AOV 250 Vitamine B12 & foliumzuur

25.50

Dit product bevat de biologisch actieve vorm van vitamine B12 en foliumzuur. Deze vormen zijn direct actief in het lichaam en hoeven niet eerst nog te worden omgezet in het lichaam. Vitamine B12 en foliumzuur (vitamine B11) dragen bij aan tal van lichaamsfuncties. Foliumzuur is belangrijk voor zwangere vrouwen en voor mannen en vrouwen in alle levensfasen. Tijdens de zwangerschap draagt foliumzuur bij aan de groei van de placenta en het ongeboren kind. Vitamine B12 en foliumzuur ondersteunen de aanmaak van rode bloedcellen, foliumzuur ondersteunt ook de aanmaak van witte bloedcellen. Daarnaast ondersteunen vitamine B12 en foliumzuur het concentratievermogen, leerprestaties, geheugen en de gemoedstoestand. Ook zorgen deze vitamines mede voor een goede weerstand en dragen ze bij aan extra energie bij vermoeidheid. Verder draagt vitamine B12 bij aan een normale werking van de zenuwen.

Lees meer <
  • Biologisch actieve vorm van vitamine B12 en foliumzuur; direct actief

  • Foliumzuur draagt bij aan de groei van de placenta en het ongeboren kind

  • Ondersteunt het concentratievermogen, de leerprestaties en het geheugen

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine b12

Vitakruid Vitamine B12 Combi 6000

Vitakruid Vitamine B12 Combi 6000

Vitakruid Vitamine B12 1000mcg Methylcobalamine

Vitakruid Vitamine B12 1000mcg Methylcobalamine

Lucovitaal Vitamine B12 1000 mcg Kauwtabletten

Lucovitaal Vitamine B12 1000 mcg Kauwtabletten

Nu -15%
Vitals Vitamine B12 methyl 1000 mcg

Vitals Vitamine B12 methyl 1000 mcg

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering (1 vegacaps):
Vitamine B12 (methyl cobalamine) 800 mcg (32000% RI*)
Foliumzuur (calcium-L-methylfolaat, Metafolin®)) 800 mcg (400% RI*)
Metafolin® is een geregistreerd handelsmerk van
Merck KGaA, Darmstadt, Duitsland
RI* = Referentie Inname

Ingrediënten
Vulstof: microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose (vegacaps), antioxidant (ascorbyl palmitaat), vitamines

Gebruik

1 x daags 1 vegacaps bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

AOV reviews

  1. Nina

    Ik heb onlangs AOV 250 Vitamine B12 & Foliumzuur gekocht en ik kan zeker zeggen dat het een geweldig product is. Het is zeer effectief tegen vermoeidheid en ik voel me energiek en actiever dan ooit tevoren. Naast het feit dat het mijn concentratievermogen en geheugen ondersteunt, draagt het ook bij aan een gezonde gemoedstoestand en een sterke weerstand. Ik hou vooral van het feit dat het de biologisch actieve vorm van vitamine B12 en foliumzuur bevat, zodat mijn lichaam het direct kan gebruiken. Ik raad dit product ten zeerste aan aan iedereen die hun algehele gezondheid wil verbeteren.

  2. Demi

    Als zwangere vrouw was ik op zoek naar een supplement dat mijn foliumzuurbehoefte zou vervullen en gelukkig heb ik AOV 250 Vitamine B12 & Foliumzuur gevonden. Dit supplement heeft niet alleen mijn foliumzuurniveau op peil gehouden, maar heeft ook bijgedragen aan de groei van mijn placenta en de ontwikkeling van mijn ongeboren baby. Ik voel me meer energiek en alert en merk dat het mijn zenuwstelsel ondersteunt. Dit is absoluut een must-have supplement voor alle zwangere vrouwen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar is vitamine b12 goed voor?

Vitamine B12, ook wel cobalamine genoemd komt met name voor in dierlijke producten en is een essentiële vitamine die nodig is voor verschillende lichaamsfuncties, waaronder de rode bloedcellen, zenuwstelsel en energieproductie. Veganisten en vegetariërs lopen een verhoogd risico op een tekort aan vitamine B12.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige