Orthica Omega 3-375

Orthica Omega 3-375 is een supplement dat het lichaam voorziet van belangrijke vetzuren, EPA en DHA, die we vaak niet genoeg binnenkrijgen via onze voeding. De kleine softgel is makkelijk in te nemen en heeft een speciale enterische coating om oprispen of opboeren van de visolie te voorkomen. Bovendien voldoet het product aan strenge kwaliteits- en duurzaamheidsvoorwaarden, wat blijkt uit de keuze voor een flacon van 100% gerecycled plastic (rPET). Het gebruik van rPET zorgt voor een meer circulaire economie en draagt bij aan het verminderen van de hoeveelheid nieuw plastic dat geproduceerd moet worden.

Naast de duurzame verpakking bevat Orthica Omega 3-375 vele voordelen voor de gezondheid. DHA draagt bij tot een normaal gezichtsvermogen en is belangrijk voor de hersenfunctie. Samen met EPA draagt het bij tot het instandhouden van een normale bloeddruk en triglyceridengehalten in het bloed. Ook draagt het bij aan de normale werking van het hart. Kortom, Orthica Omega 3-375 is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor het milieu.

In conclusie is Orthica Omega 3-375 een waardevol supplement om te gebruiken als aanvulling op de dagelijkse voeding. Het voorziet het lichaam van belangrijke vetzuren en draagt bij aan verschillende aspecten van een gezonde levensstijl. Bovendien is de duurzame verpakking een bewuste keuze voor een meer circulaire economie en het verminderen van de hoeveelheid nieuw plastic.

Lees meer <
 • Basisaanvulling visolie (375 mg)

 • Hoge dosering visolie, met betere prijs

 • Mini softgel, dus prettig innemen

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in visolie capsules

1 + 1 Gratis
Daily Co Visolie omega-3

Daily Co Visolie omega-3

Nu -8%
Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie 1400 TG met D3

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie Forte

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 softgels

Visolie 1250 mg
 omega-3 vetzuren (68% relatief vetzuurpercentage 750 mg
 EPA (eicosapentaeenzuur) (34% relatief vetzuurpercentage) 375 mg
 DHA (docosahexaeenzuur) (24% relatief vetzuurpercentage) 250 mg
Natuurlijke tocoferolenmix (bestaande uit – D-alfa-tocoferol, D-bèta-tocoferol, D-gamma-tocoferol, D-delta-tocoferol) 5 mg

Ingrediënten
Visolie, enterische gelatine, geleermiddel (glycerine), tocoferolenmix.

Allergenen informatie
Bevat vis.

Gebruik

Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.

Orthica reviews

 1. carolien

  Visolie die niet te duur is, het was tevens snel bij mij bezorgd.

 2. Anouk

  Als vegetariër is het soms lastig om voldoende omega 3-vetzuren binnen te krijgen. Gelukkig biedt Orthica met Omega 3-375 dé oplossing! Deze mini softgels zijn gemakkelijk in te nemen en bevatten gezuiverd visolieconcentraat met natuurlijke tocoferolenmix. Hierdoor ondersteunen ze niet alleen mijn gezondheid, maar zijn ze ook geschikt voor vegetariërs. Bovendien rispt het niet op en heeft het geen vissmaak, wat het een perfect product maakt voor dagelijks gebruik.

 3. Tom

  Als zwangere vrouw is het belangrijk om voldoende DHA binnen te krijgen ter ondersteuning van de hersenen van mijn ongeboren kindje. Ik ben erg blij met de Orthica Omega 3-375 softgels, omdat deze niet alleen hoog gedoseerd zijn, maar ook gemakkelijk in te nemen zijn dankzij de mini softgel. Daarnaast is het fijn dat het geen vissmaak heeft en dat de anti-oprisp technologie van capsuleren is gebruikt. Ik voel mij gerustgesteld dat ik mijn gezondheid en die van mijn kindje kan ondersteunen met dit kwalitatieve product.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Waar is visolie capsules goed voor?

Visolie is rijk aan omega-3-vetzuren, met name EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), die verschillende gezondheidsvoordelen bieden. Bij het kiezen van een goede visolie zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waaronder: zuiverheid, duurzaamheid en bio-beschikbaarheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Omega 3-375?

Veel mensen hebben baat bij het gebruik van Orthica Omega 3-375 als aanvulling op hun dagelijkse voeding. Het visoliepreparaat bevat gezuiverd visolieconcentraat met EPA en DHA, die bijdragen aan een normale bloeddruk, gezichtsvermogen, hersenfunctie en hartwerking. De kleine softgel is gemakkelijk in te nemen en rispt niet op dankzij de speciale coating. Daarnaast is het positief dat de flacons van gerecycled plastic zijn gemaakt.

Waarom deze Orthica Omega 3-375 aanbieding kopen?

Als je je dagelijkse voeding wilt aanvullen met omega-3 vetzuren, kan Orthica Omega 3-375 een goede keuze zijn. De hoog gedoseerde visolie met natuurlijke triglyceriden is gemakkelijk in te nemen dankzij de kleine softgel en rispt niet op. Bovendien is het gunstig dat de flacons van gerecycled plastic zijn gemaakt. Als je nu de aanbieding koopt, bespaar je geld op je aankoop en profiteer je van de voordelen van dit visoliepreparaat.

Wat zijn de voordelen van Orthica Omega 3-375?

Orthica Omega 3-375 is een visoliepreparaat dat bijdraagt aan een normale bloeddruk, gezichtsvermogen, hersenfunctie en hartwerking. Dit komt door de aanwezigheid van EPA en DHA in het gezuiverde visolieconcentraat. De kleine softgel is gemakkelijk in te nemen en rispt niet op dankzij de speciale coating. Bovendien zijn de flacons van gerecycled plastic gemaakt, waardoor het product een duurzame keuze is.

Heeft Orthica Omega 3-375 bijwerkingen?

Over het algemeen wordt Orthica Omega 3-375 goed verdragen en zijn er geen bijwerkingen bekend. Als je echter allergisch bent voor vis of schaal- en schelpdieren, is het mogelijk dat je ook een allergische reactie krijgt op dit visoliepreparaat. Raadpleeg in dat geval je arts voordat je Orthica Omega 3-375 gebruikt.