Orthovitaal Visolie 1000 mg EPA 18%/DHA 12%

Orthovitaal Visolie 1000mg EPA 18% / DHA 12% Softgels zijn voedingssupplementen die visolie bevatten met omega 3-vetzuren zoals EPA en DHA. Deze vetzuren zijn van nature aanwezig in vis, vooral in vette vis zoals haring, makreel en tonijn. Het is aangetoond dat EPA en DHA bijdragen aan een gezond hart en dit gunstige effect wordt bereikt bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA. Elke Orthovitaal Visolie-capsule bevat 300 mg EPA en DHA en is aangevuld met vitamine E om de meervoudig onverzadigde vetzuren te beschermen tegen vrije radicalen. Dit supplement is een ideale aanvulling op een gezond en gevarieerd dieet.

Het regelmatig consumeren van Orthovitaal Visolie 1000mg EPA 18% / DHA 12% Softgels biedt tal van voordelen voor het lichaam. EPA en DHA hebben niet alleen een gunstig effect op het hart, maar dragen ook bij aan het behoud van normale hersenfuncties en een normaal gezichtsvermogen. Bovendien zijn de zachte gelcapsules makkelijk door te slikken en zijn ze ideaal voor mensen die geen fan zijn van vis of moeite hebben om voldoende omega-3 vetzuren binnen te krijgen via hun dieet. Dit supplement is ook geschikt voor vegetariërs die visolie willen gebruiken, omdat het niet afkomstig is van vis zelf, maar van visoliën.

Lees meer <
 • Omega-3 vetzuren EPA en DHA in natuurlijke verhoudingen (3:2)

 • Met 10 mg vitamine E als antioxidant om oxidatie van de vetzuren tegen te gaan

 • Één gram visolie per softgel capsule

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in visolie capsules

1 + 1 Gratis
Daily Co Visolie omega-3

Daily Co Visolie omega-3

Nu -8%
Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie 1400 TG met D3

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie Forte

Ingrediënten

Samenstelling per capsule

% RI*
Visolie (met omega 3 vetzuren) 1000 mg
– waarvan:
EPA (eicosapentaeenzuur)
18% relatief vetzuurpercentage
180 mg
DHA (docosahexaeenzuur)
12% relatief vetzuurpercentage
120 mg
Vitamine E (d-alfatocopherol) 10 mg 83%

*RI= Referentie inname

Ingrediënten
Visolie, gelatine, geleermiddel (glycerine), water, d-alfa-tocopherol.

Allergenen informatie
Bevat vis.

Gebruik

1x daags 1 capsule met water innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.De aanvullende dagelijkse inname van EPA en DHA mogen samen niet meer dan 5000mg (5 gram) zijn. 

Orthovitaal reviews

 1. Andre

  Gebruik dit supplement al jaren en ben er erg tevreden over.

 2. Eva

  Orthovitaal Visolie 1000 mg is een geweldig supplement voor een gezonde levensstijl. De combinatie van EPA en DHA heeft positieve effecten op hart, gezichtsvermogen en hersenen.

 3. Kim

  Orthovitaal Visolie 1000 mg is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardig supplement. Met de toegevoegde vitamine E en de juiste dosering van EPA en DHA biedt het product geweldige gezondheidsvoordelen.

 4. Niels

  Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop van Orthovitaal Visolie 1000 mg EPA 18%/DHA 12%. De capsules zijn makkelijk in te nemen en hebben geen vervelende nasmaak. Ik merk dat ik mij fitter en gezonder voel sinds ik deze visolie supplementen regelmatig slik. Ook fijn dat er vitamine E is toegevoegd om de vetzuren te beschermen, dit geeft mij extra vertrouwen in het product. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om zijn of haar gezondheid te ondersteunen!

 5. Robin

  Orthovitaal Visolie 1000 mg EPA 18%/DHA 12% werkt echt! Ik heb altijd last gehad van stijve spieren en gewrichten, maar sinds ik dit supplement gebruik, merk ik dat deze klachten sterk verminderd zijn. Daarnaast vind ik het een fijn idee dat EPA en DHA bewezen gezondheidsvoordelen hebben, en dat ik op deze manier mijn hart gezond houd. Kortom, een top product dat ik zeker blijf gebruiken en aanbevelen aan anderen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Raadpleeg voor gebruik bij zwangerschap of borstvoeding een deskundige. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Waar is visolie capsules goed voor?

Visolie is rijk aan omega-3-vetzuren, met name EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), die verschillende gezondheidsvoordelen bieden. Bij het kiezen van een goede visolie zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waaronder: zuiverheid, duurzaamheid en bio-beschikbaarheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthovitaal Visolie 1000mg EPA 18% / DHA 12% Softgels?

Mensen hebben positieve ervaringen met Orthovitaal Visolie 1000mg EPA 18% / DHA 12% Softgels. Het supplement wordt over het algemeen goed verdragen en mensen merken dat het helpt om hun hart gezond te houden. Sommige gebruikers hebben ook gemeld dat het supplement hen heeft geholpen bij het verbeteren van hun concentratie en geheugen.

Waarom deze Orthovitaal Visolie 1000mg EPA 18% / DHA 12% Softgels aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig visolie supplement om je hart gezond te houden, dan is deze Orthovitaal Visolie 1000mg EPA 18% / DHA 12% Softgels aanbieding een goede keuze. Met deze aanbieding krijg je namelijk een kwalitatief hoogstaand supplement tegen een scherpe prijs. Daarnaast bevat het supplement ook vitamine E om de meervoudig onverzadigde vetzuren te beschermen tegen vrije radicalen. Deze aanbieding is dus een perfecte manier om op een voordelige manier je gezondheid te ondersteunen.

Wat zijn de voordelen van Orthovitaal Visolie 1000mg EPA 18% / DHA 12% Softgels?

Orthovitaal Visolie 1000mg EPA 18% / DHA 12% Softgels bevat EPA en DHA, twee belangrijke omega 3 vetzuren die goed zijn voor het hart. Een inname van 250 mg EPA en DHA per dag draagt bij aan het behoud van een normale hartfunctie. Één capsule van dit supplement bevat 300 mg EPA en DHA, wat meer is dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Daarnaast is het supplement ook aangevuld met vitamine E om de meervoudig onverzadigde vetzuren te beschermen tegen vrije radicalen. Dit supplement is dus een goede manier om je hart gezond te houden en je lichaam te beschermen tegen schade door vrije radicalen.

Heeft Orthovitaal Visolie 1000mg EPA 18% / DHA 12% Softgels bijwerkingen?

Over het algemeen wordt Orthovitaal Visolie 1000mg EPA 18% / DHA 12% Softgels goed verdragen en zijn er geen bijwerkingen gemeld. Echter, als je allergisch bent voor vis of schaaldieren, dan is het belangrijk om voorzichtig te zijn met het nemen van dit supplement. Het is dan verstandig om eerst je huisarts te raadplegen voordat je begint met het nemen van Orthovitaal Visolie 1000mg EPA 18% / DHA 12% Softgels.