Vitakruid Vitamine B12 1000mcg Methylcobalamine

 • 100 Tabletten
 • 100 Tabletten

16.90

Op voorraad
€0.17 per Tabletten

Een hoge dosering B12 in de vorm methylcobalamine, de kern van B12 Methylcobalamine 1000 µg. Vitamine B12 heeft een aantoonbaar gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en futloosheid*, een positieve invloed op het immuunsysteem, de gemoedstoestand, het geheugen en het concentratievermoVitakruid B12 1000mcg Methylcobalamine Smelttabletten is een voedingssupplement dat een hoge dosering van vitamine B12 bevat in de biologisch actieve vorm van methylcobalamine. De smelttablet zorgt voor een snellere opname en heeft een aangename lichtzoete smaak. Dit product is vooral geschikt als onderhoudsdosis om het vitamine B12 niveau op peil te houden. Het is echter niet aanbevolen voor mensen met een zeer laag vitamine B12 niveau. Bovendien is deze variant uitermate geschikt voor kinderen die een ontoereikend vitamine B12 niveau hebben.

Vitamine B12 heeft verschillende gezondheidsvoordelen, waaronder het verminderen van vermoeidheid en futloosheid, het verbeteren van het immuunsysteem, de gemoedstoestand, het geheugen en het concentratievermogen. Daarnaast draagt het bij aan de functie van het zenuwstelsel en de aanmaak van rode bloedcellen. Dit voedingssupplement biedt verschillende goedgekeurde gezondheidsclaims en is geschikt voor vegetariërs en veganisten. Door de hoge dosering en de biologisch actieve vorm van vitamine B12 is dit product perfect voor specifieke toepassingen en flexibele therapiedoseringen.gen*.

Lees meer <
 • Vitamine B12 heeft een aantoonbaar gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en futloosheid*

 • Heeft een positieve invloed op de gemoedstoestand

 • Natuurlijke en goed opneembare vorm methylcobalamine

Anderen kochten ook

Populair in vitamine b12

Vitakruid Vitamine B12 Combi 6000

Vitakruid Vitamine B12 Combi 6000

Lucovitaal Vitamine B12 1000 mcg Kauwtabletten

Lucovitaal Vitamine B12 1000 mcg Kauwtabletten

Nu -15%
Vitals Vitamine B12 methyl 1000 mcg

Vitals Vitamine B12 methyl 1000 mcg

Nu -13%
Vitakruid Vitamine B12 Combi 10.000

Vitakruid Vitamine B12 Combi 10.000

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 smelttablet

RI*
Vitamine B12 (methylcobalamine) 1000 mcg 40000%

* Referentie inname

Ingrediënten
Xylitol (zoetstof), magnesium stearaat (anti-klontermiddel), kersen aroma (smaakstof), HPC (bindmiddel), Vitamine B12 (Methylcobalamine), silicium dioxide (bindmiddel).

Allergenen informatie
Bevat geen: GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

Neem 1 smelttablet per dag. Tenzij anders geadviseerd.

Vitakruid reviews

 1. Wouter

  Ik voelde mij de afgelopen periode erg futloos en ben daarom op aanraden van een kennis B12 gaan slikken. Ik slik het nu een maand en merk verbetering in mijn energie!

 2. Julia

  De Vitakruid Vitamine B12 1000mcg Methylcobalamine supplementen zijn geweldig. Ik gebruik ze nu al een paar weken en merk een duidelijk verschil in mijn energielevels. Ik voel me minder moe en futloos gedurende de dag en kan me beter concentreren op mijn werk. Daarnaast is het ook fijn om te weten dat deze supplementen een positieve invloed hebben op mijn immuunsysteem. Ik ben blij dat ik deze supplementen heb gekocht en zal ze zeker blijven gebruiken!

 3. Anna

  Als vegetarische persoon is het soms een uitdaging om voldoende B12 binnen te krijgen, daarom ben ik blij dat ik de Vitakruid Vitamine B12 1000mcg Methylcobalamine supplementen heb ontdekt. Deze supplementen zijn een efficiënte manier om mijn B12-niveaus op peil te houden, wat vooral belangrijk is voor mijn energieniveau en gemoedstoestand. De supplementen zijn gemakkelijk in te nemen en hebben geen nare nasmaak. Ik ben erg tevreden over dit product en kan het aan iedereen aanraden!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Waar is vitamine b12 goed voor?

Vitamine B12, ook wel cobalamine genoemd komt met name voor in dierlijke producten en is een essentiële vitamine die nodig is voor verschillende lichaamsfuncties, waaronder de rode bloedcellen, zenuwstelsel en energieproductie. Veganisten en vegetariërs lopen een verhoogd risico op een tekort aan vitamine B12.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid B12 1000mcg Methylcobalamine Smelttabletten?

Er zijn veel positieve ervaringen met Vitakruid B12 1000mcg Methylcobalamine Smelttabletten. Veel gebruikers merken dat ze meer energie hebben en zich minder vermoeid en futloos voelen. Daarnaast wordt er ook vaak een verbetering in de gemoedstoestand en concentratievermogen opgemerkt. De snelle opname door de smelttablet en de aangename smaak worden ook als pluspunten genoemd.

Waarom deze Vitakruid B12 1000mcg Methylcobalamine Smelttabletten aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een voedingssupplement met een hoge dosering B12 in de biologisch actieve vorm methylcobalamine, dan is deze aanbieding zeker de moeite waard. Bovendien zorgt de smelttablet voor een snellere opname en is de lichtzoete smaak zeer aangenaam. Door de dosering van 1000 mcg is het product vooral geschikt als onderhoud om het vitamine B12 niveau op peil te houden. Deze variant is ook uitermate geschikt voor kinderen met een ontoereikend vitamine B12 niveau. Door de aanbieding kun je bovendien voordeliger uit zijn.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid B12 1000mcg Methylcobalamine Smelttabletten?

Vitakruid B12 1000mcg Methylcobalamine Smelttabletten heeft verschillende voordelen. Zo heeft het een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en futloosheid. Daarnaast heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem, de gemoedstoestand, het geheugen en concentratievermogen. Ook zorgt vitamine B12 voor een verbeterde functie van het zenuwstelsel, de aanmaak van rode bloedcellen en heeft het een rol in het vernieuwingsproces. De snelle opname door de smelttablet en de aangename smaak zijn ook voordelen van dit product.

Heeft Vitakruid B12 1000mcg Methylcobalamine Smelttabletten bijwerkingen?

In het algemeen wordt Vitakruid B12 1000mcg Methylcobalamine Smelttabletten goed verdragen en zijn er geen bijwerkingen bekend. Echter, zoals met elk voedingssupplement, kunnen individuele reacties verschillen en is het belangrijk om altijd de aanbevolen dosering te volgen. Indien je twijfelt, is het verstandig om advies te vragen aan een arts of apotheker.