Vitakruid Omega 3 1000 tg vegan

 • 60 Softgels
 • 60 Softgels

41.90

€0.70 per Softgels

Vitakruid Vegan Omega-3 1000 TG Capsules is een plantaardige bron van omega-3 voor vegetariërs en veganisten. DHA en EPA zijn goed voor het hart. Daarnaast helpt DHA het gezichtsvermogen scherp te houden en is het een belangrijke opbouwer van de hersenen. Algenolie bevat geen verontreinigingen die in visolie kunnen voorkomen. Voor de productie van de meeste visolie zijn grote hoeveelheden vis nodig, waardoor de oceanen uitgeput raken. Daarom is er grote behoefte aan een duurzame en traceerbare bron van omega-3. Door deze omega-3 capsules te gebruiken wordt een grote hoeveelheid vis bespaard. De capsules bevatten geen GGO’s, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Lees meer <
 • Maar liefst 500 mg omega 3 per softgel

 • Vegan omega 3 op basis van algen

 • Meest zuivere bron van omega 3

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in visolie capsules

1 + 1 Gratis
Daily Co Visolie omega-3

Daily Co Visolie omega-3

Nu -8%
Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie 1400 TG met D3

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie Forte

Ingrediënten

Samenstelling per dosering (1 capsule) RI*

Algenolieconcentraat (life’s™ OMEGA® ) 1050 mg **
Omega-3 vetzuur 500 mg **
Waarvan
EPA (omega-3) 100 mg **
DHA (omega-3) 300 mg **
Vitamine E (D-alfa-tocoferol) 2,1 mg 18%
* Referentie-Inname ** Geen RI vastgesteld

Ingrediënten:

Algenolieconcentraat, capsule (dextrine, glycerol, carrageen, natriumfosfaat), Vitamine E (D-alfa-toceferol).

Gebruik

Neem 1 tot 2 capsules per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Vitakruid reviews

 1. michelle

  Eindelijk een omega-3 die ik als vegan kan innemen! Erg blij met dit product en de werking!

 2. Dave

  Testa Omega 3 algenolie is mijn nieuwe favoriete supplement! Als vegetariër was het moeilijk om een ​​goede bron van omega-3 te vinden, maar deze algenoliecapsules hebben dat probleem opgelost. Ze zijn gemakkelijk in te nemen en hebben geen visachtige nasmaak, wat een enorm pluspunt is.

 3. Tom

  Vitakruid Omega 3 1000 TG vegan is een duurzame en plantaardige bron van omega-3 die goed is voor het hart en de hersenen.

 4. Eva

  Met Vitakruid Vegan Omega-3 1000 TG Capsules bespaar je niet alleen vis, maar krijg je ook alle voordelen van DHA en EPA zonder verontreinigingen.

 5. Mike

  Als veganist was het vroeger een uitdaging om genoeg omega-3 binnen te krijgen. Maar deze Omega 3 capsules van Vitakruid hebben het makkelijk gemaakt! Geen visolie meer nodig, wat niet alleen beter is voor de oceanen maar ook voor mijn eigen gezondheid. De capsules zijn ook nog eens gemakkelijk in te nemen en bevatten geen rare ingrediënten. Ik voel me goed wetende dat ik mijn lichaam voorzie van de voedingsstoffen die het nodig heeft zonder enig dierlijk product te gebruiken.

 6. Lotte

  Ik heb altijd al gehoord over de voordelen van omega-3 voor het hart en gezichtsvermogen, maar als veganist had ik moeite om het te vinden in een vorm die bij mijn dieet past. Maar met Vitakruid Omega-3 capsules heb ik geen last meer van stress of het vermijden van visproducten. De capsules zijn makkelijk in te nemen, heel verteerbaar en ik merk dat mijn lichaam de voedingsstoffen goed opneemt. Bovendien haal ik voldoening uit het feit dat ik bijdraag aan een duurzamere en milieubewustere optie voor omega-3 supplementen. Ik raad dit product zeker aan aan alle vegetariërs en veganisten die op zoek zijn naar een gezond en verantwoord supplement!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Waar is visolie capsules goed voor?

Visolie is rijk aan omega-3-vetzuren, met name EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), die verschillende gezondheidsvoordelen bieden. Bij het kiezen van een goede visolie zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waaronder: zuiverheid, duurzaamheid en bio-beschikbaarheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Vegan Omega-3 1000 TG Capsules?

Er zijn verschillende positieve gebruikerservaringen met Vitakruid Vegan Omega-3 1000 TG Capsules. Veel gebruikers zijn blij met het feit dat het supplement 100% plantaardig is, waardoor het geschikt is voor vegetariërs en veganisten. Het wordt ook beschouwd als een duurzame en traceerbare bron van omega-3, want bij de productie ervan wordt geen vis gebruikt. Sommige gebruikers vinden dat hun hart- en hersenfunctie verbetert na inname van dit supplement.

Is Vitakruid Vegan Omega-3 1000 TG Capsules een goed merk?

Vitakruid is een bekend merk in de voedingssupplementenindustrie en staat bekend om zijn hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom is Vitakruid Vegan Omega-3 1000 TG Capsules ook een goed merk en wordt het vervaardigd volgens strenge kwaliteitsnormen.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Vegan Omega-3 1000 TG Capsules?

Vitakruid Vegan Omega-3 1000 TG Capsules biedt vele voordelen. Het is een 100% plantaardig omega-3 supplement van hoge kwaliteit dat rijk is aan de vetzuren DHA en EPA. DHA is goed voor de hersenen en het gezichtsvermogen, terwijl EPA en DHA goed zijn voor het hart. Dit supplement is bijzonder geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen. Bovendien bevat het geen GGO’s, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Vitakruid Vegan Omega-3 1000 TG Capsules?

Er zijn geen bijwerkingen bekend van Vitakruid Vegan Omega-3 1000 TG Capsules. Wel is het belangrijk de aanbevolen dosis niet te overschrijden en het supplement buiten het bereik van kinderen te houden. Als je allergisch bent voor een van de ingrediënten, raadpleeg dan je arts voordat je dit supplement gebruikt.