Vitakruid Visolie 1400 TG met D3

 • 60 Softgels
 • 60 Softgels

38.50

Op voorraad
€0.64 per Softgels

Vitakruid Visolie 1400 TG met D3 Capsules is een voedingssupplement met een zeer hoge concentratie omega-3, namelijk >80%. De capsules bevatten maar liefst 1200 mg omega-3 visolie per capsule en zijn zorgvuldig geëxtraheerd, waardoor de hoge concentratie EPA en DHA overblijft. De olie is gewonnen uit 100% ansjovis, een niet-bedreigde vissoort, en bevat vitamine D. De omega-3 in de capsules is goed voor het hart, de triglyceriden- en bloeddrukwaarden en het gezichtsvermogen en draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen en ogen bij zuigelingen die borstvoeding krijgen.

Het gebruik van Vitakruid Visolie 1400 TG met D3 Capsules heeft veel voordelen. Zo is de visolie in deze capsules van de hoogste dosering, namelijk 560 mg EPA en 420 mg DHA per softgel. Daarnaast is de triglyceride-vorm van de omega-3 in deze capsules de beste opneembare vorm. Het Friend of the Sea-certificaat maakt deze capsules uiterst duurzaam en de toegevoegde vitamine D bevordert de calciumopname in de botten, speelt een rol in weefselgroei en ontwikkeling en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Ook heeft de vitamine E in de capsules een anti-oxidatieve werking. Kortom, met Vitakruid Visolie 1400 TG met D3 Capsules kies je voor een hoogwaardig voedingssupplement met veel gezondheidsvoordelen.

Lees meer <
 • Zeer hoge omega 3-concentratie van >80%

 • Maar liefst 1.120 mg(!) omega 3-visolie per capsule

 • Natuurlijke en beste opneembare triglyceride-vorm

Anderen kochten ook

1 + 1 Gratis
Daily Co Visolie omega-3

Daily Co Visolie omega-3

1 + 1 Gratis
Daily Co Magnesium 200

Daily Co Magnesium 200

Nu -15%
Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Calcium 400 & D3 Uit Rode Alg

Vitakruid Calcium 400 & D3 Uit Rode Alg

Populair in visolie capsules

1 + 1 Gratis
Daily Co Visolie omega-3

Daily Co Visolie omega-3

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie Forte

Vitakruid Visolie 1200 TG® vloeibaar met A, D en E

Vitakruid Visolie 1200 TG® vloeibaar met A, D en E

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

Samenstelling per dosering (1 tablet) RI*
Diepzeevisolieconcentraat (GoldenOmega®) 1400 mg **
Totaal omega 3-vetzuren (TG***), waarvan: 1120 mg **
EPA (omega-3) 560 mg **
DHA (omega-3) 420 mg **
Vitamine D3 (cholecalciferol) 25 mcg 500%
Vitamine E (D-alfa-tocoferol) 5 mg 50%

* Referentie-Inname ** Geen RI vastgesteld

Ingrediënten
Diepzeevisolie-TG-concentraat (GoldenOmega®, uit Zuid Pacific ansjovis) (vis), softgel capsule (gelatine, glycerine, water), Vitamine D3 (cholecalceferol), Vitamine E (anti-oxidant).

Allergenen informatie
Bevat vis. Bevat geen GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Gebruik

Neem 1 softgel capsule per dag. Houd u aan de aanbevolen dosering. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar (wettelijk verplichte melding i.v.m. ≥ 20 mcg vitamine D3).

Vitakruid reviews

 1. peter

  Ik was op zoek naar een hoge dosering visolie en dit gevonden bij dit product van Vitakruid. Ben er erg over te spreken!

 2. Tom

  Vitakruid Visolie 1400 TG met D3 is een topkwaliteit supplement dat mijn gezondheid naar een hoger niveau heeft getild.

 3. Anne

  Vitakruid Visolie 1400 TG met D3 is een topkwaliteit supplement dat mijn gezondheid naar een hoger niveau heeft getild.

 4. Thomas

  Ik ben zeer tevreden over de Vitakruid Visolie 1400 TG met D3 capsules! Ik merk dat mijn huid er gezonder uit ziet en mijn energieniveau is verbeterd sinds ik deze capsules neem. De hoge dosering van EPA en DHA zorgt ervoor dat ik genoeg omega 3 binnenkrijg en de toegevoegde vitamine D3 is een bonus. De capsules zijn gemakkelijk in te nemen en hebben geen nare nasmaak. Ik kan de Vitakruid Visolie capsules zeker aanraden!

 5. Kim

  Als fanatieke sporter ben ik altijd op zoek naar supplementen die me kunnen ondersteunen bij mijn trainingsdoelen. De Vitakruid Visolie 1400 TG met D3 capsules zijn een geweldige toevoeging aan mijn routine! De hoge dosering van EPA en DHA zorgt voor een betere spiergroei en -herstel en de vitamine D3 ondersteunt mijn immuunsysteem. Ik merk ook dat mijn cognitieve functies verbeterd zijn sinds ik deze capsules slik. Ze zijn gemakkelijk te slikken en de resultaten zijn goed voelbaar. Ik zou deze capsules aan alle sporters aanraden!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar (wettelijk verplichte melding i.v.m. ≥ 20 mcg vitamine D3).

Waar is visolie capsules goed voor?

Visolie is rijk aan omega-3-vetzuren, met name EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), die verschillende gezondheidsvoordelen bieden. Bij het kiezen van een goede visolie zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waaronder: zuiverheid, duurzaamheid en bio-beschikbaarheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Visolie 1400 TG met D3 Capsules?

Veel mensen hebben positieve ervaringen met dit product. Ze merken bijvoorbeeld dat hun bloeddruk verbetert, dat hun cholesterolgehalte daalt of dat hun huid er beter uitziet. Ook zijn er gebruikers die aangeven dat ze meer energie hebben en zich fitter voelen na het gebruik van dit product.

Waarom zou ik deze Vitakruid Visolie 1400 TG met D3 Capsules aanbieding kopen?

Er zijn verschillende redenen waarom deze aanbieding een goede keuze kan zijn. Ten eerste bevat dit product een zeer hoge concentratie omega-3, namelijk >80%. Daarnaast is het een natuurlijke en beste opneembare triglyceride-vorm. Bovendien is de visolie gewonnen uit 100% ansjovis, een niet-bedreigde vissoort. Het product is ook uiterst duurzaam door het Friend of the Sea-certificaat. Ten slotte zijn er goedgekeurde gezondheidsclaims voor dit product, zoals dat het goed is voor het hart, de bloeddruk en het gezichtsvermogen.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Visolie 1400 TG met D3 Capsules?

Dit product heeft verschillende voordelen voor de gezondheid. Zo is het goed voor het hart, de bloeddruk en het gezichtsvermogen. Ook draagt de inname van DHA bij aan een goede ontwikkeling van de hersenen bij foetussen en zuigelingen die borstvoeding krijgen. Vitamine D bevordert daarnaast een goed calciumgehalte in het bloed en is goed voor het skelet, de spieren en sterke tanden. Vitamine E heeft een anti-oxidatieve werking.

Heeft Vitakruid Visolie 1400 TG met D3 Capsules bijwerkingen?

Bij normaal gebruik zijn er geen bekende bijwerkingen van dit product. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Als je vragen hebt over het gebruik van dit product in combinatie met medicijnen of bij gezondheidsproblemen, dan is het verstandig om advies te vragen aan een arts of apotheker.