Orthica C-500 Pureway

Orthica C-500 PureWay Tabletten zijn supplementen die lipide metabolieten bevatten, waardoor de vitamine C beter opneembaar is en een langere werking heeft dan andere vormen van vitamine C. Vitamine C heeft veel voordelen voor het lichaam, zoals het ondersteunen van het immuunsysteem en het beschermen van gezonde lichaamscellen als antioxidant. Het helpt ook vermoeidheid en moeheid verminderen, energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten, en de opname van ijzer te bevorderen. Bovendien is het goed voor de conditie van de bloedvaten, het zenuwstelsel en het geheugen. Bij het nemen van 200 mg extra vitamine C naast de aanbevolen dagelijkse dosis van 80 mg draagt vitamine C bij aan het behoud van een goede weerstand tijdens en na fysieke inspanning.

Naast de voordelen van vitamine C, zijn de Orthica C-500 PureWay Tabletten ook duurzaam verpakt. De supplementen worden geleverd in flacons van 100% gerecycled plastic (rPET), wat bijdraagt aan een circulaire economie. Het gebruik van rPET zorgt ervoor dat er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden, wat de impact op het milieu vermindert. Door te kiezen voor Orthica C-500 PureWay Tabletten ondersteun je niet alleen je eigen gezondheid, maar ook een duurzamere toekomst.

Lees meer <
 • PureWay-C™ is door de lipide metabolieten beter opneembaar en langer actief dan andere vormen van vitamine C

 • Beter opneembare vitamine C

 • Mild voor maag en darmen

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in vitamine c

2+1 Gratis
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine C 1000

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitals Vitamine C + D3 gummies

Vitals Vitamine C + D3 gummies

Ingrediënten

Samenstelling per tablet

    *RI
Vitamine C (ascorbinezuur) 500 mg 625%

*RI= Referentie Inname

Ingrediënten

Ascorbinezuur (PureWay-C™), vulstof (microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat, stearinezuur), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose).

Allergenen informatie
Vrij van gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Gebruik

Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 tablet per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De maximale dosering is 2 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dagdosering niet overschrijden. PureWay-C™ is door de lipide metabolieten beter opneembaar en langer actief dan andere vormen van vitamine C. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.

Orthica reviews

 1. Robin

  De Orthica C-500 PureWay Tabletten zijn een geweldige aanvulling op mijn dagelijkse vitamine-inname en ik voel me energieker dan ooit tevoren.

 2. Bas

  Ik ben blij dat ik heb gekozen voor de duurzame verpakking van Orthica C-500 PureWay Tabletten, terwijl ik mijn immuunsysteem versterk en mijn lichaam bescherm met deze effectieve vitamine C-supplementen.

 3. Lotte

  Ik ben zeer tevreden met de Orthica C-500 PureWay Tabletten. De vitamine C wordt goed door het lichaam opgenomen, dus ik merk echt het verschil in mijn algehele gezondheid. Ik voel me minder vermoeid en mijn immuunsysteem lijkt sterker te zijn. Bovendien is het geweldig om te weten dat de verpakking duurzaam is en bijdraagt aan een betere toekomst voor ons allemaal. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan iedereen die een boost nodig heeft voor hun gezondheid en het milieu wil ondersteunen.

 4. Anna

  Deze Orthica C-500 PureWay Tabletten zijn absolute helden. Ik heb gemerkt dat ze een geweldige ondersteuning bieden voor mijn conditie van de bloedvaten, het zenuwstelsel en het geheugen. Mijn voedingscoach adviseerde mij ook om extra vitamine C te nemen naast mijn dagelijkse voeding, zeker voor mijn fysieke inspanningen. Het is goed om te weten dat deze tabletten een langere werking hebben dan andere vormen van vitamine C. Bovendien vind ik het een pluspunt dat de verpakking duurzaam is en bijdraagt aan een circulaire economie. Een geweldig product dat ik zeker blijf gebruiken!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Waar is vitamine c goed voor?

Je hebt vitamine C nodig omdat het een essentiële voedingsstof is die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is daarom belangrijk om voldoende vitamine C binnen te krijgen via voeding of supplementen. Vitamine C is betrokken bij veel processen in het lichaam en heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zoals de weerstand.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica C-500 PureWay Tabletten?

De ervaringen met Orthica C-500 PureWay Tabletten zijn over het algemeen positief. Gebruikers melden dat ze zich energieker voelen en dat de tabletten hebben geholpen bij het verminderen van vermoeidheid. Ook wordt de goede werking van het immuunsysteem genoemd als positieve ervaring.

Waarom deze Orthica C-500 PureWay Tabletten aanbieding kopen?

Deze aanbieding voor Orthica C-500 PureWay Tabletten is een uitstekende kans om de voordelen van dit supplement te ervaren. Door de lipide metabolieten in deze tabletten is de vitamine C beter opneembaar en heeft het een langere werking dan andere vormen van vitamine C. Bovendien helpen deze tabletten bij het verminderen van vermoeidheid en moeheid, dragen ze bij aan een goede weerstand en zijn ze goed voor de huid.

Wat zijn de voordelen van Orthica C-500 PureWay Tabletten?

Orthica C-500 PureWay Tabletten hebben verschillende voordelen. Zo ondersteunt vitamine C in deze tabletten de afweer van het lichaam en draagt het bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem. Daarnaast heeft vitamine C een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid, helpt het energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en bevordert het de opname van ijzer uit de voeding. Ook is vitamine C van belang voor een goede conditie van de bloedvaten en ondersteunt het de normale werking van het zenuwstelsel en het geheugen.

Heeft Orthica C-500 PureWay Tabletten bijwerkingen?

Over het algemeen worden er geen bijwerkingen gemeld bij het gebruik van Orthica C-500 PureWay Tabletten. Het is echter wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Bij twijfel is het altijd verstandig om een arts of apotheker te raadplegen voordat je dit of elk ander voedingssupplement gebruikt.