Vitals Vitamine B12 1000 mcg

 • 100 Capsules
 • 100 Capsules

22.95

Op voorraad
€0.23 per Capsules

Vitals Vitamine B12 1000mcg Zuigtabletten bevat methylcobalamine, de bioactieve vorm van vitamine B12, wat betekent dat het direct werkzaam is en niet meer omgezet hoeft te worden in het lichaam. Vitamine B12 is belangrijk voor de vorming van rode bloedcellen, de energiestofwisseling en de normale werking van het zenuwstelsel. Het speelt ook een rol in het celdelingsproces en kan helpen vermoeidheid te verminderen. Bovendien heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem en draagt het bij aan een normaal psychologisch functioneren.

Naast de voordelen van het supplement zelf, is Vitals Vitamine B12 1000mcg Zuigtabletten nu ook verkrijgbaar in een nieuwe duurzame verpakking. De verpakking is gemaakt van PaperWise karton en recyclebaar biobased plastic, wat bijdraagt aan een circulaire economie en de druk op het milieu vermindert. Het gebruik van PaperWise ondersteunt ook boeren in ontwikkelingslanden. De zuigtabletjes hebben een smaakvolle smaak en worden opgenomen via het mondslijmvlies, waardoor ze een optimale biologische beschikbaarheid hebben. Dit voedingssupplement is een ideale keuze voor mensen die hun B12-inname willen verhogen, vooral voor vegetariërs en veganisten die dit essentiële vitamine vaak missen in hun dieet.

Lees meer <
 • Helpt vermoeidheid te verminderen

 • Vitamine B12 suppletie wordt aangeraden voor Veganisten.

 • Bevordert de aanmaak van rode bloedcellen

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine b12

Vitakruid Vitamine B12 Combi 6000

Vitakruid Vitamine B12 Combi 6000

Vitakruid Vitamine B12 1000mcg Methylcobalamine

Vitakruid Vitamine B12 1000mcg Methylcobalamine

Lucovitaal Vitamine B12 1000 mcg Kauwtabletten

Lucovitaal Vitamine B12 1000 mcg Kauwtabletten

Nu -15%
Vitals Vitamine B12 methyl 1000 mcg

Vitals Vitamine B12 methyl 1000 mcg

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 zuigtablet

RI*
Vitamine B12 (methylcobalamine) 1000 mcg 40000%

* Referentie inname


Ingrediënten
Zoetstoffen (mannitol en xylitol, uit plantaardige bron), verstevigingsmiddel (hydroxypropylcellulose), antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren), kersenaroma, zuurteregelaar (citroenzuur), methylcobalamine.Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1 zuigtablet per dag onder de tong laten smelten. Houd u aan de aanbevolen dosering. Met zoetstoffen. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.
Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Vitals reviews

 1. Julia

  Ik ben zeer tevreden met de Vitals Vitamine B12 1000 mcg capsules! Het feit dat deze capsules vegetarisch zijn en de biologisch actieve vormen methylcobalamine en adenosylcobalamine bevatten, maakt me erg blij. Ik ben namelijk erg kieskeurig als het gaat om mijn voedingssupplementen en ik wil alleen het beste voor mijn lichaam. De capsules hebben geen smaak- en zoetstoffen, wat voor mij perfect is, omdat ik nerveus kan worden van te sterke smaken. Ik merk al na een paar dagen gebruik dat mijn energie-niveau is toegenomen en mijn concentratievermogen is verbeterd. Ik zal deze capsules zeker blijven gebruiken en zou ze zeker aanraden aan anderen!

 2. Iris

  De Vitals Vitamine B12 1000 mcg capsules zijn geweldig! Ik vind het vooral geweldig dat deze capsules de natuurlijke en biologisch actieve vormen van vitamine B12 bevatten. Het is zo belangrijk om te weten wat je in je lichaam stopt en ik kan gerust zijn, wetend dat ik de best mogelijke vorm van vitamine B12 binnenkrijg. Deze capsules zijn ook zeer gemakkelijk in te nemen en ik hoef me geen zorgen te maken over smaak- en zoetstoffen. Ik ben erg blij dat ik deze capsules heb gevonden en zal zeker doorgaan met het gebruik ervan. Ik voel me minder vermoeid en heb meer energie, dus ik kan deze capsules aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardig vitaminesupplement.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product bevat geen folaat zodat het gebruik van een multi met een ruime dosering folaat erin mogelijk blijft in combinatie met dit B12-product.

Waar is vitamine b12 goed voor?

Vitamine B12, ook wel cobalamine genoemd komt met name voor in dierlijke producten en is een essentiële vitamine die nodig is voor verschillende lichaamsfuncties, waaronder de rode bloedcellen, zenuwstelsel en energieproductie. Veganisten en vegetariërs lopen een verhoogd risico op een tekort aan vitamine B12.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Vitamine B12 1000mcg Zuigtabletten?

De ervaringen met Vitals Vitamine B12 1000mcg Zuigtabletten zijn over het algemeen positief. Veel mensen ervaren een verbetering in hun energieniveau en een afname van vermoeidheid. Ook merken sommigen een verbetering in hun mentale gesteldheid en immuunsysteem. Daarnaast zijn veel mensen tevreden over de smaakvolle zuigtabletjes en de duurzame verpakking.

Waarom deze Vitals Vitamine B12 1000mcg Zuigtabletten aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een voedingssupplement met een hoge dosering van de biologisch actieve vorm van vitamine B12, dan is deze aanbieding interessant voor jou. Daarnaast zijn de zuigtabletjes smaakvol en worden ze goed opgenomen door het lichaam via het mondslijmvlies. Bovendien zit het supplement in een duurzame verpakking van PaperWise karton en recyclebaar biobased plastic, waardoor je bijdraagt aan een verminderde druk op het milieu.

Wat zijn de voordelen van Vitals Vitamine B12 1000mcg Zuigtabletten?

De voordelen van Vitals Vitamine B12 1000mcg Zuigtabletten zijn dat het supplement een hoge dosering van de biologisch actieve vorm van vitamine B12 bevat. Hierdoor heeft het een optimale biologische beschikbaarheid en wordt het goed opgenomen door het lichaam. Vitamine B12 speelt een belangrijke rol in het celdelingsproces, de vorming van rode bloedcellen, de energiestofwisseling en het homocysteïnemetabolisme. Daarnaast heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem en het psychologisch functioneren en kan het vermoeidheid verminderen. Bovendien zijn de zuigtabletjes smaakvol en wordt het supplement geleverd in een duurzame verpakking.

Heeft Vitals Vitamine B12 1000mcg Zuigtabletten bijwerkingen?

Over het algemeen heeft Vitals Vitamine B12 1000mcg Zuigtabletten geen bijwerkingen bij de aanbevolen dosering. In sommige gevallen kan het echter wel bijwerkingen geven, zoals hoofdpijn, misselijkheid, diarree of huiduitslag. Als je last hebt van deze bijwerkingen, neem dan contact op met een arts of stop met het gebruik van het supplement. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden.