AOV 310 Ester C

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

25.50

€0.43 per Capsules

AOV 310 Ester C is een natuurlijke en niet-zure vorm van vitamine C die gemakkelijk door het lichaam wordt opgenomen en langdurig actief blijft. Het ondersteunt niet alleen de afweer en de opname van ijzer, maar speelt ook een belangrijke rol bij het behoud van sterke botten en tanden, een gezonde huid en de bescherming van het lichaam tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en zonlicht. Bovendien is deze vorm van vitamine C prettig bij een gevoelige maag of darmen, dankzij de niet-zure eigenschap. Door het toevoegen van bioflavonoïden wordt de werking van de vitamine C versterkt.

AOV heeft ervoor gekozen om de supplementen te verpakken in flacons van 100% gerecycled plastic (rPET), waardoor er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden. Dit draagt bij aan een meer circulaire economie en vermindert de belasting van het milieu. Het gebruik van gerecycled plastic past ook binnen de doelstellingen van AOV om duurzaamheid te integreren in de bedrijfsvoering. Met de keuze voor een duurzamere verpakking is AOV een stapje dichter bij het verminderen van de milieu-impact van hun producten.

Lees meer <
 • Niet zure vorm van vitamine C

 • Met bioflavonoïden

 • Ester C is langdurig actief in het lichaam

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in vitamine c

2+1 Gratis
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine C 1000

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitals Vitamine C + D3 gummies

Vitals Vitamine C + D3 gummies

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 vegacaps

Calcium ascorbaat (Ester-C®) 1.300 mg
      waarvan vitamine C 1.000 mg
      en calcium 117 mg
Quercetine 100 mg
Rutine 200 mg

Ingrediënten

vitamines (vitamine C (calcium ascorbaat, ascorbyl palmitaat)), rutine, HPMC (vegacaps), quercetine.

Allergenen informatie
310 Ester C bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1 – 2 maal daags 1 vegacaps bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten

AOV reviews

 1. Melissa

  Ik ben zeer tevreden over de AOV 310 Ester C. Deze vitamine C is veel beter opneembaar dan andere vormen die ik eerder heb geprobeerd. Ik merk echt een verschil in mijn immuunsysteem en voel me beter beschermd tegen ziektes. Bovendien helpt het mijn huid om er gezonder uit te zien en voel ik me energieker dan ooit tevoren!

 2. Romy

  De AOV 310 Ester C doet echt wat het belooft. Ik heb dit product aanbevolen gekregen door een vriend die er ook zo enthousiast over was, en ik moet zeggen dat ik alle voordelen die in de beschrijving worden genoemd, heb ervaren. Ik voel me fitter, mijn huid straalt en mijn botten lijken sterker te zijn. Het is natuurlijk altijd belangrijk om een gezonde levensstijl te hebben, maar deze vitamine C is een perfecte aanvulling op mijn dieet. Ik ben heel blij dat ik deze heb gevonden!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is vitamine c goed voor?

Je hebt vitamine C nodig omdat het een essentiële voedingsstof is die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is daarom belangrijk om voldoende vitamine C binnen te krijgen via voeding of supplementen. Vitamine C is betrokken bij veel processen in het lichaam en heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zoals de weerstand.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 310 Ester C?

Gebruikers van AOV 310 Ester C geven aan dat ze deze vorm van vitamine C goed verdragen en dat het helpt bij het ondersteunen van hun afweer en weerstand. Ook melden ze dat het product geen maag- of darmklachten veroorzaakt, wat vaak wel het geval is bij andere vormen van vitamine C.

Waarom deze AOV 310 Ester C aanbieding kopen?

De aanbieding van AOV 310 Ester C biedt jou de mogelijkheid om een natuurlijke vorm van vitamine C te proberen die langdurig actief blijft in je lichaam. Bovendien bevat dit supplement bioflavonoïden, wat bijdraagt aan een betere opname van de vitamine. Daarnaast wordt het product geleverd in flacons van 100% gerecycled plastic, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Wat zijn de voordelen van AOV 310 Ester C?

AOV 310 Ester C is een natuurlijke en niet-zure vorm van vitamine C die goed wordt opgenomen door je lichaam. Dit supplement ondersteunt je afweer en weerstand, draagt bij aan gezonde bloedvaten, sterke botten en tanden, en een gezonde huid. Ook beschermt vitamine C het lichaam tegen invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en zonlicht. Tot slot helpt vitamine C bij de opname van ijzer.

Heeft AOV 310 Ester C bijwerkingen?

AOV 310 Ester C is over het algemeen goed verdraagbaar en veroorzaakt geen maag- of darmklachten. Het kan echter zijn dat je bij hoge doseringen last krijgt van diarree. Raadpleeg in dat geval een arts of deskundige voordat je doorgaat met het gebruik van dit supplement.