Davitamon Vitamine D 100% Plantaardig 24 capsules

20.99

Davitamon Vitamine D is een 100% plantaardig voedingssupplement met Vitamine D₃ (cholecalciferol) afkomstig uit korstmos. Daarom is het niet alleen geschikt voor veganisten en vegetariërs, maar voor iedereen die de voorkeur geeft aan natuurlijke, niet-dierlijke producten. Deze kleine vitamine D₃ oliecapsules zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen, die als aanvulling op de voeding, een behoefte heeft aan extra vitamine D.

  • Plantaardige vitamine D
  • Werking van de spieren
  • Behoud van sterke botten en tanden

Kwalitatief voedingssupplement

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

zonnebloemolie, gemodificeerd maïszetmeel, bevochtigingsmiddel: glycerol, geleermiddel: carrageen, vitamine D.

Gebruik

1 capsule per week met voldoende water innemen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. De capsule niet stukkauwen, maar in zijn geheel doorslikken.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Davitamon Vitamine D 100% Plantaardig 24 capsules” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

Een tekort aan vitamine D kan rachitis (Engelse ziekte) veroorzaken. Deze ziekte zorgt voor afwijkingen aan het skelet bij jonge kinderen. Bij volwassenen en ouderen kan door een vitamine D-tekort op lange termijn botontkalking of osteoporose of spierzwakte optreden. Wat zijn de gevolgen van een vitamine D-tekort? • Vitamine D zorgt ervoor dat calcium en fosfor uit eten goed worden. Daardoor zorgt Vitamine D voor stevige botten en tanden.
• Vitamine D is nodig om botontkalking zoveel mogelijk te beperken.
• Vitamine D speelt een belangrijke rol bij het in stand houden van een goede spierfunctie.
• Vitamine D is van belang voor een goede werking van het immuunsysteem. Waar is Vitamine D goed voor? Vitamine D wordt in de darm het best opgenomen. De opname gaat beter als er ook vet of olie aanwezig is. De gemiddelde opname van vitamine D uit de voeding wordt geschat op 80%. Hoe kan je vitamine D opnemen in het lichaam? Vitamine D is een vetoplosbare vitamine. Vitamine D is één van de weinige vitamines die het lichaam zelf kan maken. Door zonlicht wordt in de huid vitamine D gevormd. Daarnaast levert sommige voeding vitamine D. Wat is Vitamine D?

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X