Royal Green Camu Camu + Vitamine C

Royal Green Camu Camu Vitamine C is een natuurlijk voedingssupplement dat een plantaardige bron van vitamine C biedt. Camu Camu, een kleine boom die voorkomt in het Amazonegebied van Peru, produceert groen tot oranjerode vruchten met een diameter van 2-3 centimeter en bevat de hoogste concentratie van vitamine C in fruit op aarde. Deze vitamine C wordt geleverd in een “full spectrum” vorm met honderden extra plantenstoffen, zoals bioflavonoïden, enzymen, mineralen, en aminozuren. Het is belangrijk om op te merken dat veel andere voedingssupplementen Camu Camu mengen met goedkopere ingrediënten om kosten te besparen, wat de effectiviteit van het product vermindert. In tegenstelling tot deze supplementen garandeert Royal Green een 100% pure Camu Camu van de hoogste kwaliteit en concentratie (30:1), waarbij 30.000 kg Camu Camu wordt geoogst voor 1000 kg Royal Green geconcentreerde Camu Camu poeder.

Royal Green Camu Camu Vitamine C heeft vele voordelen voor de gezondheid, waaronder het ondersteunen van het immuunsysteem en het verminderen van vermoeidheid en moeheid. Vitamine C draagt ook bij aan de normale werking van het zenuwstelsel en speelt een belangrijke rol bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Bovendien is Royal Green Camu Camu Vitamine C 100% wildcrafted en afkomstig uit het Amazonegebied, wat betekent dat het op een duurzame en ethische manier is verkregen. Door te kiezen voor Royal Green Camu Camu Vitamine C, krijgt u dus niet alleen een hoogwaardig voedingssupplement, maar draagt u ook bij aan het behoud van het milieu en de lokale gemeenschappen.

Lees meer <
 • Biologische vitamine C van Camu Camu, verrijkt met bioflavonoïden en enzymen

 • 100% plantaardig en dus geen synthetische vorm van vitamine C

 • Ondersteunt het immuunsysteem

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine c

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

1 + 1 Gratis
Daily Co Vitamine C 1000

Daily Co Vitamine C 1000

Nu -24%
Orthica Vitamine C1000

Orthica Vitamine C1000

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Energie 2 kcal / 8,4 KJ
Camu camu 500 mg
Koolhydraten 0,42 gram
– waarvan suikers 0,026 gram
Eiwitten 0,026 gram
Vet < 0,01 gram
– waarvan verzadigd < 0,01 gram
– waarvan meervoudig onverzadigd < 0,01 gram
Vezels 0,12 gram
Natrium 0,03 mg
Vitamine C 60 mg – 75% ADH*
*ADH – Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingrediënten
Camu Camu/fruit uit Peru (Myrciaria dubia) 500 mg & plantaardige cellulose (capsule).

Gebruik

1 capsule per dag, liefst bij een maaltijd.

Royal green reviews

 1. Thobias

  Sinds dat ik gebruik maak van de royal green camu camu zijn mijn ontstekingswaarden gedaald. Dit was ook de reden, dus ben tevreden!

 2. Dave

  Royal Green Camu Camu Vitamine C is een geweldige aanvulling op mijn dagelijkse routine. Ik voel me energieker en gezonder dan ooit tevoren

 3. Niels

  Ik ben blij dat ik eindelijk een 100% pure Camu Camu van de hoogste kwaliteit heb gevonden. Royal Green Camu Camu Vitamine C heeft mijn immuunsysteem versterkt en mijn huid gezonder gemaak

 4. Lisa

  Ik ben erg blij dat ik Royal Green Camu Camu + Vitamine C heb ontdekt! Deze formule bevat niet alleen natuurlijke vitamine C, maar ook honderden andere gezonde plantenstoffen. Het is geweldig om te weten dat ik mijn lichaam op een gezonde manier ondersteun. Ik merk dat ik me door het gebruik van dit product gezonder en energieker voel en ik raad het zeker aan aan anderen die een boost willen geven aan hun immuunsysteem.

 5. Fleur

  Het is zo fijn om een vitamine C-supplement te vinden dat puur natuurlijk is! Royal Green Camu Camu + Vitamine C bevat alleen de beste ingrediënten en is vrij van synthetische stoffen. Ik vind het geweldig dat het een hele lijst van gezonde plantenstoffen bevat waardoor ik me goed voel bij het nemen ervan. Het is mijn favoriete supplement geworden en ik blijf het zeker gebruiken voor een gezond lichaam en een stralende huid.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Koel en droog bewaren, buiten het bereik van jonge kinderen. Zoals bij elk voedingssupplement: raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.

Waar is vitamine c goed voor?

Je hebt vitamine C nodig omdat het een essentiële voedingsstof is die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is daarom belangrijk om voldoende vitamine C binnen te krijgen via voeding of supplementen. Vitamine C is betrokken bij veel processen in het lichaam en heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zoals de weerstand.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Royal Green Camu Camu Vitamine C?

Er zijn veel positieve ervaringen met Royal Green Camu Camu Vitamine C. Gebruikers geven aan dat ze zich beter voelen en meer energie hebben na het gebruik van dit voedingssupplement. Ook wordt de goede kwaliteit van het product benadrukt en het feit dat het 100% pure Camu Camu bevat.

Waarom deze Royal Green Camu Camu Vitamine C aanbieding kopen?

Deze aanbieding van Royal Green Camu Camu Vitamine C is een geweldige kans om een hoogwaardig en puur product te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Royal Green garandeert een 100% pure Camu Camu van de hoogste kwaliteit en in de hoogste concentratie bekend (30:1), zonder toevoegingen van cassave en maltodextrine. Door deze aanbieding te kopen kunt u dus profiteren van de vele voordelen van Camu Camu zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het product.

Wat zijn de voordelen van Royal Green Camu Camu Vitamine C?

Royal Green Camu Camu Vitamine C biedt vele voordelen. Zo draagt vitamine C bij tot de normale werking van het immuunsysteem, ondersteunt het de normale werking van het zenuwstelsel en draagt het bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Daarnaast biedt Camu Camu vitamine C in een ‘full spectrum’ vorm met honderden extra plantenstoffen als bioflavonoiden, vitaminen, enzymen, mineralen en aminozuren.

Heeft Royal Green Camu Camu Vitamine C bijwerkingen?

Royal Green Camu Camu Vitamine C wordt over het algemeen goed verdragen en heeft geen bijwerkingen. Het is echter altijd verstandig om voor gebruik de ingrediëntenlijst te controleren op eventuele allergenen en de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Raadpleeg bij twijfel of bij gebruik van medicatie altijd eerst uw huisarts.