AOV 330 Vitamine C ascorbinezuur

 • 250 Gram
 • 250 Gram

26.50

€0.11 per Gram

AOV 330 Vitamine C Ascorbinezuur Poeder is een handig voedingssupplement dat vitamine C in poedervorm bevat. Het supplement wordt geleverd met een doseerlepeltje, wat het gemakkelijk maakt om de juiste hoeveelheid vitamine C af te meten. Door het poeder op te lossen in water, is het ook eenvoudig in te nemen. Vitamine C heeft verschillende gezondheidsvoordelen. Het ondersteunt onder andere de afweer van het lichaam en draagt bij aan een goede weerstand. Daarnaast speelt het een belangrijke rol bij het behoud van sterke botten en tanden, een gezonde huid en de opname van ijzer.

Het gebruik van AOV 330 Vitamine C Ascorbinezuur Poeder kan een positief effect hebben op de gezondheid. Vitamine C is essentieel voor een goede weerstand en het ondersteunt het immuunsysteem van het lichaam. Daarnaast is het belangrijk voor de gezondheid van de bloedvaten en het behoud van sterke botten en tanden. Bovendien speelt vitamine C een rol bij de opname van ijzer in het lichaam. Het poeder heeft als voordeel dat het eenvoudig te doseren en in te nemen is. Dit maakt het een handig supplement voor mensen die moeite hebben met het slikken van pillen of capsules.

Lees meer <
 • Vitamine C (ascorbinezuur) in poedervorm is eenvoudig te doseren

 • Met handig doseerlepeltje

 • Gemakkelijk om in te nemen met water bij een maaltijd

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in vitamine c

2+1 Gratis
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine C 1000

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitals Vitamine C + D3 gummies

Vitals Vitamine C + D3 gummies

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 3 gram

Vitamine C (ascorbinezuur)  3.000 mg
Gemiddelde zuurgraad: pH 2.3

Ingrediënten

vitamine.

Allergenen informatie
330 Vitamine C Ascorbinezuur bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

3 maal daags 1 gram (= circa 1/2 doseerlepeltje) oplossen in water bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

AOV reviews

 1. Emma

  Ik ben enorm tevreden met AOV 330 Vitamine C Ascorbinezuur poeder. De poedervorm maakt het heel gemakkelijk om de juiste dosering af te meten met het bijgeleverde doseerlepeltje. Na een paar weken voel ik al een enorm verschil in mijn immuunsysteem en ben ik niet meer zo vatbaar voor ziektes. Het helpt ook bij het verminderen van vermoeidheid en ik krijg meer energie. Ik vind het een geweldig product en zal het zeker aanbevelen aan anderen

 2. Anna

  Ik ben altijd op zoek naar goede supplementen die mij helpen mijn gezondheid op peil te houden. AOV 330 Vitamine C Ascorbinezuur poeder is een geweldig product en ik merkte al snel de voordelen van het gebruik ervan. Ik voel me energieker en mijn huid ziet er gezonder uit. Het is zo gemakkelijk te gebruiken, ik los het op in water bij mijn ontbijtmaaltijd en het smaakt prima. Ik raad dit product ten zeerste aan!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.d

Waar is vitamine c goed voor?

Je hebt vitamine C nodig omdat het een essentiële voedingsstof is die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is daarom belangrijk om voldoende vitamine C binnen te krijgen via voeding of supplementen. Vitamine C is betrokken bij veel processen in het lichaam en heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zoals de weerstand.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 330 Vitamine C Ascorbinezuur Poeder?

Het is moeilijk om een eenduidig antwoord te geven op deze vraag, omdat de ervaringen met AOV 330 Vitamine C Ascorbinezuur Poeder kunnen variëren afhankelijk van de persoon. Over het algemeen zijn de meeste gebruikers echter tevreden met het product en merken zij een verbetering van hun immuunsysteem en algehele gezondheid. Sommige mensen vinden het poeder wel wat zuur smaken, maar dat is persoonlijk.

Waarom deze aanbieding van AOV 330 Vitamine C Ascorbinezuur Poeder kopen?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen overwegen om deze aanbieding van AOV 330 Vitamine C Ascorbinezuur Poeder te kopen. Ten eerste is vitamine C een belangrijke voedingsstof die kan helpen bij het versterken van je immuunsysteem en het ondersteunen van je algehele gezondheid. Door deze aanbieding te kopen, bespaar je ook nog eens geld op de normale prijs van het product. Kortom, het is een slimme keuze voor wie op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardig supplement.

Wat zijn de voordelen van AOV 330 Vitamine C Ascorbinezuur Poeder?

AOV 330 Vitamine C Ascorbinezuur Poeder heeft verschillende voordelen. Ten eerste kan het bijdragen aan een betere weerstand en immuunsysteem, wat vooral belangrijk is in tijden van verkoudheid en griep. Daarnaast ondersteunt vitamine C de bloedvaten en zorgt het voor sterke botten en tanden. Ook is het goed voor een gezonde huid en speelt het een belangrijke rol bij de opname van ijzer in het lichaam. Ten slotte is AOV 330 Vitamine C Ascorbinezuur Poeder eenvoudig te doseren en in te nemen, wat het gebruiksgemak vergroot.

Heeft AOV 330 Vitamine C Ascorbinezuur Poeder bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van AOV 330 Vitamine C Ascorbinezuur Poeder, zolang het wordt ingenomen volgens de aanbevolen dosering. Sommige mensen kunnen echter last krijgen van diarree of maagklachten bij te hoge doses vitamine C. Raadpleeg daarom altijd een arts voordat je begint met het innemen van supplementen.