Vitakruid Vitamine B12 1000mcg Methylcobalamine 100 tabletten

17.89

Een hoge dosering B12 in de vorm methylcobalamine, de kern van B12 Methylcobalamine 1000 µg. Vitamine B12 heeft een aantoonbaar gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en futloosheid*, een positieve invloed op het immuunsysteem, de gemoedstoestand, het geheugen en het concentratievermogen*.

  • Vitamine B12 heeft een aantoonbaar gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en futloosheid*
  • Heeft een positieve invloed op de gemoedstoestand
  • Natuurlijke en goed opneembare vorm methylcobalamine

Vitamines.com belofte

Vitamines.com biedt enkel hoogwaardige supplementen aan, mocht u een vraag hebben dan staat ons team voor u klaar. Snellere levering aan huis Beste prijs/ kwaliteit Zorgvuldig ingepakt

Ingrediënten

Xylitol (zoetstof), magnesium stearaat (anti-klontermiddel), natuurlijke kersen aroma (smaakstof), HPC (bindmiddel), Vitamine B12 (Methylcobalamine), silicium dioxide (bindmiddel).

Gebruik

Neem 1 smelttablet per dag. Tenzij anders geadviseerd.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitakruid Vitamine B12 1000mcg Methylcobalamine 100 tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

Geadviseerd wordt om dagelijks een supplement van 50µg of wekelijks een supplement van 2000 µg te nemen. Bekijk ook de pagina over vitamine B12 op de website van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme voor onderbouwing van dit suppletieadvies. Hoeveel B12 als Vegan? De best opneembare vormen van vitamine B12 zijn methylcobalamine en adenosylcobalamine. Beide zijn biologisch actieve vormen die niet meer omgezet hoeven te worden door de maag en darmen. In dit traject kan namelijk veel fout gaan. Zowel methylcobalamine als adenosylcobalamine hebben belangrijke biochemische en therapeutische voordelen in vergelijking met andere niet biologisch actieve vormen van vitamine B12. Wat betekent B12 opneembare vorm? * Goedgekeurde gezondheidsclaims: Vitamine B12 heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en futloosheid. Vitamine B12 heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, de gemoedstoestand, het geheugen en het concentratievermogen. Vitamine B12 zorgt voor een verbeterde functie van het zenuwstelsel, de aanmaak van rode bloedcellen en het heeft een rol in het vernieuwingsproces. Wat zijn de voordelen van Vitamine B12? We bieden je de B12 Methylcobalamine 1000 µg aan in de vorm van een smelttablet. Opname via het mondslijmvlies zorgt voor een snelle en verbeterde opname van de werkzame nutriënten. Bovendien is de lichtzoete smaak van de B12 Methylcobalamine 1000 µg smelttablet zeer aangenaam! Waarom moet ik B12 slikken als smelttablet? Vitamine B12 zit in veel dierlijke producten zoals melk, melkproducten, vlees, vleeswaren, vis en eieren. Maar ook in plantaardige producten, bijvoorbeeld in gedroogd zeewier en algen. Maar een groot deel hiervan is een variant die niet actief is en het lichaam niet goed opneemt. Deze zeewieren zijn daarom geen geschikte bron van vitamine B12. Waar zit veel vitamine B12 in?

Waarschuwingen

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Waarom Vitamines.com ?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X