Vitakruid B-Complex actief zonder B6

 • 100 Capsules
 • 100 Capsules

34.90

€0.35 per Capsules

Vitakruid B-Complex Actief zonder B6 Vega Capsules is een vitamine B-complex dat geen vitamine B6 bevat om stapeling te voorkomen. Het bevat Quatrefolic® dat een superieure biologische beschikbaarheid heeft in vergelijking met synthetische vormen van foliumzuur. Dit complex bevat ook de hoogst biologisch beschikbare, best opneembare en veiligste nutriënten op de hedendaagse markt die voldoen aan de meest recente veiligheidseisen. Bovendien ondersteunen de aan deze formule toegevoegde nutriënten choline, l-taurine en trimethylglycine de werking van de andere B-vitaminen.

Dit vitamine B-complex heeft verschillende goedgekeurde gezondheidsclaims. Zo is vitamine B1 goed voor het hart, het zenuwstelsel, de gemoedstoestand, de leerprestatie, het concentratievermogen, het geheugen en de energiestofwisseling. Vitamine B2 is belangrijk voor het zenuwstelsel, de slijmvliezen, de ijzerhuishouding, de huid, het gezichtsvermogen en het energieleverende metabolisme. Vitamine B3 is onder andere goed voor de huid, de gemoedstoestand, de leerprestatie, het concentratievermogen, het geheugen, de slijmvliezen, het zenuwstelsel en het energiemetabolisme. Vitamine B5 draagt onder andere bij aan de vermindering van moeheid en vermoeidheid, de normale weerstand tegen stress, geestelijke inspanning/druk en het energieleverend metabolisme. Vitamine B8 draagt onder andere bij aan de normale haargroei, een gezonde huid, een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten. Folaat draagt onder andere bij aan extra energie bij vermoeidheid/moeheid, hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen, het normale functioneren van het immuunsysteem, de aanmaak van cellen en weefsels, tot de vorming van rode en witte bloedcellen en de normale aminozuursynthese.

Lees meer <
 • Geen vitamine B6 voorkomt stapeling

 • Quatrefolic®, de best opneembare vorm van foliumzuur

 • Uitsluitend de best opneembare vormen

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in vitamine b

AOV 605 L-Glutamine 500mg

Vitals Vitamine B complex actief

Vitakruid Vitamine B-complex actief

Vitakruid Vitamine B-complex actief

Orthica Hair skin nails

Orthica Hair skin nails

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

RI*
Vitamine B1 (thiamine HCl) 30 mg 2727%
Vitamine B2 (riboflavine-5-fosfaat) 30 mg 2143%
Vitamine B3 (niacinamide) 75 mg 468%
Vitamine B5 (calcium pantothenaat) 75 mg 1250%
Vitamine B8 (biotine) 200 mcg 400%
Vitamine B12 (adenosylcobalamine) 150 mcg 6000%
Vitamine B12 (methylcobalamine) 150 mcg 6000%
Foliumzuur (Quatrefolic; 50MTHF glucosaminezout) 400 mcg 200%
Choline (bitartraat) 100 mg
Trimethylglycine (betaïne) 20 mg
PABA (para-aminobenzoëzuur) 50 mg
L-Taurine 90 mg
Inositol 50 mg

* Referentie-inname

Ingrediënten

Choline bitartraat, Hypromellose (Capsule), L-Taurine, Calcium panthotenaat (Vitamine B5), Niacinamide (Vitamine B3), Para-aminobenzoic zuur (PABA), Inositol, Rijstzetmeel, Riboflavine-5-fosfaat (Vitamine B2), Thiamine HCl (Vitamine B1), Trimethylglycine, Stearinezuur (Anti-klontermiddel), Quatrefolic® (5-MTHF glucosaminezout), Biotine (Vitamine B8), Methylcobalamine (Vitamine B12), Adenosylcobalamine (Vitamine B12).
Allergenen Informatie
Bevat geen: GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

 

Gebruik

Neem één capsule per dag. Tenzij anders geadviseerd.

Vitakruid reviews

 1. Anton

  Prima supplement. Het was daarnaast snel in huis.

 2. Laura

  Ik ben zo blij dat ik Vitakruid B-Complex actief zonder B6 heb ontdekt! Ik heb lang gezocht naar een B-complex supplement dat me alle voedingsstoffen biedt die ik nodig heb, zonder de risico’s van een B6-stapeling. Ik heb zelfs eerdere supplementen moeten stoppen vanwege dit probleem, dus dit product is echt een redder in nood voor mij. Ik merk dat ik me veel energieker voel sinds ik met dit supplement ben begonnen en ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de ingrediënten. Vitakruid heeft deze formule echt tot in de perfectie gebracht!

 3. Lisa

  Als drukbezette professional kan ik soms hulp nodig hebben om mijn energieniveau op peil te houden. Vitakruid B-Complex actief zonder B6 biedt precies wat ik nodig heb, zonder de risico’s die andere supplementen kunnen veroorzaken. Ik heb het gevoel dat ik nu de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijg om me scherp te houden, zonder het gevoel te hebben dat ik iets onnodigs in mijn lichaam stop. Ik voel me goed met dit product en raad het aan aan iedereen die wat extra ondersteuning nodig heeft!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Waar is vitamine b goed voor?

B-vitamines zijn van vitaal belang om de natuurlijke energie in ons lichaam te activeren. Ze spelen een cruciale rol in onze stofwisseling door energie vrij te maken uit voeding, met name bij de verbranding van koolhydraten, vetten en eiwitten. Elke B-vitamine heeft zijn eigen specifieke functie binnen ons lichaam.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid B-Complex Actief zonder B6 Vega Capsules?

Er zijn verschillende positieve ervaringen bekend over Vitakruid B-Complex Actief zonder B6 Vega Capsules. Gebruikers melden een verbeterde gemoedstoestand, hogere concentratie en meer energie. Daarnaast wordt het supplement goed verdragen en zijn er geen vervelende bijwerkingen bekend.

Waarom deze Vitakruid B-Complex Actief zonder B6 Vega Capsules aanbieding kopen?

De Vitakruid B-Complex Actief zonder B6 Vega Capsules aanbieding is een voordelige manier om kennis te maken met dit hoogwaardige supplement. Het bevat biologisch actieve vormen van alle nutriënten die voldoen aan de meest recente veiligheidseisen. Daarnaast zijn de doseringen van de B-vitaminen hoog en is er gebruik gemaakt van Quatrefolic®, wat een superieure biologische beschikbaarheid heeft. Door het ontbreken van vitamine B6 wordt stapeling voorkomen. Kortom, een uitstekende aanbieding voor wie op zoek is naar hoogwaardige voedingssupplementen.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid B-Complex Actief zonder B6 Vega Capsules?

Vitakruid B-Complex Actief zonder B6 Vega Capsules heeft verschillende voordelen. Zo bevat het biologisch actieve vormen van alle nutriënten die zorgen voor een optimale opname in het lichaam. Daarnaast is het supplement vrij van vitamine B6 om stapeling te voorkomen en bevat het Quatrefolic® wat zorgt voor een superieure biologische beschikbaarheid van foliumzuur. De bijgevoegde nutriënten choline, l-taurine en trimethylglycine vallen binnen de noemer methyldonor en ondersteunen de werking van de andere B-vitaminen. Tot slot zijn de doseringen van de B-vitaminen hoog en heeft het supplement verschillende gezondheidsclaims die bijdragen aan een gezond lichaam.

Heeft Vitakruid B-Complex Actief zonder B6 Vega Capsules bijwerkingen?

Er zijn geen vervelende bijwerkingen bekend van Vitakruid B-Complex Actief zonder B6 Vega Capsules. Het supplement wordt goed verdragen en is veilig in gebruik. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij twijfel altijd een arts of deskundige te raadplegen.