Orthica Vitamine C 1500 SR

30.85

Orthica Vitamine C-1500 SR Tabletten bevat 1500 mg vitamine C en 25 mg rozenbottelextract. De tabletten zijn hoog gedoseerd en door gereguleerde afgifte is de vitamine C langer beschikbaar in het lichaam. Vitamine C heeft diverse voordelen, waaronder het beschermen van gezonde lichaamscellen, het ondersteunen van het immuunsysteem, het verminderen van vermoeidheid en moeheid, en het vrijmaken van energie uit voeding. Daarnaast draagt vitamine C bij aan een heldere geest en is het belangrijk voor het zenuwstelsel en de hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen. De tabletten zijn lactose-, gluten-, en sojavrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Orthica draagt bij aan een duurzame toekomst door de supplementen vanaf nu terug te vinden in een duurzamere verpakking. De flacons zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), waarmee er wordt bijgedragen aan een meer circulaire economie. Door te kiezen voor rPET hoeft er geen nieuw plastic geproduceerd te worden, wat de druk op het milieu vermindert. De verpakking is niet alleen duurzamer, maar ook nog eens lactose-, gluten-, en sojavrij, waardoor het voor een breder publiek geschikt is. Door deze duurzame verpakking te gebruiken, levert Orthica een bijdrage aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lees meer <
 • SR staat voor gereguleerde afgifte

 • Helpt het afweersysteem

 • Beschermt tegen oxidatieve schade

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine c

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

1 + 1 Gratis
Daily Co Vitamine C 1000

Daily Co Vitamine C 1000

Nu -24%
Orthica Vitamine C1000

Orthica Vitamine C1000

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

  RI*
Vitaminen:

vitamine C (ascorbinezuur)

 

1500 mg

Kruiden – planten(bestanddelen):

Rosa canina-extract (rozenbottel) (4:1)

 

25 mg

 

*Referentie Inname

Ingrediënten
ascorbinezuur, vulstof (microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose), antiklontermiddel (tricalciumfosfaat, stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide), Rosa canina poeder, glansmiddel (glycerine, carnaubawas).

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag gedurende een korte periode, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.

Orthica reviews

 1. Sieb

  Het was ontzettend snel geleverd! Verder ook tevreden over het product.

 2. Michelle

  Ik ben enorm blij met de Orthica Vitamine C 1500 SR. Deze hoog gedoseerde vitamine C zorgt ervoor dat ik me dagelijks energiek en fit voel. Ik merk ook dat mijn huid er gezonder uitziet en mijn weerstand verbeterd is sinds ik deze vitamine C supplementen gebruik. Het feit dat de vitamine C geleidelijk aan wordt afgegeven in het lichaam zorgt ervoor dat ik geen last heb van een energiedip gedurende de dag. Ik raad deze vitamine C supplementen zeker aan!

 3. Maria

  De Orthica Vitamine C 1500 SR heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb eerder vitamine C supplementen gebruikt, maar de gereguleerde afgifte van deze supplementen zorgt ervoor dat ik de voedingsstoffen geleidelijk binnenkrijg. Het rozenbottelextract in het product is een fijne toevoeging en ik merk dat mijn huid er gezonder uitziet sinds ik het product gebruik. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoog gedoseerde vitamine C supplement.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur.

Waar is vitamine c goed voor?

Je hebt vitamine C nodig omdat het een essentiële voedingsstof is die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is daarom belangrijk om voldoende vitamine C binnen te krijgen via voeding of supplementen. Vitamine C is betrokken bij veel processen in het lichaam en heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zoals de weerstand.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Vitamine C-1500 SR Tabletten?

Er zijn verschillende ervaringen met Orthica Vitamine C-1500 SR Tabletten. Sommige mensen geven aan dat ze zich energieker voelen na het gebruik van dit supplement. Ook wordt de huid van sommige gebruikers gezonder en stralender. Anderen geven aan dat het supplement hen helpt bij het verminderen van vermoeidheid en dat het immuunsysteem versterkt lijkt te worden. Het is wel belangrijk om te onthouden dat de ervaringen van mensen kunnen verschillen en dat Orthica Vitamine C-1500 SR Tabletten niet voor iedereen geschikt zijn.

Waarom deze Orthica Vitamine C-1500 SR Tabletten aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een hoog gedoseerd vitamine C-supplement dat geschikt is voor vegetariërs en veganisten, dan is deze aanbieding zeker de moeite waard. Bovendien zijn de Orthica Vitamine C-1500 SR Tabletten verpakt in 100% gerecycled plastic, waardoor je bijdraagt aan een meer circulaire economie. Door de gereguleerde afgifte van vitamine C zijn de tabletten langer beschikbaar in het lichaam en kunnen ze helpen bij het verminderen van vermoeidheid en het versterken van het immuunsysteem.

Wat zijn de voordelen van Orthica Vitamine C-1500 SR Tabletten?

Orthica Vitamine C-1500 SR Tabletten hebben verschillende voordelen. Het supplement bevat een hoge dosering vitamine C en rozenbottelextract, wat kan bijdragen aan een gezonder lichaam en een sterker immuunsysteem. Daarnaast helpt vitamine C bij het verminderen van vermoeidheid en moeheid en draagt het bij aan de vorming van collageen voor een gunstige werking van de bloedvaten. Vitamine C zorgt ook voor extra ijzer en kan bijdragen aan een heldere geest. Het supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten en is lactose-, gluten- en sojavrij. Bovendien zijn de Orthica Vitamine C-1500 SR Tabletten verpakt in duurzaam gerecycled plastic.

Heeft Orthica Vitamine C-1500 SR Tabletten bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van Orthica Vitamine C-1500 SR Tabletten, tenzij je overgevoelig bent voor een van de ingrediënten. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Bij twijfel of bijwerkingen is het altijd verstandig om contact op te nemen met een arts of een deskundige op het gebied van voedingssupplementen.