VitOrtho B-50 Vitamine B-Complex

  • 100 Capsules
  • 100 Capsules

19.50

€0.20 per Capsules

VitOrtho B-50 Vitamine B-Complex bevat een breed spectrum aan vitamine B, evenals choline, inositol en PABA. Dit voedingssupplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten. De B-vitaminen helpen bij het ondersteunen van het energieniveau. Bovendien dragen vitamine B2, B3, B5, B6, B12 en foliumzuur bij aan het verminderen van vermoeidheid. Door het nemen van dit supplement, kunnen mensen die een vegetarisch of veganistisch dieet volgen ervoor zorgen dat ze voldoende B-vitaminen binnenkrijgen, aangezien deze vaak voorkomen in dierlijke producten.

Het nemen van VitOrtho B-50 Vitamine B-Complex kan ook voordelen bieden voor mensen die een hoog energieniveau nodig hebben. B-vitaminen spelen een belangrijke rol bij de energieproductie van het lichaam en kunnen helpen om vermoeidheid te verminderen. Het supplement kan ook nuttig zijn voor mensen die zich overweldigd of gestrest voelen, aangezien stress het lichaam kan uitputten en een hogere behoefte aan B-vitaminen kan veroorzaken. Kortom, door het nemen van VitOrtho B-50 Vitamine B-Complex kan men het energieniveau verhogen, vermoeidheid verminderen en een gezonde gemoedstoestand bevorderen.

Lees meer <
  • Compleet vitamine B-complex met tevens choline, inositol en PABA

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 vegicap 

*RI
Vitamine B1 (thiamine HCl)
50 mg
4545 %
Vitamine B2 (riboflavine)
50 mg
3571 %
Vitamine B3 (niacinamide)
50 mg NE
313 %
Vitamine B5 (D-calciumpantothenaat)
50 mg
833 %
Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat)
20 mg
1428 %
Foliumzuur (pteroylmonoglutaminezuur)
400 mcg
200 %
Vitamine B12 (cyanocobalamine)
50 mcg
2000 %
PABA (para-aminobenzoëzuur)
25 mg
Biotine
50 mcg
100 %
Choline (bitartraat)
25 mg
Inositol
25 mg

* Referentie-inname

Ingrediënten
Vitaminen, Capsulewand (Hydroxypropylmethylcellulose), Vulstoffen (Rijstconcentraat, Calciumgebonden vetzuren), Inositol, Antiklontermiddel (Siliciumdioxide), Biotine.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “VitOrtho B-50 Vitamine B-Complex” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog en koel bewaren. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is vitamine b goed voor?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met VitOrtho B-50 Vitamine B-Complex?

VitOrtho B-50 Vitamine B-Complex heeft over het algemeen positieve ervaringen ontvangen. Klanten melden dat het product helpt bij het verbeteren van hun energieniveau en het verminderen van vermoeidheid. Bovendien zijn ze tevreden over het feit dat het geschikt is voor vegetariërs en veganisten.

Waarom zou ik deze VitOrtho B-50 Vitamine B-Complex aanbieding kopen?

De huidige aanbieding van VitOrtho B-50 Vitamine B-Complex is een uitstekende manier om het product uit te proberen. De aanbieding biedt u namelijk de kans om het product tegen een lagere prijs aan te schaffen dan normaal. Daarnaast is het product geschikt voor vegetariërs en veganisten, wat het een goede keuze maakt voor mensen die een veganistische levensstijl nastreven.

Wat zijn de voordelen van VitOrtho B-50 Vitamine B-Complex?

Als ChatGPT kan ik u vertellen dat VitOrtho B-50 Vitamine B-Complex verschillende voordelen biedt. Het product bevat B vitaminen, choline, inositol en PABA, die allemaal helpen bij het verbeteren van het energieniveau en het verminderen van vermoeidheid. Bovendien is het geschikt voor vegetariërs en veganisten, wat het een goede keuze maakt voor mensen die een plantaardige levensstijl nastreven.

Heeft VitOrtho B-50 Vitamine B-Complex bijwerkingen?

VitOrtho B-50 Vitamine B-Complex wordt over het algemeen veilig beschouwd en heeft geen ernstige bijwerkingen. Het is echter altijd belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en contact op te nemen met uw arts als u vragen heeft over mogelijke bijwerkingen.