Orthica Vitamine B-12 1000 mcg

  • 90 Tabletten
  • 90 Tabletten

27.95

€0.31 per Tabletten

Als flexitariër, vegetariër of veganist kan het een uitdaging zijn om je dagelijkse dosis vitamine B12 binnen te krijgen. Vitamine B12 is een in wateroplosbare vitamine die voornamelijk voorkomt in onder andere lever, varkensvlees, eieren, melk, kaas en vis. Orthica B12 1000 SR bevat een krachtige dosering vitamine B12 en kan een goede optie zijn als aanvulling zijn op je voeding. De vitamine B12 in dit supplement wordt geleidelijk gedurende de dag afgegeven.

Lees meer <
  • Helpt vermoeidheid te verminderen
  • Ideaal voor vegetariër en veganisten
  • Draagt bij tot een heldere geest

Anderen kochten ook

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
Silidyn Ortho silicium druppels

Silidyn Ortho silicium druppels

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

vulstof (dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose), maltodextrine, katoenzaadolie, antiklontermiddel (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine), cyanocobalamine.

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orthica Vitamine B-12 1000 mcg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Vitamine B12 is het enige supplement wat essentieel is om te slikken als Vegan. Dit omdat de opneembare variant van Vitamine B12 alleen voorkomt in dierlijke producten. Wanneer moet ik Vitamine B12 slikken als vegan? De vitamines van een vitamine B-complex vind je in bruin brood, graanproducten, aardappelen, groente, vis, vlees en vleeswaren, melk en melkproducten en noten. Vitamine B12 kan ook in plantaardige producten voorkomen zoals zeewier en algen. Een nadeel hiervan is dat dit een vorm is die niet goed kan worden opgenomen door het lichaam.

Vitamine B12 per portie Microgram
1 glas halfvolle melk (150 ml) 0,7
1 schaaltje halfvolle yoghurt (150 ml) 1,1
1 stukje rundvlees (gaar, 75 gram) 1,6
1 stukje varkensvlees (gaar, 75 gram) 0,3
1 stukje zalm (gaar, 100 gram) 4,0
1 ei (50 gram)

Waar zit veel vitamine B12 in? B-vitamines verhogen de natuurlijke energie in het lichaam. Dit komt omdat B-vitamines belangrijk zijn binnen onze stofwisseling. Vitamine B maakt energie vrij uit de voeding, door een rol te spelen in de verbranding van koolhydraten, vetten en eiwitten. Elke B-vitamine heeft zijn eigen specifieke werking in het lichaam. Vitamine B12 is nodig voor uw bloed en zenuwen. Zo bevordert Vitamine B12 de aanmaak van de rode bloedcellen. De rode bloedcellen zijn nodig om zuurstof in je bloed te vervoeren. Wat doet Vitamine B12 met je lichaam? Nee, helaas niet. Er zit enkel Vitamine B12 in dierlijke producten. Zit er vitamine B12 in fruit? Vitamine B12 (cobalamine) is nodig voor de rode bloedcellen. De Rode bloedcellen zijn nodig om zuurstof in je bloed te vervoeren. Ook is vitamine B12 nodig voor dewerking van het zenuwstelsel. Wat is vitamine B12?

Waarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder de 11 jaar

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk