Orthica C 1000 SR

24.95

Orthica Vitamine C1000 SR is een voedingssupplement met een geconcentreerde dosis van 1000 mg vitamine C en 40 mg citrusfruitextract met bioflavonoïden. De vitamine C wordt geleidelijk aan het bloed afgegeven, dankzij de gereguleerde afgifte (sustained release). Hierdoor blijft de vitamine C gedurende een langere periode in het lichaam actief. Vitamine C speelt een belangrijke rol bij het behoud van een goede weerstand en immuunsysteem. Bovendien biedt het bescherming voor gezonde lichaamscellen en bevordert het de opname van ijzer uit voeding. Ook draagt het bij aan een goede conditie van de bloedvaten en vermindert het vermoeidheid en futloosheid. Orthica Vitamine C1000 SR is verpakt in flacons van 100% gerecycled plastic (rPET), waardoor er bijgedragen wordt aan een circulaire economie.

Naast het behoud van een goede gezondheid biedt Orthica Vitamine C1000 SR nog meer voordelen. Het supplement heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en draagt bij aan de geestelijke veerkracht. Daarnaast helpt het energie vrij te maken uit voeding en is het van belang voor een goed functionerend zenuwstelsel. Door te kiezen voor flacons van 100% gerecycled plastic (rPET), draagt Orthica bij aan een duurzamere toekomst en het verminderen van de hoeveelheid nieuw geproduceerd plastic. Dit maakt Orthica Vitamine C1000 SR niet alleen goed voor je eigen gezondheid, maar ook voor het milieu.

Lees meer <
  • Krachtige dosering vitamine C

  • Bevat 25mg citrusfruitextract met 35% bioflavonoïden en 5mg rutine

  • Helpt bij futloosheid en vermoeidheid

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine c

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

1 + 1 Gratis
Daily Co Vitamine C 1000

Daily Co Vitamine C 1000

Nu -24%
Orthica Vitamine C1000

Orthica Vitamine C1000

Ingrediënten

Samenstelling per tablet

RI*
Vitaminen
vitamine C (ascorbinezuur) 1000 mg 1250%
Kruiden – planten(bestanddelen)
Citrusextract (35% bioflavonoïden) 40 mg

* referentie inname

Ingrediënten

ascorbinezuur, vulstof (microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, tricalciumfosfaat), antiklontermiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, talk), Citrusextract, raapzaadolie, glansmiddel (glycerine, carnaubawas).

Allergenen informatie
Bevat geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Orthica reviews

  1. Iris

    Ik ben erg blij met de Orthica C 1000 SR! Het is een niet-zure vorm van vitamine C, wat betekent dat het mild is voor mijn maag en darmen. Bovendien heeft het een gereguleerde afgifte, waardoor ik geleidelijk aan de vitamine C binnenkrijg en de voordelen ervan optimaal benut. Ik merk dat mijn immuunsysteem sterker is geworden sinds ik deze supplementen neem en ik voel me overall gezonder en energieker.

  2. Julia

    Als iemand met een gevoelige maag was ik altijd sceptisch over het nemen van vitamine C supplementen, maar de Orthica C 1000 SR heeft mijn zorgen weggenomen. De niet-zure formulering zorgt ervoor dat ik de voordelen krijg zonder enig ongemak of bijwerkingen. Ik heb gemerkt dat mijn wondgenezing sneller gaat en mijn huid er beter uitziet sinds ik begonnen ben met het nemen van dit supplement. Er is geen twijfel dat ik blijf het nemen van de Orthica C 1000 SR!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Waar is vitamine c goed voor?

Je hebt vitamine C nodig omdat het een essentiële voedingsstof is die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is daarom belangrijk om voldoende vitamine C binnen te krijgen via voeding of supplementen. Vitamine C is betrokken bij veel processen in het lichaam en heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zoals de weerstand.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Vitamine C1000 SR?

Er zijn veel positieve ervaringen met Orthica Vitamine C1000 SR. Veel gebruikers geven aan dat het supplement hen helpt bij het behouden van een goede weerstand en het verminderen van vermoeidheid. Ook wordt de duurzame verpakking van 100% gerecycled plastic (rPET) door gebruikers gewaardeerd.

Waarom deze Orthica Vitamine C1000 SR aanbieding kopen?

De Orthica Vitamine C1000 SR aanbieding is een goede kans om dit supplement uit te proberen. Door de gereguleerde afgifte van vitamine C wordt deze over een langere periode in het lichaam afgegeven, waardoor je langdurig profiteert van de voordelen van vitamine C. Bovendien draagt vitamine C bij aan een heldere geest en vermindert het vermoeidheid, waardoor je je energieker voelt.

Wat zijn de voordelen van Orthica Vitamine C1000 SR?

Orthica Vitamine C1000 SR heeft verschillende voordelen. Het supplement draagt bij aan een goede weerstand en het normale functioneren van het immuunsysteem. Ook beschermt vitamine C gezonde lichaamscellen en helpt het vermoeidheid en futloosheid te verminderen. Daarnaast bevordert vitamine C de opname van ijzer uit voeding en de opname van ijzer in het bloed. Tot slot draagt vitamine C bij aan een goede conditie van de bloedvaten en geestelijke veerkracht.

Heeft Orthica Vitamine C1000 SR bijwerkingen?

Orthica Vitamine C1000 SR heeft over het algemeen geen bijwerkingen bij normaal gebruik. Het is echter wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden, omdat dit tot maag- en darmklachten kan leiden. Ook is het verstandig om bij gebruik van medicatie eerst een arts te raadplegen, omdat vitamine C de werking van sommige medicijnen kan beïnvloeden.