Daily Co Vitamine B-12

   14.95

   Op voorraad

   Daily Co vitamine B-12 1000 mcg bevat een hoog gedoseerde B-12 vorm in actieve vorm van methylcobollaime. Dit co-enzym hoeft worden omgezet door het lichaam en wordt daardoor zeer efficient opgenomen in het lichaam. De B-12 zit in een klein zuigtablet wat gemakkelijk smelt onder de tong en heeft een lekkere smaak. Dit smelttabletje zorgt ervoor dat de Vitamine B-12 snel wordt opgenomen door het lichaam. 1000 mcg is een ideale onderhoudsdosering voor vegetariërs en veganisten en je hoeft er slechts 1 per dag te nemen.

   • In handige toepassingsvorm als smelttablet
   • Actieve vorm van B-12
   • Het wordt snel opgenomen in het lichaam

   Anderen kochten ook

   Over Vitamines.com

   Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

   Ingrediënten

   Bevat per tablet:

   Vitamine B-12 (methylcobalamine) 1000 mcg 40.000%

   Ingrediënten:

   Bindmiddel (isomalt), vulmiddel (cellulose), anti-klontermiddelen (magnesiumstearaat, silicium dioxide), smaakstof (kersenaroma), methylcobalamine.

   Gebruik

   Dagelijks 1 zuigtablet innemen en onder de tong laten laten smelten. Dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

   Reviews

   Er zijn nog geen beoordelingen.

   Wees de eerste om “Daily Co Vitamine B-12” te beoordelen

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Veelgestelde vragen

   Wat is vitamine B-12?

   Vitamine B12 is ook bekend als cobalamine. Het is een wateroplosbaar vitamine die alleen te vinden is in dierlijke producten zoals melk, melkproducten, vlees, vis en eieren.

   Welke verschillende vormen van vitamine B12?

   De natuurlijke vormen van vitamine B12 die voorkomen in eten en drinken zijn methylcobalamine, hydroxycobalamine en S-adenosylcobalamine. In verrijkte voedingsmiddelen of vitamine B12-supplementen wordt hydroxycobalamine gebruikt of de synthetische vorm cyanocobalamine.

   Hoe wordt vitamine B12 opgenomen?

   Vitamine B12 is in de voeding gebonden aan een eiwit. In de maag wordt onder andere door het maagzuur het eiwit losgekoppeld van de vitamine B12. Vervolgens bindt vitamine B12 in de dunne darm zich aan een ander eiwit: ‘Intrinsic Factor’. Dit eiwit wordt in de maag gemaakt, maar koppelt pas in de darm aan vitamine B12. Deze koppeling is nodig voor de opname van vitamine B12 in het lichaam. Dat gebeurt aan het einde van de dunne darm. Waarschijnlijk neemt je lichaam zo’n 40 tot 50% van de vitamine B12 die je binnenkrijgt op.

   Vitamine B12 is de enige wateroplosbaar vitamine dat je lichaam opslaat als ‘reservevoorraad’. ’Het gaat om zo’n 2 tot 5 milligram, vooral in de lever.

   In welke voedingsmiddelen zit vitamine B12?

   Vitamine B12 zit in dierlijke producten zoals melk, melkproducten, vlees, vleeswaren, vis en eieren.

   Waarschuwingen

   Droog en op kamertemperatuur bewaren.

   Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

   Waarom Vitamines.com ?

   68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

   Anna van der Laan

   Vitamine Expert

   1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk