Vitals Vitamine C poeder magnesiumascorbaat

 • 200 Gram
 • 200 Gram

34.95

€0.17 per Gram

Vitals Vitamine C Poeder Magnesiumascorbaat is een supplement dat ideaal is voor mensen die het zure ascorbinezuur niet goed kunnen verdragen. Dit poeder bevat 1800 mg vitamine C en 130 mg magnesium per maatschep en is gemakkelijk te doseren zonder hulpstoffen. Bovendien wordt het poeder goed verdragen door de maag en darmen, omdat het minder zuur is dan ascorbinezuur. Dit maakt het supplement geschikt voor mensen die moeite hebben met het slikken van tabletten. Naast deze voordelen heeft Vitals onlangs hun verpakkingen verduurzaamd. De nieuwe verpakking is gemaakt van PaperWise karton, dat CO2-neutraal is en uit landbouwafval is gemaakt.

Het supplement Vitals Vitamine C Poeder Magnesiumascorbaat heeft diverse voordelen voor de gezondheid. Zo ondersteunt vitamine C het immuunsysteem en bevordert het de weerstand tijdens en na fysieke inspanning, bij een dagelijkse inname van minimaal 200 mg naast de aanbevolen dagelijkse inname van 80 mg. Vitamine C en magnesium dragen bij aan een normale energiestofwisseling en kunnen helpen om vermoeidheid te verminderen. Ook hebben ze een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en dragen ze bij aan een normaal psychologisch functioneren. Vitamine C levert een bijdrage aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade, draagt bij aan de vorming van collageen en ondersteunt een goede conditie van bloedvaten, botten, kraakbeen, huid, tandvlees en tanden.

Lees meer <
 • 1800 mg vitamine C

 • 130 mg magnesium

 • zonder hulpstoffen

Anderen kochten ook

Populair in vitamine c

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

1 + 1 Gratis
Daily Co Vitamine C 1000

Daily Co Vitamine C 1000

Nu -24%
Orthica Vitamine C1000

Orthica Vitamine C1000

Ingrediënten

Samenstelling per maatschep van 2,5 ml (= ca. 2,2 gram)

RI*
Vitamine C (uit magnesiumascorbaat) 1800 mg 2250%
Magnesium (ascorbaat) 130 mg 35%

* Referentie inname

Ingrediënten
Ingrediënten: Magnesiumascorbaat (ontzuurde vorm van vitamine C).

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1/2 tot 1 afgestreken maatschep (2,5 ml) per dag bij een maaltijd innemen of zoals geadviseerd. Mengen met water (bij voorkeur) of met een andere vloeistof. Na bereiding direct consumeren.

Vitals reviews

 1. Sanne

  Ik ben erg onder de indruk van de Vitals Vitamine C poeder magnesiumascorbaat! Het is echt een geweldige formule voor mensen die last hebben van maag-darmbezwaren, omdat het minder zuur is dan andere vitamine C-supplementen. Bovendien is het toevoegen van magnesium een slimme zet, omdat veel mensen het als aanvulling nodig hebben. Ik vind het ook leuk dat je de hoeveelheid poeder kunt aanpassen aan je persoonlijke behoeften, en het is echt handig voor mensen die moeite hebben met het slikken van pillen. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn aankoop en ik zou dit product zeker aanbevelen aan anderen!

 2. Lisa

  Dit is veruit het beste vitamine C-supplement dat ik ooit heb geprobeerd! Het feit dat het magnesiumascorbaat bevat in plaats van ascorbinezuur maakt zo’n groot verschil voor mijn maag en darmen. Ik kan eindelijk genieten van de voordelen van vitamine C zonder dat ik het uitgiet vanwege darmproblemen. De formule is ook erg handig omdat het de perfecte hoeveelheid magnesium bevat – precies wat ik nodig had na een bloedtest. Ik ben zo blij dat ik dit product heb ontdekt en ik kan het niet sterk genoeg aanbevelen. Het is gewoon geweldig!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Na openen binnen 4 maanden gebruiken.

Waar is vitamine c goed voor?

Je hebt vitamine C nodig omdat het een essentiële voedingsstof is die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is daarom belangrijk om voldoende vitamine C binnen te krijgen via voeding of supplementen. Vitamine C is betrokken bij veel processen in het lichaam en heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zoals de weerstand.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Vitamine C Poeder Magnesiumascorbaat?

Veel mensen ervaren dat het Vitals Vitamine C Poeder Magnesiumascorbaat beter wordt verdragen door de maag en darmen dan het zure ascorbinezuur. Bovendien is het handig dat je zelf de dosering kunt bepalen. De meeste gebruikers zijn tevreden over de kwaliteit van het product en de voordelen die het biedt voor het immuunsysteem en de energiestofwisseling.

Waarom deze Vitals Vitamine C Poeder Magnesiumascorbaat aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een vitamine C supplement dat minder zuur is dan ascorbinezuur en geschikt is voor mensen die moeite hebben met het slikken van tabletten, dan is Vitals Vitamine C Poeder Magnesiumascorbaat een goede keuze. Daarnaast biedt deze aanbieding je de kans om het product voordelig te proberen en te profiteren van de vele gezondheidsvoordelen die het biedt.

Wat zijn de voordelen van Vitals Vitamine C Poeder Magnesiumascorbaat?

Het Vitals Vitamine C Poeder Magnesiumascorbaat bevat 1800 mg vitamine C en 130 mg magnesium per maatschep en is zonder hulpstoffen. Vitamine C ondersteunt onder andere het immuunsysteem, bevordert de weerstand tijdens fysieke inspanning en heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel. Daarnaast draagt vitamine C bij aan een normale energiestofwisseling en een goede conditie van bloedvaten, botten, kraakbeen, huid, tandvlees en tanden.

Heeft Vitals Vitamine C Poeder Magnesiumascorbaat bijwerkingen?

Over het algemeen heeft het Vitals Vitamine C Poeder Magnesiumascorbaat geen bijwerkingen. Het wordt goed verdragen door de maag en darmen en is geschikt voor mensen die het zure ascorbinezuur niet goed kunnen verdragen. Wel is het belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts of apotheker.