Royal Green Vitamine B complex

  • 60 Capsules
  • 60 Capsules

32.95

€0.55 per Capsules

Royal Green Vitamine B Complex is een krachtig voedingssupplement dat een volledig biologisch gecertificeerde mix van B-vitaminen biedt. Naast de B-vitaminen bevat dit supplement ook een unieke combinatie van silicium, lavendel, rhodiola, cordyceps, maitake, reishi, geelwortel, gember en zwarte peper. Deze zorgvuldig samengestelde mix is ontworpen om de synergie tussen kruiden en vitaminen te benutten. Bijvoorbeeld, foliumzuur (vitamine B11) en Rhodiola werken samen om de weerstand tegen stress te ondersteunen, terwijl Vitamine B6, Geelwortel en Gember het immuunsysteem versterken. Door de combinatie van deze ingrediënten kunnen ze elkaars voordelen aanvullen en versterken.

Bovendien werken de verschillende B-vitaminen ook samen om verschillende aspecten van de gezondheid te ondersteunen. Vitamine B2, B5 en Foliumzuur dragen gezamenlijk bij aan het verminderen van vermoeidheid, terwijl vitamine B1, B3, B6 en Foliumzuur het geheugen, het concentratievermogen en de gemoedstoestand ondersteunen. Door het nemen van dit supplement krijg je dus niet alleen een breed scala aan B-vitaminen binnen, maar ook andere waardevolle ingrediënten die je algehele welzijn kunnen bevorderen. Met zijn biologische certificering en zorgvuldig samengestelde mix biedt Royal Green Vitamine B Complex een betrouwbare optie voor diegenen die hun B-vitamine-inname willen verhogen en tegelijkertijd profiteren van de synergie tussen vitaminen en kruiden.

Lees meer <

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in

Ingrediënten

Vit B mix* (uit guave (Psidium guajava), heilige basilicum (Ocimum tenuiflorum) en citroen (Citrus limon)extracten), capsule: HPMC, lavendel extract* (Lavandula officinalis),rozenwortel extract* (Rhodiola rosea), reishi* (Ganoderma lucidum), gember* (Zingiber officinale), geelwortel* (Curcuma longa), antiklontermiddel: magnesiumcarbonaat, ZWARTE MOSTERD EXTRACT* (Brassica nigra), bamboe extract* (Bambusa arundinacea), zonnebloemolie* (Helianthus annuus), zwarte peper* (Piper nigrum).*gecertificeerd biologisch

Gebruik

1 capsule per dag, liefst bij een maaltijd.
Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatie
Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.
Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

 

Royal green reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal Green Vitamine B complex” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is vitamine b goed voor?

B-vitamines zijn van vitaal belang om de natuurlijke energie in ons lichaam te activeren. Ze spelen een cruciale rol in onze stofwisseling door energie vrij te maken uit voeding, met name bij de verbranding van koolhydraten, vetten en eiwitten. Elke B-vitamine heeft zijn eigen specifieke functie binnen ons lichaam.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Royal Green Vitamine B Complex?

De ervaringen met Royal Green Vitamine B Complex zijn over het algemeen positief. Gebruikers hebben gemeld dat het supplement hen heeft geholpen bij het verminderen van vermoeidheid en het verbeteren van hun energieniveaus. Daarnaast hebben sommige mensen ook positieve effecten opgemerkt op hun geheugen, concentratievermogen en gemoedstoestand. De combinatie van biologisch gecertificeerde B-vitaminen, kruiden en andere voedingsstoffen in dit supplement heeft bijgedragen aan de algemene tevredenheid van gebruikers.

Waarom deze Royal Green Vitamine B Complex aanbieding kopen?

Deze Royal Green Vitamine B Complex aanbieding is de ideale gelegenheid om dit hoogwaardige voedingssupplement tegen een voordelige prijs te verkrijgen. Door gebruik te maken van deze aanbieding, profiteer je tweemaal. Ten eerste ontvang je het krachtige voedingssupplement dat 100% biologisch gecertificeerde B-vitaminen levert, samen met een unieke combinatie van silicium, lavendel, rhodiola, cordyceps, maitake, reishi, geelwortel, gember en zwarte peper. Ten tweede bespaar je geld omdat je kunt profiteren van de speciale prijsstelling van deze aanbieding. Dit stelt je in staat om de voordelen van Royal Green Vitamine B Complex te ervaren zonder je budget te belasten.

Wat zijn de voordelen van Royal Green Vitamine B Complex?

Royal Green Vitamine B Complex biedt verschillende voordelen voor je gezondheid en welzijn. Ten eerste levert dit supplement 100% biologisch gecertificeerde B-vitaminen die een rol spelen bij het verminderen van vermoeidheid en het ondersteunen van je energieniveaus. Bovendien dragen deze vitaminen, samen met de toegevoegde kruiden en voedingsstoffen, bij aan het ondersteunen van je immuunsysteem en het versterken van je weerstand tegen stress. Daarnaast kan het gebruik van Royal Green Vitamine B Complex positieve effecten hebben op je geheugen, concentratievermogen en gemoedstoestand. De combinatie van biologische ingrediënten maakt dit supplement een waardevolle aanvulling op een gezonde levensstijl.

Heeft Royal Green Vitamine B Complex bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen ernstige bijwerkingen gemeld bij het gebruik van Royal Green Vitamine B Complex. Het is echter altijd belangrijk om voorzichtig te zijn en de aanbevolen dosering te volgen. In sommige gevallen kunnen individuele gevoeligheden of allergieën voor bepaalde ingrediënten optreden. Als je twijfelt of je een specifieke allergie of gevoeligheid hebt, raden we je aan om een zorgverlener te raadplegen voordat je het supplement gaat gebruiken. Zij kunnen je het beste adviseren op basis van je individuele situatie.