Vitals Vitamine B12 methyl 1000 mcg

 • 100 Tabletten
 • 100 Tabletten

14.41

Op voorraad
€0.14 per Tabletten

Vitals Vitamine B12 1000mcg Zuigtabletten is een voedingssupplement met methylcobalamine, de biologisch actieve vorm van B12. Het lichaam hoeft deze vorm van B12 niet meer om te zetten en kan deze direct opnemen en gebruiken. Vitamine B12 is belangrijk voor de vorming van rode bloedcellen, een gezond zenuwstelsel en een normale werking van het immuunsysteem. Het speelt ook een rol in de energiestofwisseling en kan helpen vermoeidheid te verminderen. De zuigtabletten zijn smaakvol en kunnen via het mondslijmvlies worden opgenomen, waardoor de opname efficiënter is.

Naast de voordelen van het supplement zelf, is de nieuwe duurzame verpakking ook een belangrijk voordeel. Het PaperWise karton is CO2-neutraal en kan tot wel zeven keer gerecycled worden. Het gebruik van landbouwafval als grondstof voor papier en karton ondersteunt ook boeren in ontwikkelingslanden. Daarnaast zijn het potje en de etiketten gemaakt van recyclebaar biobased plastic. Door de keuze voor deze recyclebare verpakking wordt de druk op het milieu verkleind en wordt CO2-uitstoot verminderd. Kortom, met Vitals Vitamine B12 1000mcg Zuigtabletten haal je niet alleen een hoogwaardig supplement in huis, maar draag je ook bij aan een duurzame toekomst.

Lees meer <
 • Goed opneembare vorm van B012

 • smaakvolle zuigtabletjes

 • optimale biologische beschikbaarheid

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine b12

Vitakruid Vitamine B12 Combi 6000

Vitakruid Vitamine B12 Combi 6000

Vitakruid Vitamine B12 1000mcg Methylcobalamine

Vitakruid Vitamine B12 1000mcg Methylcobalamine

Lucovitaal Vitamine B12 1000 mcg Kauwtabletten

Lucovitaal Vitamine B12 1000 mcg Kauwtabletten

Nu -32%
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine B12

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 zuigtablet

RI*
Vitamine B12 (methylcobalamine) 1000 mcg 40000%

* Referentie inname


Ingrediënten
Zoetstoffen (mannitol en xylitol, uit plantaardige bron), verstevigingsmiddel (hydroxypropylcellulose), antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren), kersenaroma, zuurteregelaar (citroenzuur), methylcobalamine.Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1 zuigtablet per dag onder de tong laten smelten of zoals geadviseerd. Met zoetstoffen. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Vitals reviews

 1. hans

  Dit heeft zo’n goed effect op zowel mijn concentratie als geheugen. Merk dat ik sinds ik het inneem veel scherper ben geworden.

 2. Simon

  Fijne verpakking en een mooie inhoud! Ben erg tevreden over dit product.

 3. Fleur

  Ik ben echt super tevreden met de Vitamine B12 methyl 1000 mcg van Vitals. Het feit dat deze zuigtabletjes de biologisch actieve vorm methylcobalamine bevatten, geeft mij veel vertrouwen dat ik het beste voor mijn lichaam kies. Ik merk ook echt dat mijn energieniveau is toegenomen sinds ik dit supplement ben gaan gebruiken. Het is echt een aanrader voor iedereen die zijn of haar gezondheid serieus neemt!

 4. Eva

  Ik heb al heel wat vitamine B12-supplementen geprobeerd, maar deze van Vitals is echt een verademing. Het feit dat het biologisch actieve B12 bevat, geeft mij veel meer rust en vertrouwen dat mijn lichaam het goed opneemt. Daarnaast zijn de zuigtabletjes ook nog eens heel makkelijk in te nemen en smaken ze lekker. Ik raad dit product dan ook ten zeerste aan aan iedereen die extra B12 nodig heeft!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement (Vitaminepreparaat).

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is vitamine b12 goed voor?

Vitamine B12, ook wel cobalamine genoemd komt met name voor in dierlijke producten en is een essentiële vitamine die nodig is voor verschillende lichaamsfuncties, waaronder de rode bloedcellen, zenuwstelsel en energieproductie. Veganisten en vegetariërs lopen een verhoogd risico op een tekort aan vitamine B12.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Vitamine B12 1000mcg Zuigtabletten?

De ervaringen met Vitals Vitamine B12 1000mcg Zuigtabletten zijn overwegend positief. Veel mensen geven aan dat de zuigtabletjes goed oplossen en een lekkere smaak hebben. Daarnaast merken veel gebruikers dat ze meer energie hebben en minder vermoeid zijn na het gebruik van dit voedingssupplement. Ook zijn er positieve ervaringen met betrekking tot de verbetering van het immuunsysteem en de mentale gezondheid.

Waarom deze Vitals Vitamine B12 1000mcg Zuigtabletten aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een hoog gedoseerd vitamine B12-supplement dat goed wordt opgenomen door het lichaam, dan is de aanbieding van Vitals Vitamine B12 1000mcg Zuigtabletten zeker de moeite waard. Bovendien is dit voedingssupplement nu verkrijgbaar in een duurzame verpakking van PaperWise karton en recyclebaar biobased plastic, wat goed is voor het milieu en voor boeren in ontwikkelingslanden die de grondstoffen leveren.

Wat zijn de voordelen van Vitals Vitamine B12 1000mcg Zuigtabletten?

Vitals Vitamine B12 1000mcg Zuigtabletten bieden verschillende voordelen. Zo bevat dit supplement de biologisch actieve vorm van vitamine B12, wat betekent dat het direct werkzaam is en niet meer hoeft te worden omgezet. Dit resulteert in een optimale biologische beschikbaarheid en een betere opname door het lichaam. Daarnaast speelt vitamine B12 een rol in het celdelingsproces, is het belangrijk voor de vorming van rode bloedcellen en heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem en het zenuwstelsel. Het kan ook helpen vermoeidheid te verminderen en bijdragen aan een normaal psychologisch functioneren.

Heeft Vitals Vitamine B12 1000mcg Zuigtabletten bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van Vitals Vitamine B12 1000mcg Zuigtabletten bij normaal gebruik en de aanbevolen dosering. Echter, zoals met elk voedingssupplement, is het belangrijk om de gebruiksaanwijzing te volgen en bij twijfel of bijwerkingen een arts te raadplegen. Ook is het belangrijk om te weten dat vitamine B12 in hoge doseringen schadelijk kan zijn voor mensen met bepaalde medische aandoeningen of bij gebruik van bepaalde medicijnen.