Fittergy Vitamine B complex

18.96

Fittergy’s B-Complex bevat acht B-vitamines in uitgebalanceerde verhoudingen. Van vitamine B1 tot B12, je vindt ze allemaal in dit complex.

B-vitamines hebben veel bewezen effecten op het lichaam. Ze zijn belangrijk voor het lichaam, vooral als het gaat om energie, vermoeidheid en mentale functie.

Actieve vorm van vitamine B12: methylcobalamine
Vitamine B6 in actief pyridoxal-5-fosfaat (P-5-P)
B-vitamines zijn belangrijk voor het lichaam. Fittergy Vitamine B Complex is een prima aanvulling als je een hectische periode doormaakt en tijdelijk veel stress en vermoeidheid voelt. Naast de energiestofwisseling heeft elke B-vitamine nog andere functies in het lichaam. Vitaminen werken ook synergetisch.

Lees meer <
  • Vermindering van vermoeidheid (B1, B3, B5, B6, B11, B12)

  • Ondersteunt het energieniveau (B1, B2, B3, B5, B6 & B12)

  • Volledig B-complex met actieve B vitamines

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine b

Nu -24%
AOV 605 L-Glutamine 500mg

Vitals Vitamine B complex actief

NMN longevity supplement

NMN longevity supplement

Vitakruid Vitamine B-complex actief

Vitakruid Vitamine B-complex actief

Glow-challenge

Glow Challenge e-boek

Ingrediënten

Vulmiddel (Cellulose), Vitaminen, Antiklontermiddel (Vegetarische Magnesiumstearaat, Silica).

Gebruik

Neem 1 tablet per dag. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Fittergy reviews

  1. Anne

    Ik ben zo blij dat ik Fittergy’s Vitamine B complex heb ontdekt! Ik heb sinds ik begon met het nemen van deze supplementen zoveel meer energie en ben veel minder vermoeid aan het einde van de dag. Ik merk ook dat mijn mentale functie is verbeterd, ik voel me scherper en meer gefocust op het werk. Ik vind het geweldig dat dit supplement alle acht B-vitamines bevat in uitgebalanceerde verhoudingen, wat betekent dat ik alle voordelen die elke vitamine biedt, kan krijgen in slechts één capsule. Ik zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een eenvoudige manier om hun gezondheid te verbeteren!

  2. Lisa

    Ik ben een beetje sceptisch als het gaat om het nemen van supplementen, maar Fittergy’s Vitamine B complex heeft me echt verbaasd! Ik heb het nu ongeveer een maand gebruikt en mijn huid ziet er veel gezonder en levendiger uit. Ik voel me ook algeheel gezonder en ben minder vaak ziek dan voorheen. Ik ben blij dat dit supplement alle acht B-vitamines bevat, omdat het betekent dat ik niet hoef te jongleren met verschillende flessen en pillen om de voordelen van elke vitamine te krijgen. Het is een gemakkelijke, betaalbare en heerlijke manier om mijn lichaam de extra voedingsstoffen te geven die het nodig heeft om gezond te blijven. Ik raad het absoluut aan!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar is vitamine b goed voor?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige