Proviform Kalium citraat 225 mg

  • 100 Capsules
  • 100 Capsules

22.95

€0.23 per Capsules

Proviform Kalium Citraat 225mg is een voedingssupplement dat speciaal is ontworpen om de voordelen van kalium citraat op een effectieve en natuurlijke manier te leveren. Met een dosering van 225mg per capsule, biedt het supplement een goed opneembare vorm van kalium citraat. Kalium is een essentieel mineraal dat verschillende belangrijke functies in het lichaam vervult.

Een van de voordelen van Proviform Kalium Citraat is dat het bijdraagt aan het behoud van sterke spieren. Kalium speelt een cruciale rol bij het handhaven van een normale spierfunctie, wat vooral belangrijk is voor mensen die regelmatig sporten of fysieke activiteiten uitvoeren. Daarnaast ondersteunt kalium citraat de instandhouding van een normale bloeddruk, wat van vitaal belang is voor een gezond cardiovasculair systeem.

Een ander voordeel van dit voedingssupplement is dat kalium bijdraagt aan een normale werking van het zenuwstelsel. Het speelt een rol bij het overbrengen van zenuwimpulsen en helpt bij het handhaven van een gezonde zenuwfunctie. Door het nemen van Proviform Kalium Citraat 225mg kun je dus de gezondheid van je spieren, bloeddruk en zenuwstelsel ondersteunen.

Het supplement is ook geschikt voor veganisten en mensen met een glutenvrij dieet, omdat het 100% natuurlijk en glutenvrij is. Hierdoor kunnen mensen met specifieke voedingsvoorkeuren of dieetbeperkingen profiteren van de voordelen van kalium citraat zonder zich zorgen te maken over dierlijke ingrediënten of gluten.

Lees meer <

Anderen kochten ook

Populair in kalium

Ingrediënten

Kalium citraat, vegetarische pullulan capsule, vulstof (rijstextract), anti-klontermiddel (rijstconcentraat).

Gebruik

1 tot 2 capsules per dag tijdens de maaltijd met water innemen of zoals geadviseerd.

Proviform reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Proviform Kalium citraat 225 mg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Proviform Kalium Citraat 225mg?

Proviform Kalium Citraat 225mg heeft positieve ervaringen ontvangen van gebruikers. Mensen hebben gemeld dat het supplement hen heeft geholpen bij het behouden van sterke spieren, het handhaven van een normale bloeddruk en het bevorderen van een normale werking van het zenuwstelsel. Klanten waarderen ook het feit dat het een veganistisch product is en dat het een goed opneembare vorm van kalium citraat bevat.

Waarom zou ik deze aanbieding van Proviform Kalium Citraat 225mg kopen?

Deze aanbieding van Proviform Kalium Citraat 225mg is de ideale kans om te profiteren van de voordelen van dit voedingssupplement tegen een aantrekkelijke prijs. Door deze aanbieding te kopen, bespaar je geld en ontvang je tegelijkertijd een hoogwaardig product dat je kan ondersteunen bij het behouden van sterke spieren, het handhaven van een normale bloeddruk en het bevorderen van een normale werking van het zenuwstelsel. Mis deze kans niet en haal het beste uit deze aanbieding van Proviform Kalium Citraat 225mg!

Wat zijn de voordelen van Proviform Kalium Citraat 225mg?

Proviform Kalium Citraat 225mg biedt verschillende voordelen. Het supplement bevat een goed opneembare vorm van kalium citraat, wat bijdraagt aan het behouden van sterke spieren en het handhaven van een normale bloeddruk. Bovendien speelt kalium een belangrijke rol bij een normale werking van het zenuwstelsel. Het feit dat dit product 100% natuurlijk, glutenvrij en geschikt is voor veganisten, maakt het een aantrekkelijke keuze voor mensen met specifieke dieetvoorkeuren.

Heeft Proviform Kalium Citraat 225mg bijwerkingen?

Proviform Kalium Citraat 225mg is over het algemeen veilig in gebruik en heeft geen bekende bijwerkingen bij de aanbevolen dosering. Het is echter altijd raadzaam om voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking te volgen en bij twijfel een arts of zorgverlener te raadplegen. Individuele reacties kunnen variëren, dus let goed op hoe je lichaam reageert wanneer je begint met het innemen van het supplement.