AOV 316 Vitamine C 1000mg

 • 180 Tabletten
 • 180 Tabletten

30.95

€0.17 per Tabletten

AOV 316 Vitamine C1000 Tabletten zijn een hooggedoseerd voedingssupplement met vitamine C. Het helpt bij het behoud van een gezond immuunsysteem en draagt bij aan een betere weerstand tijdens en na fysieke inspanning. Naast vitamine C bevat het supplement ook bioflavonoïden en rozenbottelpoeder. Bioflavonoïden zijn antioxidanten die van nature voorkomen in groenten en fruit en het lichaam helpen beschermen tegen schadelijke stoffen. Rozenbottelpoeder is een bron van vitamine C en bevordert de opname van ijzer in het lichaam.

De supplementen zijn verpakt in flacons van 100% gerecycled plastic (rPET), waardoor er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden. Hierdoor draagt AOV bij aan een meer circulaire economie en wordt er minder druk op het milieu uitgeoefend. Door te kiezen voor AOV 316 Vitamine C1000 Tabletten krijgt men een dagelijkse aanvulling van vitamine C en bioflavonoïden, zonder dat dit ten koste gaat van het milieu.

In het kort bieden AOV 316 Vitamine C1000 Tabletten een hooggedoseerd supplement van vitamine C, bioflavonoïden en rozenbottelpoeder die helpen bij het behoud van een gezond immuunsysteem en betere weerstand. De flacons waarin de supplementen verpakt zijn, zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic, wat bijdraagt aan een meer circulaire economie.

Lees meer <
 • 1.000 mg vitamine C in de vorm van ascorbinezuur

 • Met bioflavonoïden en rozenbottelpoeder

 • Vitamine C voor ondersteuning bij geestelijke en fysieke inspanning

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in vitamine c

2+1 Gratis
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine C 1000

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitals Vitamine C + D3 gummies

Vitals Vitamine C + D3 gummies

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering 2 tabletten

Vitamine C (ascorbinezuur) 2.000 mg
Bioflavonoïden-complex 100 mg
Rozenbottel (Rosa canina)-poeder 200 mg

Ingrediënten
Vitamine, vulstoffen (microkristallijne cellulose, tricalcium fosfaat, hydroxypropyl cellulose, natrium croscarmellose), rozenbottel-poeder, citrus bioflavonoïden-complex, antiklontermiddelen (stearinezuur, magnesium stearaat, silicium dioxide), glansmiddelen (hydroxypropylmethyl cellulose, glycerine, carnauba was

Gebruik

1 – 2 maal daags 1 tablet bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

AOV reviews

 1. karin

  Langere tijd van vermoeidheid en sinds kort slik ik hiervoor deze vitamine C. Hopelijk gaat het mij helpen.

 2. Anouk

  Ik heb de AOV 316 Vitamine C 1000mg tabletten gekocht en ik ben zeer tevreden met dit supplement. Het bevat 1000 milligram vitamine C per tablet, wat perfect is voor het ondersteunen van mijn immuunsysteem en het verminderen van mijn vermoeidheid. Ik heb gemerkt dat mijn weerstand tijdens en na fysieke inspanningen veel beter is geworden, dankzij de gunstige effecten van vitamine C. Bovendien zijn de tabletten makkelijk in te nemen en hebben ze een natuur identieke samenstelling met de toegevoegde bioflavonoïden-complex en rozenbottel-poeder. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardig vitamine C supplement.

 3. Anne

  De AOV 316 Vitamine C 1000mg tabletten zijn mijn nieuwe favoriete supplement. Ik neem dagelijks twee tabletten en ik merk meteen verschil. Ik voel me energieker en mijn huid ziet er gezonder uit. Daarnaast vind ik het fijn dat dit product ook bijdraagt aan het behoud van sterke botten en gezonde bloedvaten. De natuur identieke samenstelling met de toegevoegde bioflavonoïden-complex en rozenbottel-poeder maakt dit product extra bijzonder. Het is niet alleen effectief, maar ook nog eens natuurlijk. Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over de AOV 316 Vitamine C 1000mg tabletten. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een supplement dat bijdraagt aan hun algehele gezondheid en welzijn.

 4. Tim

  AOV 316 Vitamine C 1000mg is een geweldig product! Het heeft een perfecte dosering van vitamine C, bioflavonoïden-complex en rozenbottel-poeder om mijn immuunsysteem te ondersteunen en mijn vermoeidheid te verminderen.

 5. Dave

  Ik ben zeer tevreden over AOV 316 Vitamine C 1000mg! Het is een natuur identiek supplement met bioflavonoïden en rozenbottel-poeder, wat het een uitstekende keuze maakt voor mijn weerstand en energie.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is vitamine c goed voor?

Je hebt vitamine C nodig omdat het een essentiële voedingsstof is die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is daarom belangrijk om voldoende vitamine C binnen te krijgen via voeding of supplementen. Vitamine C is betrokken bij veel processen in het lichaam en heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zoals de weerstand.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 316 Vitamine C1000 Tabletten?

Veel mensen ervaren positieve effecten van het gebruik van AOV 316 Vitamine C1000 Tabletten. Zo hebben gebruikers aangegeven dat het supplement bijdraagt aan een betere weerstand tijdens en na fysieke inspanning en helpt het vermoeidheid te verminderen. Ook wordt de toevoeging van bioflavonoïden en rozenbottelpoeder gewaardeerd als een gezonde aanvulling op de voeding. Lees de reviews om meer ervaringen te lezen.

Waarom deze AOV 316 Vitamine C1000 Tabletten aanbieding kopen?

De AOV 316 Vitamine C1000 Tabletten zijn van hoge kwaliteit en bieden een krachtige dosering van 1000 mg vitamine C, wat bijdraagt aan extra energie bij vermoeidheid en moeheid. De tabletten zijn ook een goede ondersteuning bij geestelijke en fysieke inspanning en helpen het immuunsysteem te versterken. Met de huidige aanbieding kunt u profiteren van een voordelige prijs voor een kwalitatief hoogwaardig supplement.

Wat zijn de voordelen van AOV 316 Vitamine C1000 Tabletten?

De AOV 316 Vitamine C1000 Tabletten bieden meerdere voordelen. Zo dragen ze bij aan extra energie bij vermoeidheid en moeheid en versterken ze het immuunsysteem. Daarnaast ondersteunen de tabletten geestelijke en fysieke inspanning en dragen ze bij aan het behoud van sterke botten en een gezonde huid. De toevoeging van bioflavonoïden en rozenbottelpoeder maken dit supplement tot een gezonde en gevarieerde aanvulling op de voeding.

Heeft AOV 316 Vitamine C1000 Tabletten bijwerkingen?

AOV 316 Vitamine C1000 Tabletten zijn over het algemeen veilig in gebruik en hebben geen bekende bijwerkingen bij de aanbevolen dagelijkse dosering. Het is echter belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij twijfel altijd uw arts of apotheker te raadplegen. Mensen met bepaalde medische aandoeningen of die medicatie gebruiken, wordt aangeraden om voor gebruik eerst hun arts te raadplegen.