Davitamon Vitamine C + Echinacea

 • 20 Tabletten
 • 20 Tabletten

8.99

€0.45 per Tabletten

Davitamon Vitamine C + Echinacea Tabletten bevatten een combinatie van vitamine C, echinacea-extract en zink die de weerstand van het lichaam ondersteunen en het natuurlijke afweermechanisme van het lichaam helpen versterken. Vitamine C en zink helpen bij het beschermen van lichaamscellen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en dragen bij aan het behoud van een gezond immuunsysteem. Daarnaast ondersteunt vitamine C het energieniveau van het lichaam en helpt vermoeidheid te verminderen. De toevoeging van echinacea-extract aan de formule kan ook helpen bij het bestrijden van verkoudheid en griep, hoewel de gezondheidsclaims voor echinacea nog worden geëvalueerd.

Davitamon Vitamine C + Echinacea Tabletten bieden vele voordelen voor de gezondheid en kunnen een belangrijke aanvulling zijn op de dagelijkse voeding. Deze tabletten kunnen helpen bij het behoud van een gezond immuunsysteem en kunnen beschermen tegen invloeden van buitenaf die de gezondheid kunnen schaden. Bovendien kan de toevoeging van echinacea-extract helpen bij het verminderen van de symptomen van verkoudheid en griep, waardoor het lichaam sneller kan herstellen. Dit maakt Davitamon Vitamine C + Echinacea Tabletten een nuttige en effectieve manier om de gezondheid en het welzijn van het lichaam te ondersteunen en te beschermen.

Lees meer <
 • Goed voor het immuunsysteem

 • Ondersteunt de afweer van het lichaam

 • Beschermt tegen invloeden van buitenaf

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine c

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

1 + 1 Gratis
Daily Co Vitamine C 1000

Daily Co Vitamine C 1000

Nu -24%
Orthica Vitamine C1000

Orthica Vitamine C1000

Ingrediënten

Samenstelling per dagelijkse dosering van 1 tablet

    RI*
Vitamine C 500 mg 625%
Zink 10 mg 100%
Echinacea purpurea-extract 100 mg  
Equivalent aan Echinacea purpurea wortel 500 mg  
Inuline 250 mg  

* Referentie inname

Ingrediënten
Vitamine C, inuline, Echinacea purpureaextract, antiklontermiddelen: siliciumdioxide, vetzuren, magnesiumzouten van vetzuren, glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, maltodextrine, bevochtigingsmiddel: vernette cellulosegom, vulstof: microkristallijne cellulose, zink, kleurstoffen: ijzeroxiden, titaandioxide, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met azijnzuur.

Gebruik

Met voldoende water tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

Davitamon reviews

 1. willem

  Gebruik dit ter ondersteuning van de weerstand. Ben altijd in de wintermaanden vaak ziek, en dit jaar is het nog niet voorgekomen.

 2. Fleur

  Ik ben erg tevreden met de Davitamon Vitamine C + Echinacea-supplementen! Sinds ik ze begon te nemen, heb ik gemerkt dat mijn immuunsysteem veel beter functioneert. Ik heb minder last van verkoudheid en griep, wat me meer energie geeft om mijn drukke dagen door te komen. Bovendien zijn de tabletten gemakkelijk in te nemen en hebben ze geen rare nasmaak. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om hun immuunsysteem te versterken.

 3. Femke

  Als iemand die vaak last heeft van allergieën, was ik op zoek naar een supplement dat mijn immuunsysteem zou kunnen ondersteunen en me zou helpen om gezond te blijven. Gelukkig heb ik de Davitamon Vitamine C + Echinacea-supplementen ontdekt en ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit product! Het heeft mijn immuunsysteem versterkt en heeft ervoor gezorgd dat ik minder allergische reacties heb dan ooit tevoren. De tabletten zijn ook gemakkelijk te slikken en hebben een aangename smaak. Ik raad deze supplementen zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om hun gezondheid te ondersteunen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Bij kamertemperatuur op een droge en donkere plaats bewaren.

Waar is vitamine c goed voor?

Je hebt vitamine C nodig omdat het een essentiële voedingsstof is die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is daarom belangrijk om voldoende vitamine C binnen te krijgen via voeding of supplementen. Vitamine C is betrokken bij veel processen in het lichaam en heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zoals de weerstand.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Davitamon Vitamine C + Echinacea Tabletten?

Er zijn verschillende ervaringen met Davitamon Vitamine C + Echinacea Tabletten. Sommige gebruikers geven aan dat het product hen heeft geholpen bij het voorkomen van verkoudheid en griep, en dat het hun weerstand heeft versterkt. Anderen geven aan dat het product geen effect heeft gehad op hun klachten. Het is belangrijk om te onthouden dat elk lichaam anders reageert op supplementen.

Waarom deze aanbieding van Davitamon Vitamine C + Echinacea Tabletten kopen?

Door deze aanbieding van Davitamon Vitamine C + Echinacea Tabletten te kopen, kun je profiteren van de voordelen van vitamine C, echinacea-extract en zink voor een versterkte weerstand en bescherming tegen invloeden van buitenaf. Bovendien is deze aanbieding voordeliger dan het kopen van de tabletten afzonderlijk.

Wat zijn de voordelen van Davitamon Vitamine C + Echinacea Tabletten?

Davitamon Vitamine C + Echinacea Tabletten bevatten een combinatie van vitamine C, echinacea-extract en zink, die kunnen helpen bij het versterken van de weerstand en beschermen tegen invloeden van buitenaf. Vitamine C kan bovendien het energieniveau ondersteunen en vermoeidheid verminderen.

Heeft Davitamon Vitamine C + Echinacea Tabletten bijwerkingen?

Er zijn over het algemeen geen bijwerkingen bekend van Davitamon Vitamine C + Echinacea Tabletten. Omdat het een natuurlijk product is, zijn de risico’s van bijwerkingen laag. Het is echter altijd belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en bij twijfel of bijwerkingen contact op te nemen met een arts.