zeker terecht zijn! Deze mini-capsules zijn makkelijk door te slikken en er is absoluut geen vis-achtige nasmaak. Ik merk ook dat mijn hersenfunctie beter is dan ooit tevoren sinds ik begonnen ben met deze supplementen. Ik heb ook kritisch gekeken naar de duurzaamheidsclaims van dit merk en voel me goed over mijn keuze voor een merk dat de impact op het milieu serieus neemt. Al met al ben ik blij met mijn aankoop en zou ik ze zeker aanbevelen aan iedereen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is visolie capsules goed voor?

Visolie is rijk aan omega-3-vetzuren, met name EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), die verschillende gezondheidsvoordelen bieden. Bij het kiezen van een goede visolie zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waaronder: zuiverheid, duurzaamheid en bio-beschikbaarheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Omega 3-1000 Softgels?

Gebruikers van Orthica Omega 3-1000 Softgels zijn over het algemeen zeer tevreden met dit product. Veel mensen merken een verbetering van hun gezichtsvermogen en hersenfunctie na regelmatig gebruik. Ook zijn er gebruikers die aangeven dat hun bloeddruk is verbeterd en hun triglyceridengehalten in het bloed zijn genormaliseerd. Daarnaast vinden veel mensen het fijn dat de softgels klein zijn en gemakkelijk in te nemen zijn.

Waarom deze Orthica Omega 3-1000 Softgels aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een hoog gedoseerde visolie met natuurlijke triglyceriden, dan is deze aanbieding van Orthica Omega 3-1000 Softgels een goede keuze. Door gebruik te maken van deze aanbieding, kun je dit supplement voordelig aanschaffen en profiteren van de vele voordelen die het biedt. Bovendien is de softgel voorzien van een speciale enterische coating waardoor oprispen of opboeren van de visolie wordt voorkomen, en wordt het supplement geleverd in een duurzame verpakking van 100% gerecycled plastic.

Wat zijn de voordelen van Orthica Omega 3-1000 Softgels?

Orthica Omega 3-1000 Softgels is een hoog gedoseerd visolie supplement met natuurlijke triglyceriden die bijdragen aan een normaal gezichtsvermogen, een goede hersenfunctie en een normale bloeddruk. Daarnaast draagt het bij aan normale triglyceridengehalten in het bloed en de normale werking van het hart. De kleine softgels zijn gemakkelijk in te nemen en bevatten een speciale enterische coating die oprispen of opboeren van de visolie voorkomt. Bovendien is het supplement verpakt in een duurzame verpakking van 100% gerecycled plastic.

Heeft Orthica Omega 3-1000 Softgels bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van Orthica Omega 3-1000 Softgels bij normaal gebruik. Het is echter wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts voordat je dit of een ander voedingssupplement gaat gebruiken.