Vitals Ester C 1000 mg

 • 90 Tabletten
 • 90 Tabletten

32.95

Op voorraad
€0.37 per Tabletten

Vitals Ester-C 1000mg Tabletten is een voedingssupplement dat bestaat uit een gepatenteerde formule van vitamine C op basis van calciumascorbaat. Deze formule bevat al natuurlijke metabolieten, waaronder threonzuur, die de opname en benutting van vitamine C in het lichaam bevorderen. Threonzuur kan zelfs reeds opgeslagen vitamine C mobiliseren, waardoor het supplement efficiënter werkt. Daarnaast blijft de vitamine C na inname langer actief in het lichaam en is het niet zuur, waardoor het geen maagklachten veroorzaakt. Het supplement heeft vele gezondheidsvoordelen, waaronder ondersteuning van het immuunsysteem, bevordering van de energiestofwisseling en vermindering van vermoeidheid.

Een extra voordeel van Vitals Ester-C 1000mg Tabletten is de nieuwe duurzame verpakking. Het doosje is gemaakt van PaperWise karton, een CO2-neutraal product dat wordt geproduceerd uit landbouwafval. Dit karton is uitstekend geschikt voor recycling en kan zelfs tot zeven keer hergebruikt worden, wat de afvalberg verkleint en de CO2-uitstoot vermindert. De potjes en etiketten zijn gemaakt van recyclebaar biobased plastic. Door te kiezen voor deze recyclebare verpakking draagt Vitals bij aan een circulaire economie en ondersteunt het tegelijkertijd boeren in ontwikkelingslanden. Kortom, met Vitals Ester-C 1000mg Tabletten kies je niet alleen voor een superieure vorm van vitamine C, maar ook voor een duurzaam en verantwoord product dat bijdraagt aan een gezond lichaam én milieu.

Lees meer <
 • superieure vorm van vitamine C

 • niet zuur

 • hoge dosering

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in vitamine c

2+1 Gratis
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine C 1000

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitals Vitamine C + D3 gummies

Vitals Vitamine C + D3 gummies

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

RI*
Ester-C® (calciumascorbaat met
vitamine C-metabolieten)
1000 mg
Waarvan:
 vitamine C 790 mg 988%
 calcium 90 mg 11%
Citrusbioflavonoïdencomplex
(met 60% bioflavonoïden)
100 mg

* Referentie-inname

Ester-C® is een geregistreerd handelsmerk van The Ester-C Company.

Ingrediënten
Calciumascorbaat, vulstof (microkristallijne cellulose [cellulosegel]), citrusbioflavonoïdencomplex, rijstextract (Oryza sativa), glansmiddelen (hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, stearinezuur, glycerol, carnaubawas), rijstconcentraat (Oryza sativa).

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1-2 tabletten per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd.

Etiket

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

RI*
Ester-C® (calciumascorbaat met
vitamine C-metabolieten)
1000 mg
Waarvan:
 vitamine C 790 mg 988%
 calcium 90 mg 11%
Citrusbioflavonoïdencomplex
(met 60% bioflavonoïden)
100 mg

* Referentie-inname

Vitals reviews

 1. Julia

  milieuvriendelijk product.

 2. Niels

  Vitals Ester-C 1000mg Tabletten heeft me geholpen mijn immuunsysteem te versterken en vermoeidheid te verminderen. Ik ben vooral blij met de duurzame verpakking, omdat het me het gevoel geeft dat ik een bewuste keuze maak voor mijn gezondheid en het milieu. Ik kan dit product zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een hoogwaardig en milieuvriendelijk vitaminesupplement.

 3. Daphne

  De Vitals Ester-C 1000 mg tabletten zijn een fantastisch voedingssupplement. Het innovatieve ontwerp van de formule zorgt voor een efficiënte opname van vitamine C, waardoor het lichaam profiteert van alle gezondheidsvoordelen van deze belangrijke vitamine. Ik merkte dat het supplement mijn immuunsysteem versterkte en mijn energielevel verhoogde na slechts een paar dagen gebruik. Bovendien is de duurzame verpakking van het product een enorme plus. Het is geweldig om te weten dat ik bijdraag aan een circulaire economie en boeren in ontwikkelingslanden ondersteun terwijl ik mijn gezondheid verbeter. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zal deze tabletten zeker opnieuw kopen!

 4. Naomi

  De Vitals Ester-C 1000 mg tabletten zijn geweldig. Ik gebruik deze tabletten nu al een tijdje en ik kan echt een verschil merken in mijn gezondheid. Ik ben minder vatbaar voor verkoudheden en voel me minder moe gedurende de dag. De formule is zacht voor mijn maag en veroorzaakt geen maagklachten, wat een groot pluspunt is. Wat ik vooral waardeer aan dit product, is de duurzame verpakking. Ik vind het geweldig dat ik kan bijdragen aan een beter milieu terwijl ik mijn gezondheid verbeter. Met Vitals Ester-C 1000 mg tabletten haal je een geweldig en duurzaam product in huis dat echt werkt! Ik zou het iedereen aanraden.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement (Vitaminepreparaat).

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is vitamine c goed voor?

Je hebt vitamine C nodig omdat het een essentiële voedingsstof is die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is daarom belangrijk om voldoende vitamine C binnen te krijgen via voeding of supplementen. Vitamine C is betrokken bij veel processen in het lichaam en heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zoals de weerstand.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Ester-C 1000mg Tabletten?

Ervaringen met Vitals Ester-C 1000mg Tabletten zijn over het algemeen positief. Veel gebruikers ervaren dat deze superieure vorm van vitamine C snel wordt opgenomen in het bloed en na inname langer in het lichaam actief blijft. Bovendien is deze vitamine C niet zuur en bevat het een hoge dosering.

Waarom deze Vitals Ester-C 1000mg Tabletten aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig vitamine C supplement, is deze aanbieding van Vitals Ester-C 1000mg Tabletten zeker het overwegen waard. Het is een superieure vorm van vitamine C die sneller wordt opgenomen in het bloed en langer actief blijft in het lichaam. Bovendien heeft het vele gezondheidsvoordelen en ondersteunt het onder andere het immuunsysteem en een normale energiestofwisseling. Met deze aanbieding krijg je meer waar voor je geld en draag je bij aan een circulaire economie door de duurzame verpakking.

Wat zijn de voordelen van Vitals Ester-C 1000mg Tabletten?

Vitals Ester-C 1000mg Tabletten heeft vele voordelen. Het is een superieure vorm van vitamine C die sneller wordt opgenomen in het bloed en langer actief blijft in het lichaam. Het is niet zuur en bevat een hoge dosering. Daarnaast heeft het vele gezondheidsvoordelen, onder andere ondersteuning van het immuunsysteem, een normale energiestofwisseling en een goede conditie van bloedvaten, botten, kraakbeen, huid, tandvlees en tanden.

Heeft Vitals Ester-C 1000mg Tabletten bijwerkingen?

Vitals Ester-C 1000mg Tabletten heeft over het algemeen geen bijwerkingen. Echter, bij hogere doseringen kan het mogelijk zijn dat er maag- en darmklachten optreden. Het is daarom aanbevolen om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij twijfel altijd een arts te raadplegen.