AOV 250 Vitamine B12 & foliumzuur

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

25.50

€0.43 per Capsules

AOV 250 Vitamine B12 & Foliumzuur bevat de actieve vormen van vitamine B12 en foliumzuur, waardoor het lichaam ze direct kan opnemen en gebruiken zonder dat er eerst omzettingen plaats hoeven te vinden. Deze vitamines spelen een belangrijke rol bij diverse lichaamsfuncties, zoals de aanmaak van rode en witte bloedcellen, het concentratievermogen, de gemoedstoestand en de werking van de zenuwen. Daarnaast is foliumzuur met name belangrijk voor zwangere vrouwen, omdat het bijdraagt aan de groei van de placenta en het ongeboren kind.

Een ander voordeel van AOV 250 Vitamine B12 & Foliumzuur is dat het zo min mogelijk hulp- en vulstoffen bevat. De supplementen zijn verpakt in flacons van 100% gerecycled plastic (rPET), wat bijdraagt aan een meer circulaire economie en het verminderen van nieuw plastic afval. Dit maakt het niet alleen een effectief, maar ook een duurzaam supplement voor zowel mannen als vrouwen in alle levensfasen.

Lees meer <
 • Biologisch actieve vorm van vitamine B12 en foliumzuur; direct actief

 • Foliumzuur draagt bij aan de groei van de placenta en het ongeboren kind

 • Ondersteunt het concentratievermogen, de leerprestaties en het geheugen

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine b12

Vitakruid Vitamine B12 Combi 6000

Vitakruid Vitamine B12 Combi 6000

Vitakruid Vitamine B12 1000mcg Methylcobalamine

Vitakruid Vitamine B12 1000mcg Methylcobalamine

Lucovitaal Vitamine B12 1000 mcg Kauwtabletten

Lucovitaal Vitamine B12 1000 mcg Kauwtabletten

Nu -15%
Vitals Vitamine B12 methyl 1000 mcg

Vitals Vitamine B12 methyl 1000 mcg

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 vegacaps

Vitamine B12 (methyl cobalamine) 800 mcg
Foliumzuur (calcium-L-methylfolaat, Metafolin®*) 800 mcg

*Metafolin® is een geregistreerd handelsmerk van Merck KGaA, Darmstadt, Germany.

Ingrediënten

Vulstof (microkristallijne cellulose), hydroxypropylmethyl cellulose (vegacaps), antioxidant (ascorbyl palmitaat), vitamines.

Allergenen informatie
250 Vitamine B12 & Foliumzuur bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1 x daags 1 vegacaps bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

AOV reviews

 1. Demi

  Geweldig product! Ik voel me energieker sinds ik begon met het nemen van AOV 250 Vitamine B12 & foliumzuur.

 2. Lis

  Ik ben zo blij dat ik deze vitamines heb ontdekt! De duurzame verpakking en de direct opneembare vorm maken dit tot een topkeuze voor mij.

 3. Fleur

  Ik ben al geruime tijd op zoek naar een supplement dat mijn dagelijkse leven kan ondersteunen en ik ben verheugd te zeggen dat AOV 250 Vitamine B12 & foliumzuur precies is wat ik nodig had. Dit supplement bevat de biologisch actieve vorm van vitamine B12 en foliumzuur, wat betekent dat mijn lichaam het onmiddellijk opneemt zonder dat ik me zorgen hoef te maken over de omzetting. Het heeft me geholpen bij het verbeteren van het concentratievermogen, het geheugen en de gemoedstoestand, waardoor ik me veel beter voel en meer gefocust ben op mijn werk. Het heeft ook een positief effect gehad op mijn energieniveau, waardoor ik de hele dag door actiever ben en minder snel vermoeid raak. Ik zou dit product ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een boost in zijn algehele welzijn nodig heeft.

 4. Iris

  Als zwangere vrouw ben ik altijd op zoek naar het beste supplement om mijn groeiende baby te ondersteunen en ik kan eerlijk zeggen dat AOV 250 Vitamine B12 & foliumzuur het beste supplement is dat ik tot nu toe heb geprobeerd. Het bevat de meest biologisch actieve vorm van foliumzuur, dat cruciaal is voor de groei van de placenta en het ongeboren kind. Het feit dat het ook de aanmaak van rode bloedcellen ondersteunt, die belangrijk zijn voor zuurstoftransport, is een enorme bonus. Ik voel me ook veel beter nu ik dit supplement heb ingenomen, met minder vermoeidheid en een betere gemoedstoestand. Ik zou dit product ten zeerste aanbevelen aan zwangere vrouwen of aan iedereen die de algehele gezondheid wil verbeteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is vitamine b12 goed voor?

Vitamine B12, ook wel cobalamine genoemd komt met name voor in dierlijke producten en is een essentiële vitamine die nodig is voor verschillende lichaamsfuncties, waaronder de rode bloedcellen, zenuwstelsel en energieproductie. Veganisten en vegetariërs lopen een verhoogd risico op een tekort aan vitamine B12.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 250 Vitamine B12 & Foliumzuur?

Er zijn veel positieve ervaringen met AOV 250 Vitamine B12 & Foliumzuur. Veel mensen melden een verbeterde weerstand, meer energie en een betere concentratie. Ook zijn er veel vrouwen die tijdens de zwangerschap AOV 250 gebruiken en melden dat het helpt bij de groei van de placenta en het ongeboren kind.

Waarom deze AOV 250 Vitamine B12 & Foliumzuur aanbieding kopen?

Deze aanbieding is een geweldige manier om te profiteren van de voordelen van AOV 250 Vitamine B12 & Foliumzuur. Het bevat de biologisch actieve vorm van vitamine B12 en foliumzuur, die direct actief zijn in het lichaam en niet eerst hoeven te worden omgezet. Daarnaast draagt foliumzuur bij aan de groei van de placenta en het ongeboren kind, ondersteunt het concentratievermogen, de leerprestaties en het geheugen, en zorgt het voor extra energie bij vermoeidheid. Bovendien zijn de supplementen verpakt in duurzame flacons van 100% gerecycled plastic.

Wat zijn de voordelen van AOV 250 Vitamine B12 & Foliumzuur?

AOV 250 Vitamine B12 & Foliumzuur heeft vele voordelen. Het bevat de biologisch actieve vorm van vitamine B12 en foliumzuur, die direct actief zijn in het lichaam. Foliumzuur draagt bij aan de groei van de placenta en het ongeboren kind, terwijl vitamine B12 en foliumzuur de aanmaak van rode bloedcellen ondersteunen. Daarnaast ondersteunen deze vitamines het concentratievermogen, leerprestaties, geheugen en de gemoedstoestand. Ook zorgen ze mede voor een goede weerstand en dragen ze bij aan extra energie bij vermoeidheid.

Heeft AOV 250 Vitamine B12 & Foliumzuur bijwerkingen?

AOV 250 Vitamine B12 & Foliumzuur heeft over het algemeen geen bijwerkingen. Echter, zoals met elk supplement, kunnen er bij sommige mensen bijwerkingen optreden, zoals maagklachten, diarree of huiduitslag. Het is daarom altijd verstandig om bij langdurig gebruik uw arts te raadplegen.