Vitakruid Vitamine B12 Forte Plus

 • 60 Tabletten
 • 60 Tabletten

23.90

€0.40 per Tabletten

Vitakruid Vitamine B12 forte plus

B12 forte Plus met P-5-P geeft meer energie bij vermoeidheid. Deze combinatie heeft aantoonbaar invloed op de vermindering van futloosheid en vermoeidheid. De zorgvuldig gekozen ingrediënten hebben daarnaast een gunstige werking op het immuunsysteem, concentratievermogen en gemoedstoestand.

 • Vitakruid B12 geeft energie bij vermoeidheid
 • Vitamine B12 heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en futloosheid*
 • Vitamine B12 suppletie wordt aangeraden voor Veganisten.

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Mannitol (zoetstof), Biotine, natuurlijke aardbei aroma (smaakstof), silicium dioxide (vulstof), stearinezuur (anti-klontermiddel), Pyridoxaal-5-Fosfaat, Methylcobalamine, magnesium stearaat (anti-klontermiddel), Foliumzuur.

Gebruik

1 x daags 1 tablet laten smelten onder de tong. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Reviews

 1. Annemarieke van Keulen

  Een super goed supplement, smelt niet helemaal zoals beloofd. Maar mijn vermoeidheid is weg. Echt een booster als je een tekort aan Vitamine B12 hebt.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Vitamine B12 gunstige invloed op vermindering vermoeidheid en futloosheid*

Een hoge dosering B12 gecombineerd met pyridoxaal-5-fosfaat, de kern van de B12 Forte Plus met P-5-P. Deze hoogwaardige combinatie heeft een aantoonbaar gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en futloosheid.* De uiterst zorgvuldig uitgekozen nutriënten in dit product hebben daarnaast ook een positieve invloed op het immuunsysteem, de gemoedstoestand, het geheugen en het concentratievermogen.*

Vitakruid B12, best opneembare vormen van vitamine B12

De best opneembare vormen van vitamine B12 zijn methylcobalamine en adenosylcobalamine. Beide biologisch actieve vormen die niet meer omgezet hoeven te worden door de maag en darmen. In dit traject kan namelijk veel fout gaan. Zowel methylcobalamine als adenosylcobalamine hebben belangrijke biochemische en therapeutische voordelen in vergelijking met andere niet actieve vormen van vitamine B12.

B12 forte plus, snelle opname door smelttablet

Wij bieden je de B12 Forte Plus met P-5-P aan in de vorm van een smelttablet. Opname via het mondslijmvlies zorgt voor een snelle en verbeterde opname van de werkzame nutriënten. Bovendien is de lichtzoete smaak van de B12 Forte Plus met P-5-P smelttablet zeer aangenaam!

Veiligste vorm vitamine B6 (P-5-P)(vitamine B6)

Vitamine B6 heeft vele wetenschappelijk onderbouwde gezondheidsbevorderende effecten voor het lichaam. Zo is de vitamine onder andere goed voor de aanmaak van rode bloedcellen, de eiwitproductie en cysteïne aanmaak.* Pyridoxaal-5-fosfaat (de biologisch actieve, co-enzymatische vorm van vitamine B6) heeft een betere biologische beschikbaarheid en is veiliger dan pyridoxine. Wij gebruiken in onze producten uitsluitend de vorm P-5-P.

Vier B-vitaminen gecombineerd voor optimale werking

Aan de betere vitamine B12 supplementen voegen ontwikkelaars vaak een andere B-vitamine toe voor een betere werking van de B12. Foliumzuur (B11) is hier het bekendste voorbeeld van. Maar vitamine B6 en in uitzonderlijke gevallen biotine (B8) worden ook vaak toegevoegd voor een verbeterde werking van de B12.

Echter, een B12 product waarin de ontwikkelaar foliumzuur, B6 in de veilige vorm P-5-P en biotine verenigd is een unicum op de markt. De B12 Forte Plus van Vitakruid, krachtig effect door de vereniging van een krachtig B-vitamine viertal!

* Goedgekeurde gezondheidsclaims:

 • Vitamine B12 heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en futloosheid.
 • Vitamine B12 heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, de gemoedstoestand, het geheugen en het concentratievermogen.
 • Vitamine B12 zorgt voor een verbeterde functie van het zenuwstelsel, de aanmaak van rode bloedcellen en het heeft een rol in het celvernieuwingsproces.
 • Vitamine B6 is o.a. goed voor de aanmaak van rode bloedcellen, de eiwitproductie en cysteïne aanmaak.
 • Folaat speelt een belangrijke rol in de aminozuursynthese, is goed voor het celdelingsproces en draagt bij aan de weerstand tegen stress.
 • Folaat kan helpen bij zwanger worden en draagt bij tot de groei van het ongeboren kind.
 • Biotine is goed voor de gemoedstoestand, het concentratievermogen, de leerprestatie, het geheugen en het zenuwstelsel
 • Biotine bevordert de energiestofwisseling

Referenties

 1. Pan, Y., Liu, Y., Guo, H., Jabir, M. S., Liu, X., Cui, W., & Li, D. (2017). Associations between folate and vitamin B12 levels and inflammatory bowel disease: a meta-analysis. Nutrients9(4), 382.

 

• Vitamine B12 suppletie wordt aangeraden voor vegetariërs en veganisten. • Bevordert de aanmaak van rode bloedcellen • Helpt bij vermoeidheid

Vitakruid Vitamine B12 forte plus B12 forte Plus met P-5-P geeft meer energie bij vermoeidheid. Deze combinatie heeft aantoonbaar invloed op de vermindering van futloosheid en vermoeidheid. De zorgvuldig gekozen ingrediënten hebben daarnaast een gunstige werking op het immuunsysteem, concentratievermogen en gemoedstoestand." } },{ "@type": "Question", "name": "Waar zit veel vitamine B12 in?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Waar zit veel vitamine B12 in? De vitamines van een vitamine B-complex vind je in bruinbrood, graanproducten, aardappelen, groente, vis, vlees en vleeswaren, melkproducten en noten. Vitamine B12 kan ook in plantaardige producten voorkomen zoals zeewier en algen. Een nadeel hiervan is dat dit een vorm is die niet goed wordt opgenomen door het lichaam.

Vitamine B12 per portie in microgrammen 1 glas halfvolle melk (150 ml) 0,7 1 schaaltje halfvolle yoghurt (150 ml) 1,1 1 stukje rundvlees (gaar, 75 gram) 1,6 1 stukje varkensvlees (gaar, 75 gram) 0,3 1 stukje zalm (gaar, 100 gram) 4,0 1 ei (50 gram)" } },{ "@type": "Question", "name": "Wat zijn symptomen van een vitamine B12 tekort?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Te weinig vitamine B12 in het lichaam kan klachten geven, zoals gevoelloze vingers en tenen, tintelingen, bewegingen minder gecontroleerd of problemen met uw evenwicht.

Een tekort aan vitamine B12 komt echter zelden voor, dit omdat het lichaam vitamine B12 kan opslaan en dus een voorraad aanmaakt. Krijg je voor een langere periode te weinig vitamine B12 binnen, dan is dat pas na lange tijd merkbaar. Vaak na enkele maanden, of zelfs een jaar. Je lichaam maakt eerst namelijk de voorraad op." } },{ "@type": "Question", "name": "Wanneer moet ik Vitamine B12 slikken als veganist?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Vitamine B12 is het enige supplement wat essentieel is om te slikken als vegetariër of veganist. Dit omdat de opneembare variant van Vitamine B12 alleen voorkomt in dierlijke producten." } },{ "@type": "Question", "name": "Wanneer werkt Vitamine B12?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Belangrijk om te weten is dat Vitamine B12 een voedingsmiddel is en geen medicijn. Hierdoor duurt het langer voordat je het effect kan merken. De meeste mensen ervaren effect na een aantal weken." } }] }

Waarschuwingen

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk