Vitals Liposomale vitamine C

 • 250 Ml
 • 250 Ml

39.95

€0.16 per Ml

Liposomale Vitamine C van Vitals bevat 1000 mg vloeibare, liposomale vitamine C per 5 ml, in drie verschillende vormen (natriumascorbaat, kaliumascorbaat en ascorbinezuur). Liposomen zijn vetbolletjes met een fosfolipiden-dubbellaag, waarbinnen de actieve stof zich bevindt. Celmembranen bestaan ook uit een fosfolipiden-dubbellaag, waardoor de actieve stoffen uit de liposomen uitstekend kunnen worden opgenomen in de cel.

Lees meer <
 • goed opneembaar

 • gemakkelijk in te nemen

 • gemakkelijk in te nemen

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine c

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

1 + 1 Gratis
Daily Co Vitamine C 1000

Daily Co Vitamine C 1000

Nu -24%
Orthica Vitamine C1000

Orthica Vitamine C1000

Ingrediënten

Samenstelling per 5 ml RI*:

Vitamine C (natriumascorbaat, kaliumascorbaat, ascorbinezuur)

1000 mg 1250%

* RI = Referentie-inname

Ingrediënten:
Gezuiverd water, vitamine C, emulgator (zonnebloemlecithine), bevochtigingsmiddel (glycerol, <3,4% vol. alcohol [ethanol]), conserveermiddel (kaliumsorbaat), antioxidant (d-alfatocoferol).

Gebruik

Goed schudden voor gebruik. Voeg 5 ml toe aan water (ca. 200 ml) of vruchtensap (met gebruik van de maatbeker).

Vitals reviews

 1. Lis

  Vitals Liposomale Vitamine C is een geweldig supplement met hoge doseringen van vitamine C. Het wordt snel opgenomen en helpt mijn immuunsysteem te versterken.

 2. Iris

  Dit is een fantastisch product met een krachtige dosering van vitamine C. Ik voel me beter dan ooit tevoren sinds ik dit supplement gebruik.

 3. Anna

  Ik ben zeer tevreden met de Liposomale vitamine C van Vitals. Het is een geweldige manier om mijn dagelijkse inname van vitamine C op peil te houden. Het feit dat het vloeibaar is en in verschillende vormen komt, maakt het gemakkelijk opneembaar in mijn lichaam. Ik merk ook een duidelijk verschil in mijn immuunsysteem en energieniveau sinds ik deze vitamine C gebruik. Een aanrader!

 4. Fleur

  Ik ben erg onder de indruk van de Liposomale vitamine C van Vitals. De kwaliteit is zeer hoog en het is een zeer krachtige formule. Het feit dat het in liposomen zit, zorgt voor een optimale opname door mijn cellen, wat betekent dat ik maximale voordelen krijg van de vitamine C. Ik zou dit product aan iedereen aanraden die op zoek is naar een hoogwaardig voedingssupplement om hun gezondheid en welzijn te verbeteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar is vitamine c goed voor?

Je hebt vitamine C nodig omdat het een essentiële voedingsstof is die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is daarom belangrijk om voldoende vitamine C binnen te krijgen via voeding of supplementen. Vitamine C is betrokken bij veel processen in het lichaam en heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zoals de weerstand.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige