Orthica Vitamine B 100 SR

Orthica B12 1000 SR Tabletten is een voedingssupplement dat een krachtige dosering vitamine B12 bevat. Vitamine B12 is van belang voor verschillende processen in het lichaam. Zo draagt het bij aan het vrijmaken van energie uit de voeding, het normaal functioneren van het immuunsysteem en het celdelingsproces. Bovendien is vitamine B12 van belang voor de aanmaak van rode bloedcellen en ondersteunt het de normale werking van het zenuwstelsel. Dit maakt Orthica B12 1000 SR Tabletten een goede aanvulling op de voeding, vooral voor flexitariërs, vegetariërs en veganisten die vaak een verminderde hoeveelheid B12 in hun voeding hebben.

Een ander voordeel van Orthica B12 1000 SR Tabletten is dat het supplement gegarandeerd vrij is van dierlijke ingrediënten. Dit maakt het geschikt voor vegetariërs en veganisten die op zoek zijn naar een hoogwaardig B12-supplement. Bovendien is de verpakking van het supplement duurzaam. Orthica heeft gekozen voor flacons van 100% gerecycled plastic (rPET), waardoor er bijgedragen wordt aan een meer circulaire economie. Dit betekent dat er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden, wat bijdraagt aan een beter milieu.

Lees meer <
  • SR staat voor gereguleerde afgifte

  • Met lecithine en alfalfa

  • Helpt bij vermoeidheid

Anderen kochten ook

Populair in vitamine b

Nu -24%
AOV 605 L-Glutamine 500mg

Vitals Vitamine B complex actief

NMN longevity supplement

NMN longevity supplement

Vitakruid Vitamine B-complex actief

Vitakruid Vitamine B-complex actief

Glow-challenge

Glow Challenge e-boek

Ingrediënten

Eén tablet bevat:

vitamine B1 (thiaminemononitraat) 50 mg
vitamine B2 (riboflavine) 100 mg
niacinamide (vitamine B3) 100 mg
pantotheenzuur (calcium-D-pantothenaat) (vitamine B5) 100 mg
vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 10 mg
foliumzuur (vitamine B11) 400 mcg
vitamine B12 (cyanocobalamine) 100 mcg
biotine 100 mcg
cholinebitartraat 100 mg
inositol 100 mg
PABA (para-aminobenzoëzuur) 100 mg
Kruiden – planten (bestanddelen) Fucus vesiculosusextract (kelp) (1% jodium) 1 mg
Medicago sativaextract (alfalfa) (5:1) 0,83 mg
Diversen lecithine 5 mg

Ingrediënten
Vitaminen, vulstof (hydroxypropylmethylcellulose, dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose), maltodextrine, inositol, PABA, cholinebitartraat, antiklontermiddel (stearinezuur, siliciumdioxide, magnesiumstearaat), sojalecithine, glansmiddel (glycerine), Fucus vesiculosusextract, Medicago sativaextract.

Allergenen informatie
Bevat geen gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.

Orthica reviews

  1. Anouk

    Als veganist had ik altijd wat moeite om genoeg B12 binnen te krijgen. Totdat ik Orthica Vitamine B 100 SR tegenkwam! Ik merk dat ik na het nemen van deze supplementen veel energieker en productiever ben dan voorheen. Bovendien voel ik me gerustgesteld dat ik voldoende B12 binnenkrijg zonder mijn dieet te hoeven veranderen. De duurzame verpakking is ook een grote bonus. Bedankt Orthica voor het aanbieden van zo’n geweldig product!

  2. Naomi

    Als iemand die veel reist en constant onderweg is, is het belangrijk voor mij om ervoor te zorgen dat mijn lichaam voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Orthica Vitamine B 100 SR heeft me geholpen om me gezonder en sterker te voelen. Ik hoef me geen zorgen te maken over mijn inname van vitamine B12 terwijl ik mijn hectische levensstijl onderhoud. Ik ben vooral blij dat de verpakking milieuvriendelijk is en een bijdrage levert aan een duurzamere wereld. Ik beveel dit product ten zeerste aan aan alle drukbezette mensen die gezond willen blijven zonder hun dieet te hoeven opofferen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar.

Waar is vitamine b goed voor?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica B12 1000 SR Tabletten?

Er zijn veel positieve ervaringen met Orthica B12 1000 SR Tabletten. Veel mensen ervaren meer energie na het gebruik van dit voedingssupplement en merken dat hun vermoeidheid afneemt. Daarnaast zijn er ook mensen die merken dat hun immuunsysteem beter functioneert en dat hun hersen- en zenuwfuncties verbeteren. Kortom, de ervaringen zijn overwegend positief.

Waarom deze Orthica B12 1000 SR Tabletten aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig vitamine B12 supplement, dan is deze aanbieding van Orthica B12 1000 SR Tabletten een goede keuze. De tabletten bevatten een krachtige dosering vitamine B12 die over een langere periode aan het lichaam wordt afgegeven. Dit voedingssupplement is vooral geschikt voor flexitariërs, vegetariërs of veganisten die vaak een verminderde hoeveelheid B12 in hun voeding hebben. Bovendien zijn de tabletten gegarandeerd vrij van dierlijke ingrediënten en zijn de flacons gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET). Door te kiezen voor deze aanbieding draag je niet alleen bij aan je eigen gezondheid, maar ook aan een meer duurzame wereld.

Wat zijn de voordelen van Orthica B12 1000 SR Tabletten?

De voordelen van Orthica B12 1000 SR Tabletten zijn divers. Zo helpt vitamine B12 bij het vrijmaken van energie uit voeding en draagt het bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem. B12 is ook van belang voor de vorming van rode bloedcellen en voor het zenuwstelsel. Daarnaast ondersteunt vitamine B12 de normale werking van het leervermogen en draagt het bij aan een heldere geest. Ten slotte zijn de tabletten gegarandeerd vrij van dierlijke ingrediënten en zijn de flacons gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), wat bijdraagt aan een meer duurzame wereld.

Heeft Orthica B12 1000 SR Tabletten bijwerkingen?

Orthica B12 1000 SR Tabletten hebben over het algemeen geen bijwerkingen. Wel kan het zijn dat sommige mensen last krijgen van milde bijwerkingen, zoals hoofdpijn of misselijkheid. Dit is echter zeldzaam en treedt alleen op bij een zeer kleine groep mensen. Raadpleeg altijd een arts als je twijfelt over het gebruik van dit voedingssupplement of als je last krijgt van ongewenste bijwerkingen.