Vitals Vitamine B5 250 mg

  • 100 Capsules
  • 100 Capsules

24.95

€0.25 per Capsules

Vitals Vitamine B5 250mg is een voedingssupplement met een hoge dosering vitamine B5 in zuivere vorm. Vitamine B5 komt voor in diverse voedingsmiddelen, maar soms kan het lastig zijn om voldoende binnen te krijgen. Een supplement kan dan een goede optie zijn om aan de dagelijkse behoefte te voldoen. Het supplement is aangevuld met een hulpstof uit natuurlijke bron en zit in een plantaardige capsule. De capsule is gemakkelijk in te nemen en geschikt voor veganisten.

Een van de voordelen van de Vitals supplementen is de nieuwe duurzame verpakking. Het doosje is gemaakt van PaperWise karton, een CO2-neutraal product dat volledig recyclebaar is. De verpakking draagt zo bij aan een circulaire economie en vermindert de druk op het milieu. Daarnaast worden boeren in ontwikkelingslanden ondersteund door het gebruik van landbouwafval als grondstof voor het papier en karton. Het potje en etiket zijn gemaakt van recyclebaar biobased plastic. Door te kiezen voor Vitals Vitamine B5 250mg draagt u bij aan een gezond lichaam én een gezonde planeet.

Lees meer <
  • bevat een hoge dosering in zuivere vorm

  • in een plantaardige capsule aangevuld met een hulpstof uit natuurlijke bron

Anderen kochten ook

Populair in vitamine b5

Fittergy Multi Health Compleet

Fittergy Multi Health Compleet

Orthica Multivitamine Max

Orthica Multivitamine Max

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Hormoon balans

Fittergy Nootropic Brain Starter

Fittergy Nootropic Brain Starter

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

RI*
Vitamine B5 (calcium-D-pantothenaat) 250 mg 4167%

* Referentie inname

Ingrediënten
Calcium-D-pantothenaat, antiklontermiddel: rijstconcentraat, vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel).

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1 capsule per dag bij een maaltijd of zoals geadviseerd.

Vitals reviews

  1. Demi

    Ik ben zeer tevreden met Vitals Vitamine B5 250 mg! Dit supplement heeft me geholpen bij het aanvullen van mijn tekort aan vitamine B5. Ik ervaar minder vermoeidheid en heb meer energie om mijn dagelijkse taken uit te voeren. Bovendien heeft het me geholpen bij het handhaven van een gezonde huid en haar. Ik zou dit product zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijk en effectief supplement!

  2. Kim

    Ik ben ontzettend blij met Vitals Vitamine B5 250 mg! Dit supplement is geheel natuurlijk en heeft me geholpen bij het verhogen van mijn energie niveaus. Het is een geweldige keuze voor iedereen die vaak moe is en weinig energie heeft. Ik vind het ook geweldig dat het me helpt bij het handhaven van een gezonde huid en haar. Ik raad dit product ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatief supplement voor een prima prijs!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Waar is vitamine b5 goed voor?

Vitamine B5, ook bekend als pantotheenzuur, is een in water oplosbare vitamine die nodig is voor verschillende lichaamsfuncties. Vitamine B5 komt voor in veel voedingsmiddelen, waaronder vlees, vis, gevogelte, eieren, melk, volkoren granen, groenten en fruit. De meeste mensen krijgen voldoende vitamine B5 binnen via hun dieet en een tekort is zeldzaam.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Vitamine B5 250mg?

Er zijn verschillende ervaringen met Vitals Vitamine B5 250mg, afhankelijk van de persoon. Sommige mensen ervaren een verbeterd energieniveau en verminderde vermoeidheid na het gebruik van dit supplement. Anderen merken een verbetering in hun mentale prestaties, zoals beter omgaan met stress. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon en dat het gebruik van dit supplement moet worden afgestemd op uw individuele behoeften en omstandigheden.

Waarom deze Vitals Vitamine B5 250mg aanbieding kopen?

De aanbieding van Vitals Vitamine B5 250mg is een uitstekende manier om dit hoogwaardige supplement tegen een lagere prijs te kopen. Door gebruik te maken van deze aanbieding kunt u geld besparen en tegelijkertijd profiteren van de voordelen van dit supplement. Bovendien wordt dit product geleverd in een duurzame verpakking, gemaakt van PaperWise karton en recyclebaar biobased plastic, waardoor u niet alleen uw gezondheid ondersteunt, maar ook het milieu.

Wat zijn de voordelen van Vitals Vitamine B5 250mg?

Vitals Vitamine B5 250mg is een voedingssupplement dat een hoge dosering vitamine B5 in zuivere vorm bevat. Dit supplement kan helpen vermoeidheid te verminderen en het energieniveau te ondersteunen door energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Daarnaast kan dit supplement bijdragen aan normale mentale prestaties, zoals weerstand tegen stress, en een normale synthese en metabolisme van steroïdhormonen, vitamine D en sommige neurotransmitters.

Heeft Vitals Vitamine B5 250mg bijwerkingen?

Over het algemeen is Vitals Vitamine B5 250mg veilig in gebruik en zijn er geen ernstige bijwerkingen bekend. Bij een hoge dosering kan het echter wel leiden tot maagklachten, zoals misselijkheid en buikpijn. Het is daarom belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij twijfel uw arts te raadplegen voordat u dit supplement gaat gebruiken.