Orthica Co-enzym B complex

28.95

Orthica Co-Enzym B-Complex Tabletten is een voedingssupplement dat alle B-vitaminen bevat, behalve vitamine B1. Het is vooral nuttig in tijden van drukte en spanning, omdat deze vitaminen betrokken zijn bij het vrijmaken van energie uit voeding. Co-Enzym B-complex bevat actieve B-vitaminen, wat betekent dat ze dezelfde vorm hebben als de B-vitaminen in het lichaam en dus goed opneembaar zijn. Dit supplement is vrij van synthetische conserveringsmiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, en is geschikt voor vegetariërs. De verpakking is gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), waardoor bijdraagt aan een meer circulaire economie.

Dit supplement biedt verschillende voordelen voor de gezondheid. Vitamine B2, B3, B5, B6, foliumzuur en vitamine B12 helpen bij het verminderen van moeheid en vermoeidheid, terwijl vitamine B1, B3, B6, B12 en B8 het concentratievermogen en de gemoedstoestand ondersteunen. Foliumzuur draagt bij aan de weerstand tegen stress, terwijl choline de reinigende werking van de lever ondersteunt. Dit supplement bevat ook vitamine E als antioxidant, ter bescherming van gezonde cellen en weefsels. Door het nemen van Orthica Co-Enzym B-complex voel je je energieker en fitter, zelfs in tijden van drukte en stress.

Lees meer <
  • Helpt bij vermoeidheid¹

  • Voor geheugen, concentratievermogen en gemoedstoestand²

  • Draagt bij aan de weerstand tegen stress³

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine b

Nu -24%
AOV 605 L-Glutamine 500mg

Vitals Vitamine B complex actief

Vitakruid Vitamine B-complex actief

Vitakruid Vitamine B-complex actief

Glow-challenge

Glow Challenge e-boek

AOV 241 Vitamine B complex 50mg

AOV 241 Vitamine B complex 50mg

Ingrediënten

Samenstelling per 2 tabletten

RI*
Vitaminen
vitamine B1 (thiamine HCI) 10 mg 909%
vitamine B2 (riboflavine-5-fosfaat) 10 mg 714%
niacine(inositol hexanicotinaat) (vitamine B3) 100 mg 625%
pantotheenzuur (calcium-D-pantothenaat) (vitamine B5) 100 mg 1667%
vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 10 mg 714%
foliumzuur (calcium methylfolaat) (Metafolin®) 400 mcg 200%
vitamine B12 (methylcobalamine) 50 cg 2000%
biotine 24 mcg 48%
cholinebitartraat 100 mg
inositol 100 mg
PABA (para-aminobenzoëzuur) 30 mg

* referentie inname

Ingrediënten
vulstof (microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat, hydroxypropylcellulose, natriumcarboxymethylcellulose), vitaminen, choline bitartraat, inositol, antiklontermiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide), paba,  glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine).

Allergeneninformatie
Gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetischeconserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers

Gebruik

De aanbevolen dagdosering is 2 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De onderhoudsdosering is 1 tablet per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. 

Orthica reviews

  1. Anna

    Ik heb de Orthica Co-enzym B complex een paar weken geleden gekocht en ben echt blij met mijn aankoop! Ik heb de neiging om altijd moe te zijn en mijn energieniveau was een groot probleem voor mij. Maar sinds ik ben begonnen met het nemen van deze supplementen, voel ik me veel energieker en alert. Het heeft me zelfs geholpen om effectiever te zijn in mijn werk. Het beste van alles is dat dit supplement geen rare bijwerkingen heeft gehad, dus ik voel me heel comfortabel om het continue te gebruiken. Overall, ben ik zeer tevreden met de Orthica Co-enzym B complex en zou ik het zeker aanbevelen aan iedereen die wat extra energie nodig heeft!

  2. Lotte

    Wat een geweldig product is de Orthica Co-enzym B complex! Ik heb dit supplement gekocht omdat ik wat problemen had met mijn huid, die dof en levenloos leek. Maar ik kan zeggen de Orthica Co-enzym B complex echt werkt! Mijn huid is veel stralender en gezonder geworden sinds ik ben begonnen om dit supplement te nemen. Het heeft ook mijn immuunsysteem verbeterd, wat voor mij cruciaal is, omdat ik altijd gevoelig ben voor verkoudheid en griep. Dit supplement heeft geen vieze smaak of geur, dus ik heb het gemakkelijk kunnen innemen. Al met al ben ik blij dat ik de Orthica Co-enzym B complex heb gekocht en raad ik het zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een supplement dat zowel de huid als het immuunsysteem versterkt!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De aanbevolen dagdosering is 2 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De onderhoudsdosering is 1 tablet per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur.

Waar is vitamine b goed voor?

B-vitamines zijn van vitaal belang om de natuurlijke energie in ons lichaam te activeren. Ze spelen een cruciale rol in onze stofwisseling door energie vrij te maken uit voeding, met name bij de verbranding van koolhydraten, vetten en eiwitten. Elke B-vitamine heeft zijn eigen specifieke functie binnen ons lichaam.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Co-Enzym B-Complex Tabletten?

Er zijn veel positieve ervaringen met Orthica Co-Enzym B-Complex Tabletten. Mensen die dit supplement gebruiken voelen zich over het algemeen energieker en fitter. Ook geven sommige gebruikers aan dat ze beter kunnen concentreren en dat hun gemoedstoestand verbetert. Daarnaast waarderen veel mensen het dat dit supplement vrij is van synthetische conserveringsmiddelen en synthetische kleur, geur en smaakstoffen en geschikt is voor vegetariërs.

Waarom deze Orthica Co-Enzym B-Complex Tabletten aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat je kan ondersteunen in tijden van drukte en spanning, dan is deze aanbieding van Orthica Co-Enzym B-Complex Tabletten een goede keuze. Door de actieve B-vitaminen in dit supplement kan je lichaam deze vitaminen goed opnemen en kan je dus profiteren van hun energieke en fitmakende effect. Bovendien bevat dit supplement choline, dat de reinigende werking van de lever ondersteunt. En omdat de flacons van gerecycled plastic zijn gemaakt, draag je ook nog eens bij aan een meer circulaire economie. Kortom, deze aanbieding biedt veel voordelen voor een energiek en gezond leven.

Wat zijn de voordelen van Orthica Co-Enzym B-Complex Tabletten?

Orthica Co-Enzym B-Complex Tabletten bieden verschillende voordelen. Zo kan dit supplement je ondersteunen bij het vrijmaken van energie uit voeding, dankzij de aanwezige B-vitaminen. Bovendien helpen vitamine B2, B3, B5, B6, foliumzuur en vitamine B12 bij het verminderen van moeheid en vermoeidheid. Daarnaast ondersteunen vitamine B1, B3, B6, B12 en B8 je concentratievermogen en gemoedstoestand. Ook draagt foliumzuur bij aan je weerstand tegen stress. Dit supplement bevat choline, dat de reinigende werking van de lever ondersteunt. En tot slot zijn vitamine B3, B5, B6, foliumzuur en B12 goed voor het geheugen.

Heeft Orthica Co-Enzym B-Complex Tabletten bijwerkingen?

Orthica Co-Enzym B-Complex Tabletten zijn over het algemeen veilig in gebruik en hebben geen bekende bijwerkingen. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en niet meer te nemen dan aanbevolen. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts voordat je dit supplement gaat gebruiken.