Vitakruid Ester-C 1000 mg

 • 90 Tabletten
 • 90 Tabletten

32.90

€0.37 per Tabletten

Vitakruid Ester-C® 1000mg is een voedingssupplement dat een belangrijke bijdrage levert aan ons immuunsysteem. Het bevat 1000 mg vitamine C in de vorm van Ester-C®; een calciumascorbaat dat mild is voor maag en darmen. Dit is een geschikt alternatief voor de ascorbinezuur vorm van vitamine C die kan leiden tot maag- en darmongemakken bij hoge doseringen. Bioflavonoïden en rozenbottelextract zijn toegevoegd om de opname van vitamine C te bevorderen en te ondersteunen bij het afweersysteem. Bovendien draagt vitamine C bij aan een goede werking van het zenuwstelsel, de leerprestatie, de gemoedstoestand, het geheugen en het energiemetabolisme.

Ester-C® is een zeer goed opneembare vorm van vitamine C. Het bevat calciumascorbaat, gebonden aan threonzuur, dat mild is voor de maag en darmen. Dit maakt het geschikt voor mensen met een gevoelige maag. De bioflavonoïden uit citrusvruchten en het rozenbottelextract zijn natuurlijke ingrediënten die helpen bij de opname van vitamine C. Vitamine C is ook belangrijk voor de botten en bloedvaten. Het draagt bij aan de vorming van collageen, het behoud van sterke tanden en tandvlees en heeft een gunstige werking op de bloedvaten. De antioxidante werking van vitamine C helpt gezonde cellen en weefsels te beschermen tegen vrije radicalen en invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en zonlicht. Kortom, Vitakruid Ester-C® 1000mg is een geschikt voedingssupplement voor iedereen die zijn immuunsysteem wil ondersteunen en gezond wil blijven.

Lees meer <
 • Ester-C® is uiterst goed opneembaar

 • Mild voor de maag

 • Met rozenbottelextract en citrus-bioflavonoïden

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine c

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

1 + 1 Gratis
Daily Co Vitamine C 1000

Daily Co Vitamine C 1000

Nu -24%
Orthica Vitamine C1000

Orthica Vitamine C1000

Ingrediënten

Samenstelling per tablet

*RI
Ester-C® 1000mg (calciumascorbaat) 1000 mg
  waarvan vitamine C 790 mg 988%
  waarvan bioflavonoïden (citrus) 100 mg
  waarvan rozenbottel extract (4:1) 50 mg

*RI= Referentie Inname

Ingrediënten

Ester-C® (Vitamine C), microcrystalline cellulose (vulstof), citrusbioflavonoïden (60% bioflavonoïden), dicalcium fosfaat (vulstof), Rozenbottel extract, stearinezuur (anti-klontermiddel), palmolie (glansmiddel), maltodextrine (draagstof), lecithine (zonnebloem), guar gum (plantaardig conserveermiddel).

Allergenen informatie
Vrij van GMO, gluten, gist en lactose.

Gebruik

Neem 1 tot 2 tabletten per dag, tenzij anders geadviseerd. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Vitakruid reviews

 1. Thijs

  Snel geleverd en goede samenstelling. Tevreden!

 2. Sanne

  Vitakruid Ester-C 1000 mg heeft me echt geholpen om mijn immuunsysteem te versterken! Ik merk dat ik minder vaak verkouden ben en me over het algemeen gezonder voel. De ontzuurde vorm van vitamine C is ook veel zachter voor mijn maag dan de traditionele vorm. Ik ben zeer tevreden met dit product en zal het zeker blijven gebruiken.

 3. Iris

  Als veganist vind ik het soms moeilijk om voldoende vitamine C binnen te krijgen, dus ik besloot Vitakruid Ester-C 1000 mg te proberen. Ik ben positief verrast door de resultaten! Mijn huid ziet er gezonder uit en mijn energieniveau is gestegen. Bovendien waardeer ik het dat het product GMO-vrij is en geen synthetische toevoegingen bevat. Een topkeuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardig vitamine C-supplement.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog en op kamertemperatuur bewaren (15-25 °C).

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Waar is vitamine c goed voor?

Je hebt vitamine C nodig omdat het een essentiële voedingsstof is die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is daarom belangrijk om voldoende vitamine C binnen te krijgen via voeding of supplementen. Vitamine C is betrokken bij veel processen in het lichaam en heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zoals de weerstand.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Ester-C® 1000mg?

Er zijn verschillende ervaringen met Vitakruid Ester-C® 1000mg. Sommige mensen vinden het een effectief supplement en merken dat het bijdraagt aan hun immuunsysteem en algehele gezondheid. Anderen ervaren minder duidelijke voordelen of hebben nog geen ervaring met dit supplement. Het is belangrijk om te onthouden dat de ervaringen per persoon kunnen verschillen en dat het altijd verstandig is om een arts te raadplegen voordat je begint met het gebruik van voedingssupplementen.

Waarom deze Vitakruid Ester-C® 1000mg aanbieding kopen?

Het kopen van deze Vitakruid Ester-C® 1000mg aanbieding kan voordelig zijn, omdat je hiermee een hoogwaardig voedingssupplement in huis haalt voor een scherpe prijs. Vitakruid Ester-C® 1000mg is uiterst goed opneembaar en mild voor de maag. Bovendien bevat het supplement rozenbottelextract en citrus-bioflavonoïden, die bijdragen aan een gezond immuunsysteem en sterke botten. Door deze aanbieding te kopen, haal je dus een supplement in huis dat bijdraagt aan je gezondheid en dat ook nog eens voordelig geprijsd is.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Ester-C® 1000mg?

Vitakruid Ester-C® 1000mg heeft verschillende voordelen. Allereerst draagt het bij aan een gezond immuunsysteem en een goede weerstand. Ook beschermt het supplement gezonde cellen en weefsels door het wegvangen van vrije radicalen. Daarnaast draagt het bij aan de vorming van collageen, wat belangrijk is voor sterke botten, tanden en tandvlees en voor een gunstige werking van de bloedvaten. Bovendien ondersteunt Vitakruid Ester-C® 1000mg het energiemetabolisme en vermindert het vermoeidheid en moeheid. Het supplement helpt ook bij het beschermen van de huid tegen invloeden van vervuiling en zonlicht en heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel.

Heeft Vitakruid Ester-C® 1000mg bijwerkingen?

Vitakruid Ester-C® 1000mg is over het algemeen veilig in gebruik en heeft weinig tot geen bijwerkingen. Het supplement is mild voor de maag en daarom ook geschikt voor mensen met een gevoelige maag. Echter, bij hoge doseringen kunnen maag- en darmongemakken optreden. Het is daarom belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij eventuele bijwerkingen het gebruik van het supplement te verminderen of te stoppen en een arts te raadplegen.