Orthica Acid Free C-1000 SR

Orthica Acid Free C-1000 SR Tabletten is een supplement dat een hoog gedoseerde vorm van vitamine C bevat in de vorm van calciumascorbaat. Deze vorm van vitamine C is mild voor de maag en wordt gereguleerd afgegeven, waardoor het langer in het lichaam beschikbaar blijft. Vitamine C speelt een belangrijke rol in het ondersteunen van het immuunsysteem en het beschermen van gezonde cellen. Bovendien vermindert het de vermoeidheid en helpt het energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Het bevordert ook de opname van ijzer uit de voeding en draagt bij aan een goede conditie van de bloedvaten.

Daarnaast is Orthica Acid Free C-1000 SR Tabletten een duurzaam supplement. De flacons zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), waardoor er bijgedragen wordt aan een meer circulaire economie en er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden. Dit maakt het supplement niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor het milieu. Het is vrij van synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen en geschikt voor vegetariërs en veganisten. Kortom, Orthica Acid Free C-1000 SR Tabletten biedt niet alleen gezondheidsvoordelen, maar ook duurzame voordelen voor het milieu.

Lees meer <
  • Niet-zure vorm van vitamine C, mild voor de maag

  • SR staat voor gereguleerde afgifte

  • Bevordert opname ijzer uit voeding

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine c

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

1 + 1 Gratis
Daily Co Vitamine C 1000

Daily Co Vitamine C 1000

Nu -24%
Orthica Vitamine C1000

Orthica Vitamine C1000

Ingrediënten

Samenstelling per tablet

Vitamine C (calciumascorbaat) 1000 mg

Ingrediënten

Calciumascorbaat, Vulstof (hydroxypropylmethylcellulose, micorkristallijne cellulose), antiklontermiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat, talk), kleurstof (titaandioxide, ijzeroxide), glansmiddel (glycerine, carnaubawas).

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Orthica reviews

  1. Amber

    Ik ben zeer tevreden met de Orthica Acid Free C-1000 SR. De vitamine C wordt langzaam aan mijn lichaam afgegeven, waardoor ik gedurende de dag een constante hoeveelheid aan vitamine C binnenkrijg. Dit product helpt mij om mijn weerstand op peil te houden en de effecten van stress te verminderen. Bovendien is de tablet makkelijk in te nemen en smaakt het niet zuur zoals andere vitamine C supplementen.

  2. Melissa

    Ik kan de Orthica Acid Free C-1000 SR van harte aanbevelen. Dit supplement biedt mij langdurige ondersteuning voor mijn immuunsysteem en helpt mij om vermoeidheid te verminderen. Ik heb al jaren last van maagklachten door andere vitamine C supplementen, maar met dit product heb ik daar geen last meer van. De capsules zijn ook nog eens makkelijk mee te nemen, waardoor ik ze overal kan innemen. Kortom, een top product!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Waar is vitamine c goed voor?

Je hebt vitamine C nodig omdat het een essentiële voedingsstof is die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is daarom belangrijk om voldoende vitamine C binnen te krijgen via voeding of supplementen. Vitamine C is betrokken bij veel processen in het lichaam en heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zoals de weerstand.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Acid Free C-1000 SR Tabletten?

Er zijn veel positieve ervaringen met Orthica Acid Free C-1000 SR Tabletten. Mensen zijn tevreden over de niet-zure vorm van vitamine C, waardoor het mild is voor de maag en darmen. Ook de gereguleerde afgifte zorgt ervoor dat de vitamine C langzaam wordt afgegeven en langer ter beschikking blijft in het lichaam. Veel gebruikers merken een verbetering in hun afweer en immuunsysteem, en ook de vermindering van vermoeidheid en moeheid wordt als positief ervaren. Bovendien vinden mensen het fijn dat de supplementen geschikt zijn voor vegetariërs en veganisten.

Waarom deze Orthica Acid Free C-1000 SR Tabletten aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement met vitamine C dat mild is voor de maag en darmen en een gereguleerde afgifte heeft, dan is de Orthica Acid Free C-1000 SR Tabletten aanbieding zeker het overwegen waard. Bovendien draagt deze vorm van vitamine C bij aan de bescherming van gezonde lichaamscellen en heeft het een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Ook bevordert het de opname van ijzer uit de voeding en draagt het bij aan een goede conditie van de bloedvaten. Door de duurzame verpakking van gerecycled plastic (rPET) te kiezen, draag je bij aan een meer circulaire economie.

Wat zijn de voordelen van Orthica Acid Free C-1000 SR Tabletten?

De voordelen van Orthica Acid Free C-1000 SR Tabletten zijn dat het een niet-zure vorm van vitamine C is, mild voor de maag en de darmen. Door de gereguleerde afgifte wordt de vitamine C langzaam aan het bloed afgegeven en blijft het langer ter beschikking in het lichaam. Vitamine C ondersteunt de afweer van het lichaam en draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem. Daarnaast heeft het een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid en helpt het energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Ook bevordert het de opname van ijzer uit de voeding en draagt het bij aan een goede conditie van de bloedvaten. Tot slot draagt vitamine C bij aan de normale werking van zenuwen en aan het functioneren van het geheugen.

Heeft Orthica Acid Free C-1000 SR Tabletten bijwerkingen?

In het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van Orthica Acid Free C-1000 SR Tabletten. Omdat het een niet-zure vorm van vitamine C is, is het mild voor de maag en darmen en is de kans op maagklachten klein. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Bij twijfel of bijwerkingen is het altijd verstandig om contact op te nemen met