Vitakruid Vitamine B12 Forte Plus 60 tabletten

22.89

B12 forte Plus met P-5-P geeft meer energie bij vermoeidheid. Deze combinatie heeft aantoonbaar invloed op de vermindering van futloosheid en vermoeidheid. De zorgvuldig gekozen ingrediënten hebben daarnaast een gunstige werking op het immuunsysteem, concentratievermogen en gemoedstoestand.

  • Geeft energie bij vermoeidheid
  • Gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en futloosheid*
  • Vitamine B12 suppletie wordt aangeraden voor Veganisten.

Vitamines.com belofte

Vitamines.com biedt enkel hoogwaardige supplementen aan, mocht u een vraag hebben dan staat ons team voor u klaar. Snellere levering aan huis Beste prijs/ kwaliteit Zorgvuldig ingepakt

Ingrediënten

Mannitol (zoetstof), Biotine, natuurlijke aardbei aroma (smaakstof), silicium dioxide (vulstof), stearinezuur (anti-klontermiddel), Pyridoxaal-5-Fosfaat, Methylcobalamine, magnesium stearaat (anti-klontermiddel), Foliumzuur.

Gebruik

1 x daags 1 tablet laten smelten onder de tong. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitakruid Vitamine B12 Forte Plus 60 tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

Te weinig vitamine B12 in het lichaam kan klachten geven, zoals gevoelloze vingers en tenen, tintelingen, bewegingen gaan minder precies, problemen met uw evenwicht. Wat zijn symptomen van een vitamine B12 tekort? Belangrijk om te weten is dat Vitamine B12 een voedingsmiddel is en geen medicijn. Hierdoor duurt het langer voordat je effecten kan merken. De meeste mensen ervaren effecten naar een aantal weken. Wanneer werkt Vitamine B12? We bieden je de B12 Methylcobalamine 1000 µg aan in de vorm van een smelttablet. Opname via het mondslijmvlies zorgt voor een snelle en verbeterde opname van de werkzame nutriënten. Bovendien is de lichtzoete smaak van de B12 Methylcobalamine 1000 µg smelttablet zeer aangenaam! Waarom moet ik B12 slikken als smelttablet? We bieden je de B12 Methylcobalamine 1000 µg aan in de vorm van een smelttablet. Opname via het mondslijmvlies zorgt voor een snelle en verbeterde opname van de werkzame nutriënten. Bovendien is de lichtzoete smaak van de B12 Methylcobalamine 1000 µg smelttablet zeer aangenaam! Wat is vitamine B 12? Vitamine B12 zit in dierlijke producten zoals melk, melkproducten, vlees, vleeswaren, vis en eieren. Maar ook in plantaardige producten, zoals zeewier en algen. Waar zit vitamine B 12 in?

Waarschuwingen

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar.

Waarom Vitamines.com ?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X