Daily Co Vitamine B12

 • 60 Zuigtabletten
 • 60 Zuigtabletten

12.95

Op voorraad
€0.22 per Zuigtabletten

Daily Co vitamine B-12 1000 mcg bevat een hoog gedoseerde B-12 vorm in actieve vorm van methylcobollaime. Dit co-enzym hoeft worden omgezet door het lichaam en wordt daardoor zeer efficient opgenomen in het lichaam. De B-12 zit in een klein zuigtablet wat gemakkelijk smelt onder de tong en heeft een lekkere smaak. Dit smelttabletje zorgt ervoor dat de Vitamine B-12 snel wordt opgenomen door het lichaam. 1000 mcg is een ideale onderhoudsdosering voor vegetariërs en veganisten en je hoeft er slechts 1 per dag te nemen.

Lees meer <
 • Beste B12 voor vegans, in handige smelttablet

 • Actieve vorm van B-12

 • Het wordt snel opgenomen in het lichaam

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine b12

Vitakruid Vitamine B12 Combi 6000

Vitakruid Vitamine B12 Combi 6000

Vitakruid Vitamine B12 1000mcg Methylcobalamine

Vitakruid Vitamine B12 1000mcg Methylcobalamine

Lucovitaal Vitamine B12 1000 mcg Kauwtabletten

Lucovitaal Vitamine B12 1000 mcg Kauwtabletten

Nu -15%
Vitals Vitamine B12 methyl 1000 mcg

Vitals Vitamine B12 methyl 1000 mcg

Ingrediënten

Bevat per tablet:

Vitamine B12 (methylcobalamine) 1000 mcg 40.000%

Ingrediënten:

Bindmiddel (isomalt), vulmiddel (cellulose), anti-klontermiddelen (magnesiumstearaat, silicium dioxide), smaakstof (kersenaroma), methylcobalamine.

Gebruik

Dagelijks 1 zuigtablet innemen en onder de tong laten laten smelten. Dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Daily Co reviews

 1. Annemarieke van Keulen

  Als vegan is dit mijn to go product. Het is makkelijk smelt tabletje

 2. Michelle

  Daily Co Vitamine B12 heeft me echt geholpen om mijn dagelijkse vitamine-inname te verhogen en me meer energie te geven. De smaak is ook fantastisch en het kleine zuigtablet is zo gemakkelijk te nemen. Ik ben een veganist en ik waardeer het echt dat ik slechts één tablet per dag hoef te nemen om aan mijn behoeften te voldoen. Ik raad dit product ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke, effectieve manier om hun vitamine B12 op peil te houden.

 3. Lisa

  Ik was op zoek naar een hoogwaardig vitamine B12-supplement dat gemakkelijk op te nemen is en van hoge kwaliteit is. Daily Co Vitamine B12 heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het is zo gemakkelijk te gebruiken en de smaak is zo lekker dat ik het bijna als een traktatie beschouw. Het is ook geweldig om te weten dat dit product speciaal is ontworpen voor vegetariërs en veganisten, en dat ik er slechts één per dag hoef te nemen. Ik heb me echt energieker en gezonder gevoeld sinds ik dit product dagelijks gebruik. Sterk aanbevolen!

 4. Robin

  Geweldige vitamine B-12 supplement voor vegetariërs en veganisten! Klein en smakelijk zuigtablet dat snel wordt opgenomen en een onderhoudsdosering van 1000 mcg biedt.

 5. Eva

  Dit is een uitstekend product voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, goed opneembare B-12 vitamine. Handig en snel op te nemen dankzij het smelttabletje en de lekkere smaak.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Droog en op kamertemperatuur bewaren.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Waar is vitamine b12 goed voor?

Vitamine B12, ook wel cobalamine genoemd komt met name voor in dierlijke producten en is een essentiële vitamine die nodig is voor verschillende lichaamsfuncties, waaronder de rode bloedcellen, zenuwstelsel en energieproductie. Veganisten en vegetariërs lopen een verhoogd risico op een tekort aan vitamine B12.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige