Orthica Vitamine B1 100

15.95

Orthica B1-100 Tabletten bevatten een krachtige dosering vitamine B1, een vitamine die niet door het lichaam zelf wordt aangemaakt maar wel essentieel is voor het behoud van een goede gezondheid. Vitamine B1 komt onder andere voor in groente, vlees en melkproducten, maar kan ook worden aangevuld met voedingssupplementen. Deze B1-100 Tabletten zijn vooral handig op momenten waarop een gezonde en gevarieerde voeding lastiger is. Vitamine B1 ondersteunt het lichaam op diverse functies, zoals het vrijmaken van energie uit vet, koolhydraten en eiwitten, het goed functioneren van het hart en het ondersteunen van de hersenen en zenuwen.

Naast de voordelen voor de gezondheid bieden de Orthica B1-100 Tabletten nog een ander voordeel: de flacons waarin ze verpakt worden zijn van 100% gerecycled plastic (rPET). Dit betekent dat er bijgedragen wordt aan een meer circulaire economie en er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden. Door te kiezen voor duurzamere verpakkingen, levert Orthica een bijdrage aan een betere toekomst voor de planeet. Kortom, met Orthica B1-100 Tabletten haal je niet alleen een belangrijke vitamine in huis, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld.

Lees meer <
  • Helpt energie vrij te maken uit voeding

  • Goed voor het hart

  • Goed voor het concentratievermogen, geheugen en leerprestaties

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine b

Nu -24%
AOV 605 L-Glutamine 500mg

Vitals Vitamine B complex actief

Vitakruid Vitamine B-complex actief

Vitakruid Vitamine B-complex actief

Glow-challenge

Glow Challenge e-boek

AOV 241 Vitamine B complex 50mg

AOV 241 Vitamine B complex 50mg

Ingrediënten

Samenstelling per tablet

RI*
Vitaminen
Vitamine B1 (thiaminemononitraat) 100 mg 9091%

* referentie inname

Ingrediënten
vulstof (dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose), thiaminemononitraat, antiklontermiddel (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat).

Allergenen informatie
Bevat geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag gedurende een korte periode, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.

Orthica reviews

  1. Naomi

    Ik ben erg tevreden over Orthica Vitamine B1 100. Het product heeft me geholpen om meer energie uit mijn voeding te halen en ook om betere gezondheid te behouden. Het fijne aan deze vitaminepil is dat het vrij is van synthetische conserveermiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen. Ik ben zelf veganistisch en het is moeilijk om geschikte vitaminesupplementen te vinden, maar Orthica Vitamine B1 100 bevat geen dierlijke ingrediënten, wat voor mij heel belangrijk is. Ik zou dit product zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige B1-supplement met goede kwaliteit ingrediënten.

  2. Julia

    Ik heb onlangs de Orthica Vitamine B1 100 gekocht en ik ben heel blij met de resultaten. Ik was al een tijdje op zoek naar een goed B1-supplement omdat ik vaak merkte dat mijn energieniveau laag was en ik me moe voelde. Maar sinds ik deze vitaminepil gebruik, voel ik me veel energieker! Wat ik ook fijn vind, is dat het product geschikt is voor vegetariërs en veganisten. Ik hoef me daar geen zorgen meer over te maken. Al met al ben ik zeer tevreden met mijn aankoop en zou Orthica Vitamine B1 100 aanraden aan iedereen die op zoek is naar een goede kwaliteit vitaminesupplement die helpt om meer energie te krijgen en de gezondheid te behouden.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Waar is vitamine b goed voor?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica B1-100 Tabletten?

Er zijn verschillende ervaringen met Orthica B1-100 Tabletten. Sommige mensen merken dat hun concentratievermogen en geheugen verbeteren door het gebruik van dit supplement. Anderen voelen zich energieker en fitter. Ook zijn er mensen die baat hebben bij dit supplement vanwege de ondersteuning van het hart en het zenuwstelsel. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de ervaringen kunnen verschillen per persoon.

Waarom deze Orthica B1-100 Tabletten aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een krachtige dosering vitamine B1 en een uitkomst wilt op momenten waarop een gezonde en gevarieerde voeding wat lastiger is, dan is deze aanbieding zeker het overwegen waard. Bovendien zijn de Orthica B1-100 Tabletten verpakt in 100% gerecycled plastic, wat bijdraagt aan een meer circulaire economie. Door te kiezen voor deze aanbieding, bespaar je dus niet alleen op de prijs, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld.

Wat zijn de voordelen van Orthica B1-100 Tabletten?

Orthica B1-100 Tabletten hebben verschillende voordelen voor je gezondheid. Zo ondersteunt vitamine B1 je lichaam in diverse functies, waaronder het vrijmaken van energie uit voeding. Daarnaast is vitamine B1 goed voor het hart en draagt het bij aan het concentratievermogen en geheugen. Ook speelt vitamine B1 een belangrijke rol in het normaal functioneren van je zenuwen. Het is dus een waardevolle aanvulling op een gezonde en gevarieerde voeding.

Heeft Orthica B1-100 Tabletten bijwerkingen?

Over het algemeen worden Orthica B1-100 Tabletten goed verdragen en zijn er geen bijwerkingen bekend bij de aanbevolen dosering. Het is echter altijd raadzaam om voor gebruik de bijsluiter te raadplegen en bij twijfel een arts te raadplegen. Houd er ook rekening mee dat supplementen geen vervanging zijn voor een gezonde en gevarieerde voeding.