AOV 333 Vitamine C ascorbyl palmitaat

 • 60 Gram
 • 60 Gram

28.50

€0.48 per Gram

AOV 333 Vitamine C Ascorbyl Palmitaat is een handig supplement in poedervorm, dat goed opneembare vitamine C bevat. Dit supplement is eenvoudig te mengen met yoghurt of kwark en met behulp van het handige doseerlepeltje kunt u de juiste hoeveelheid eenvoudig afmeten. Vitamine C speelt een belangrijke rol bij het ondersteunen van de afweer en draagt mede bij aan een goede weerstand, samen met andere belangrijke stoffen zoals vitamine D. Daarnaast is vitamine C van essentieel belang voor het behoud van sterke botten en tanden, een gezonde huid en een goede conditie van de bloedvaten.

Het gebruik van AOV 333 Vitamine C Ascorbyl Palmitaat biedt vele voordelen. Zo is het een niet zure vorm van vitamine C, die mild is voor maag en darmen en daardoor goed verdragen wordt. Bovendien is dit supplement in vetoplosbare vorm verkrijgbaar, wat de opname en effectiviteit van vitamine C verhoogt. Het ondersteunen van de afweer en het behoud van een goede weerstand zijn cruciaal voor het behoud van een gezond lichaam. Met AOV 333 Vitamine C Ascorbyl Palmitaat draagt u op een eenvoudige manier bij aan een gezonde levensstijl en een optimale gezondheid.

Lees meer <
 • Niet-zure vorm van vitamine C en daarom mild voor maag en darmen

 • Vitamine C ascorbyl palmitaat in poedervorm is eenvoudig te doseren

 • Vetoplosbare vorm van vitamine C

Anderen kochten ook

Populair in vitamine c

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

1 + 1 Gratis
Daily Co Vitamine C 1000

Daily Co Vitamine C 1000

Nu -24%
Orthica Vitamine C1000

Orthica Vitamine C1000

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 gram

Ascorbyl palmitaat 2.000 mg
       waarvan vitamine C  860 mg

Ingrediënten

vitamine.

Allergenen informatie
333 Vitamine C Ascorbyl Palmitaat bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

2 maal daags 1 gram (= circa 1 doseerlepeltjes) vermengen met kwark of yoghurt, tenzij anders geadviseerd.

AOV reviews

 1. Marieke

  Eindelijk een product gevonden in poedervorm! Ik meng het door mijn yoghurt in de ochtend. Zelf veel moeite met het slikken van pillen, dus dit is een enorme uitkomst.

 2. Lisa

  De AOV 333 Vitamine C Ascorbyl Palmitaat is een fantastisch product dat wonderen doet voor mijn weerstand! Het is een gemakkelijk opneembare vorm van vitamine C die mijn lichaam helpt te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ik vind het geweldig dat deze poedervorm van vitamine C ook mild is voor mijn maag en darmen, waardoor ik het zonder enige problemen kan gebruiken. En het beste deel? Het wordt geleverd met een handig doseerlepeltje, zodat ik altijd de juiste hoeveelheid kan afmeten. Ik zou dit product ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig vitamine C-supplement dat echt werkt!

 3. Daphne

  Als fanatieke sporter merk ik dat de AOV 333 Vitamine C Ascorbyl Palmitaat een echt verschil maakt! Deze vitamine C-poeder is gemakkelijk te mengen met mijn favoriete yoghurt of kwark en laat me direct een boost krijgen van energie en vitaliteit. Bovendien helpt het me om mijn immuunsysteem tijdens en na mijn intense trainingen te versterken, waardoor ik me de hele dag energiek en gezond voel. Ik ben echt blij met dit product en zou het aan iedereen aanbevelen die zijn sportprestaties wil optimaliseren!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Bewaren op een koele, droge en donkere plaats, buiten bereik van kinderen.

Waar is vitamine c goed voor?

Je hebt vitamine C nodig omdat het een essentiële voedingsstof is die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is daarom belangrijk om voldoende vitamine C binnen te krijgen via voeding of supplementen. Vitamine C is betrokken bij veel processen in het lichaam en heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zoals de weerstand.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 333 Vitamine C Ascorbyl Palmitaat?

Veel mensen ervaren dat deze vitamine C in poedervorm goed wordt opgenomen en mild is voor de maag en darmen. Het is gemakkelijk te mengen met (volle) yoghurt of kwark en het doseerlepeltje maakt het eenvoudig om de gewenste hoeveelheid af te meten. Daarnaast wordt AOV 333 Vitamine C Ascorbyl Palmitaat gewaardeerd omdat het ondersteunt bij de afweer, zorgt voor een goede weerstand en belangrijk is voor verschillende lichaamsfuncties.

Waarom zou ik deze aanbieding van AOV 333 Vitamine C Ascorbyl Palmitaat kopen?

Deze aanbieding is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een goede opneembare vorm van vitamine C. Door de niet zure vorm is het mild voor maag en darmen, en de vetoplosbare vorm maakt het nog gemakkelijker voor het lichaam om te absorberen. Bovendien is vitamine C essentieel voor een goede weerstand en ondersteunt het de afweer. Met deze aanbieding bespaart u ook nog eens geld en haalt u het meeste uit uw aankoop.

Wat zijn de voordelen van AOV 333 Vitamine C Ascorbyl Palmitaat?

Er zijn verschillende voordelen van AOV 333 Vitamine C Ascorbyl Palmitaat. Allereerst is het een goed opneembare vorm van vitamine C die mild is voor de maag en darmen. Het ondersteunt de afweer en zorgt voor een goede weerstand, en is belangrijk voor een goede conditie van de bloedvaten, sterke botten en tanden, en een gezonde huid. Bovendien is deze vitamine C gemakkelijk te mengen met (volle) yoghurt of kwark, en het doseerlepeltje maakt het eenvoudig om de gewenste hoeveelheid af te meten.

Heeft AOV 333 Vitamine C Ascorbyl Palmitaat bijwerkingen?

Over het algemeen heeft AOV 333 Vitamine C Ascorbyl Palmitaat geen bijwerkingen. Deze vitamine C in poedervorm is mild voor de maag en darmen en de niet zure vorm zorgt ervoor dat het lichaam het gemakkelijk kan opnemen. Echter, als u gevoelig bent voor vitamine C of andere supplementen, is het altijd verstandig om uw arts te raadplegen voordat u dit product gebruikt. Hetzelfde geldt als u medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft.