AOV 332 Vitamine C magnesium ascorbaat

 • 250 Gram
 • 250 Gram

47.50

€0.19 per Gram

AOV 332 Vitamine C Magnesium Ascorbaat is een poedervorm van vitamine C die minder zuur is dan andere vormen van vitamine C. Dit maakt het supplement mild voor de maag en darmen, waardoor het gemakkelijk door het lichaam kan worden opgenomen. Met behulp van het meegeleverde doseerlepeltje is het eenvoudig om de gewenste hoeveelheid af te meten en op te lossen in water.

Naast het ondersteunen van de afweer en het bevorderen van een goede weerstand in combinatie met vitamine D, heeft vitamine C ook andere belangrijke functies in het lichaam. Zo draagt het bij aan de conditie van de bloedvaten en het behoud van sterke botten en tanden. Daarnaast is vitamine C een krachtige antioxidant die helpt bij het neutraliseren van vrije radicalen en het bevorderen van een gezonde huid. Door de milde vorm en de eenvoudige dosering is AOV 332 Vitamine C Magnesium Ascorbaat een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een vitamine C-supplement dat gemakkelijk opneembaar is en geen vervelende bijwerkingen heeft.

Lees meer <
 • Eenvoudig te doseren en in te nemen

 • Zo min mogelijk hulp- en vulstoffen

 • Mild voor maag en darmen

Anderen kochten ook

Populair in vitamine c

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

1 + 1 Gratis
Daily Co Vitamine C 1000

Daily Co Vitamine C 1000

Nu -24%
Orthica Vitamine C1000

Orthica Vitamine C1000

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 6 gram

Magnesium ascorbaat-complex  6.000 mg
       waarvan vitamine C 5.352 mg
       en magnesium 372 mg

Ingrediënten

vitamine.

Allergenen informatie
332 Vitamine C Magnesium Ascorbaat bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1-3 maal daags 1-2 gram (=circa 3/4 – 1 1/4 doseerlepeltje (gewijzigd*)) oplossen in water of vruchtensap en direct bij een maaltijd opdrinken, tenzij anders geadviseerd.

AOV reviews

 1. Lotte

  Ik gebruik AOV 332 Vitamine C magnesium ascorbaat nu al een tijdje en ben erg tevreden met dit product. De niet-zure vorm van vitamine C is mild voor mijn maag en darmen. Het helpt mijn immuunsysteem te versterken en beschermt mijn lichaamscellen tegen invloeden van buitenaf. Ik vind het leuk dat de dosering gemakkelijk is en het doseerlepeltje bij de verpakking wordt geleverd. Ook heeft dit supplement een extra voordeel van calcium, dat goed is voor mijn botten en spieren. Ik raad dit product zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een dagelijkse boost van vitamine C.

 2. Laura

  AOV 332 Vitamine C magnesium ascorbaat heeft me echt geholpen om mijn immuunsysteem te versterken. Ik ben een fanatieke sporter en ik merk dat mijn lichaam sneller herstelt van fysieke inspanning wanneer ik dagelijks de aanbevolen hoeveelheid vitamine C inneem. Het gevoel van vermoeidheid en moeheid dat ik normaal ervaar na een intensieve training, is aanzienlijk verminderd sinds ik dit supplement gebruik. Ik vind het fijn dat het product gemakkelijk te doseren is en ik het kan oplossen in water bij mijn maaltijd. Dit supplement is zeker het proberen waard voor iedereen die zijn of haar weerstand wil verbeteren en sportprestaties wil optimaliseren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Hoge doseringen magnesium kunnen een laxerend effect hebben.

Waar is vitamine c goed voor?

Je hebt vitamine C nodig omdat het een essentiële voedingsstof is die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is daarom belangrijk om voldoende vitamine C binnen te krijgen via voeding of supplementen. Vitamine C is betrokken bij veel processen in het lichaam en heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zoals de weerstand.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 332 Vitamine C Magnesium Ascorbaat?

Gebruikers van AOV 332 Vitamine C Magnesium Ascorbaat hebben over het algemeen positieve ervaringen met dit supplement. Veel mensen vinden het prettig dat het een minder zure vorm van vitamine C is en dat het gemakkelijk op te lossen is in water. Daarnaast ervaren veel gebruikers dat het mild is voor de maag en darmen.

Waarom zou ik deze AOV 332 Vitamine C Magnesium Ascorbaat aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een vitamine C supplement dat mild is voor de maag en darmen, is AOV 332 Vitamine C Magnesium Ascorbaat een goede keuze. Bovendien is het een handige aanbieding, omdat je met het doseerlepeltje eenvoudig de gewenste hoeveelheid kunt afmeten en het supplement gemakkelijk oplost in water.

Wat zijn de voordelen van AOV 332 Vitamine C Magnesium Ascorbaat?

AOV 332 Vitamine C Magnesium Ascorbaat heeft verschillende voordelen. Zo is het een minder zure vorm van vitamine C, wat beter is voor de maag en darmen. Daarnaast is vitamine C belangrijk voor de afweer en draagt het bij aan een goede weerstand. Ook ondersteunt vitamine C een gezonde huid, sterke botten en tanden en een goede conditie van de bloedvaten.

Heeft AOV 332 Vitamine C Magnesium Ascorbaat bijwerkingen?

AOV 332 Vitamine C Magnesium Ascorbaat is over het algemeen veilig in gebruik en heeft geen bekende bijwerkingen. Het is echter altijd verstandig om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij twijfel of bijwerkingen contact op te nemen met een arts of specialist.