Orthica Omega 3 krillolie

  • 60 Softgels
  • 60 Softgels

39.95

€0.67 per Softgels

De Gezondheidsraad beveelt per dag 200 mg visvetzuren (EPA en DHA) aan, dat gelijk staat aan 1x per week een portie vis. Bij voorkeur vette vis. Zoek je een supplement met visvetzuren als aanvulling op je voeding? Krillolie bevat goed opneembare omega-3-vetzuren EPA en DHA in de vorm van fosfolipiden. De krillolie in dit supplement is 100% puur en bevat van nature astaxantine-esters. Per dagdosering bevat dit voedingssupplement 500 mg krillolie, in gemakkelijk te slikken mini softgels. De krillolie van Orthica heeft geen vissmaak. Voor vegetariërs en veganisten is er Vegetarian Omega-3

Krill is een klein, garnaalachtig schaaldiertje dat leeft in de zeeën rond de noord- en zuidpool. Het voedt zich met plankton en algen en dient zelf tot voedsel van grotere zeedieren en vogels, zoals zeehonden, pinguïns en walvissen. De krillolie in dit product is afkomstig van ecologische verantwoorde en milieuvriendelijke vangst. De 100% pure krillolie in dit product bevat de visvetzuren DHA en EPA. Het omega 3-vetzuur DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen1 en speelt een rol in het functioneren van de hersenen2.

  • Bevat visvetzuren EPA en DHA
  • Goed opneembare omega 3-vetzuren
  • Zonder vissmaak

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Twee mini softgels bevatten:

Diversen krillolie (met omega-3-vetzuren)

1000 mg

– ¹epa (eicosapentaeenzuur)

120 mg

– ¹dha (docosahexaeenzuur)

55 mg

– fosfolipiden

400 mg

– astaxanthine esters

100 mcg

ECO-Harvesting™ is een geregistreerd handelsmerk van Aker BioMarine.

Ingrediënten:

Krillolie (uit week- en schaaldieren), visgelatine, geleermiddel (glycerine), zoetstof (sorbitol).

Gebruik

De aanbevolen dosering is 2 mini softgels per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens een maaltijd. Bevat zoetstoffen. 

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orthica Omega 3 krillolie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk