Vitakruid Vitamine B12 Adenosylcobalamine 60 tabletten

26.89

Vitakruid B12 Adenosylcobalamine 5000 mcg is een actieve vorm van B12 en daarom goed opneembaar. Vitamine B12 komt alleen voor in dierlijke producten. Bij mensen wordt B12 niet altijd goed opgenomen. Daarom is het belangrijk dat wij vitamine B12 binnenkrijgen via supplementen voeding.

  • Adenosylcobalamine specifiek voor energieniveau*
  • Helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen*
  • Snelle opname in mondslijmvlies door smelttablet

Kwalitatief voedingssupplement

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Adenosylcobalamine, xylitol (zoetstof), kersen aroma (smaakstof), magnesium stearaat (anti-klontermiddel), silicium dioxide (bindmiddel).

Gebruik

1 x daags 1 tablet laten smelten onder de tong. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitakruid Vitamine B12 Adenosylcobalamine 60 tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

Geadviseerd wordt om dagelijks een supplement van 50µg of wekelijks een supplement van 2000 µg te nemen. Hoeveel B12 als Vegan? De best opneembare vormen van vitamine B12 zijn methylcobalamine en adenosylcobalamine. Beide zijn vormen die niet meer omgezet hoeven te worden door de maag en darmen. Wat betekent B12 in best opneembare vorm? * Goedgekeurde gezondheidsclaims:
Vitamine B12 heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en futloosheid.
Vitamine B12 heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, de gemoedstoestand, het geheugen en het concentratievermogen.
Vitamine B12 zorgt voor een verbeterde functie van het zenuwstelsel, de aanmaak van rode bloedcellen en het heeft een rol in het vernieuwingsproces. Wat doet Vitamine B12? Vitamine B12 (cobalamine) is nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen. Rode bloedcellen zijn nodig om zuurstof in je bloed te vervoeren. Ook is vitamine B12 nodig voor de werking van het zenuwstelsel.
Vitamine B12 zit alleen in dierlijke producten, zoals melk, melkproducten, vlees, vleeswaren, vis en eieren.  Veganisten wordt daarom aangeraden een vitamine B12-supplement te slikken of producten te gebruiken met toegevoegd vitamine B12. Wat is vitamine B12? Vitamine B12 zit in dierlijke producten zoals melk, melkproducten, vlees, vleeswaren, vis en eieren. Maar ook in plantaardige producten, zoals zeewier en algen. Een groot deel hiervan is een variant die het lichaam niet goed opneemt. Deze zeewieren zijn daarom geen geschikte bron van vitamine B12. Waar zit vitamine B12 in?

Waarschuwingen

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X